Garden Party

A népszerű ausztrál zenekar, a Savage Garden tagjai jelenleg külön utakon járnak, a gitáros-zeneszerző Daniel Jones producerként próbálja ki magát, annak az ausztrál duónak készít albumot, amelynek nő tagja évekkel ezelőtt Danielék vokalistája volt. Darren sem tétlenkedik, jelenleg Londonban dolgozik szólólemezén, amely várhatóan elektronikusabb, táncolhatóbb lesz, mint a Savage albumok.

Nem pihennek tehát a fiúk, bár a tavalyi, kegyetlenül sűrű év után - melybe belepréselték az Affirmation album összes promócióját, egy fellépést Luciano Pavarottival, az Olimpia záróünnepségén való fellépést és egy több hónapig tartó világ körüli turnét is - igen csak rájuk férne.

Darrent most a "hogyan"-ról kérdeztük.

  • Mindig nagyon sokat dolgozol, mégis hogyan pihensz?
  • A házam maga a mennyország, szeretek ott lenni, főzni a barátaimnak. Rengeteget utazunk és nehéz barátokat találni, ezért nagyra értékelem azokat az embereket, akik közel állnak hozzám. A fitness szintén nagy dolog számomra, nem csak azért, hogy jól nézzek ki, hanem lelkileg is fontos, mert ameddig az edzőteremben vagyok, vagy meditálok, nem tudok másra gondolni, csak arra, amit éppen csinálok, nem tudok telefonálni vagy döntéseket hozni.

  • Milyen gyakran meditálsz?
  • Amilyen gyakran csak lehetséges, mert távolt tart mindentől. Időnként szükségem van arra, hogy eltűnjek, de ez például lehetetlen, amikor egy turnébuszban utazunk sok sok ezer kilométert, és állandóan emberek vesznek körbe. A meditálás nagyon jó módszer arra, hogy kikapcsolj, amikor nagyon nagy a zűrzavar körülötted. Tanulok jógázni is, valami fantasztikus. Ma reggel például felébredtem, és meg tudtam érinteni a lábujjamat. - nevet.

  • A dalszerzés kikapcsol téged
  • Néha. A dalaimon keresztül fejezem ki magam, úgyhogy nagyon kreatívnak és nagyon érzelmes hangulatban kell lennem, ha igazán el akarom mondani, ami legbelül van. Nem valami gépezet működik, nem tudok úgy írni, hogy "na, most összehozok egy slágert", erre képtelen vagyok. Néha öt hónapig szenvedek valamivel, néha öt perc alatt megszületik egy jó dal.

  • Milyen az ideális esti programod?
  • Otthon maradok egyedül és valami jó DVD filmet nézek, a telefont kikapcsolom. Van egy sarkom otthon, a nappaliban, egy olyan kanapéval, ami valami csodálatosan kényelmes. Imádom az olyan filmeket, mint az Elveszett frigyláda fosztogatói, az ET vagy a Star Wars, olyanok, melyek a gyerekkoromra emlékeztetnek.

    Magamhoz vennék egy jó nagy adag jégkrémet, valami jó súlyos csokisat is… Tökéletes!

  • Kit hívnál meg álmaid vacsorájára?
  • Joey-t az N'sync-ből, mert nagyon vicces fickó, Gwyneth Paltrow-t, mert nagyon intelligens, Christopher Chiccone-t (Madonna bátyja), mert nagyon kedves ember, Kevin-t, a BSB-ből, mert nagyszerű figura, Britney-t, mert imádom őt, és Madonnát Tudod mit? húzd ki mindet, csak Madonnát hívnám meg, mert hihetetlen, amit csinál. Másrészről egyik felem nem akar vele találkozni, mert tudom, hogy egy csomó illúziómat rombolná le. Nem vagyok benne biztos, hogy hogyan viselkednék vele, mert nagyon nagyra tartom őt.
  • Hová jársz bulizni?
  • Nem igazán járok sehová, nagyon ritkán iszom, és nem igazán vagyok oda a klubokért. Egyszerű fickó vagyok, ha van egy kis időm inkább elmegyek moziba, vagy vacsorázni, vagy egyszerűen otthon maradok és főzök. De ha mégis kimozdulok, akkor diszkóba megyek, de nem egy tömött, felkapott helyre. Szeretek táncolni, szóval bármi megfelel, ahol csöröghetek egyet.
  • Mi volt a legjobb party, amin valaha is megfordultál?
  • Nagyon sok kiábrándító party van, sok puccos hollywoodi hely, de ez igazából üzlet, és a legtöbb vendéget szabályosan válogatják, többségük felkapott színész, vagy egyszerűen divatos karakter. A személyesebb bulik a legjobbak, az olyanok, ahol barátokkal, családdal szórakozhatok együtt. Például jókat szoktunk bulizni a turnébuszban is. A lemeztársaságunk rendezett nekünk egy partyt az egyik ausztrál díjkiosztó ceremónia után, ahol néhány barátom és családtagok is jelen lehettek, és ott nagyon jól éreztem magam.

Sokkal jobb volt, mint lötyögni néhány mű-macával.


Kapcsolódó linkek:

http://www.savagegarden.hu/

2001. február 16.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster