Divák vetélkedője - Ki a jobb?

Britney Spears, Christina Aquilera vagy Jeannette: a szakmabeliek szerint mindhármuknak jó esélye van arra , hogy a csúcsra kerüljjenek - a másik kettőt megelőzve. De vajon ki lesz az új popkirálynő?

Összeállításunkban különböző szempontok alapján hasonlítottuk össze napjaink legnépszerűbb tinisztárjait.

Look

Jeanette

Órákon át képes a butikokban turkálni, hogy egy igazi, csak rá jellemző szinpadi fellépőruhát találjon. Az extravagáns ruhákat kedveli, amelyek szabadon hagyják a hasat.

Aquilera

Kolléganőivel ellentétben Aquilera nem ragaszkodik a stílusokhoz. Aligha véletlen, hjogy beválasztottáka világ legrosszabbul öltöző női közé. Lehet, hogy meg kellene próbálkoznia egy divattanácsadóval?

Britney

A Madonna nyomdokain haladó Britney tavaly a girlie divatot népszerűsítette, s ő is közszemlére tette a piercinggel díszített köldökét. De szívesen pózol Lolitaként forrónadrágban és wonderbra-ban is, amit nemcsak a fotósok imádnak.Akárhogy is, neki van a legtöbb szexepilje!

Karizma

Jeanette

Bár sikeres, sok német fiú számára ő a "helyes szomszéd csajszi". Megőrizte természetességét, szexiségét, ami a fiúknak éppúgy tetszik, mint a lányoknak.

Aquilera

Christina jobban ismeri az élet jó dolgait, mint Britney. Kiigazodik a stilusok, klubok, fazonok világában, szívesen flörtöl a pasikkal. Biztos, hogy a társaságában lehetetlen unatkozni.

Britney

A jó kislány, aki néha bevadul. Bár vannak körülötte botrányok, de csak egy határig. Lassan a vasszűz- image-dzsel is sikerül szakítania. Hiába, lassan nő lesz a kislányból!

Hang

Jeanette

Az énekóráknak köszönhetően már tudja használni a hangját a szinpadon. Ezzel együtt a leggyengébb hanganyaggal rendelkezik a triumvirátus tagjai közül.

Aquilera

Könnyedén iskolázza le a többieket. Lenyűgöző virtuozitás, dinamika - a la Whitney Houston. Ha kilép a tiniszerepkörből még nagy énekesnő is lehet belőle!

Britney

Dalait remek producer-team készíti, Britney hangja csupán eladja az árút. Esetében azonban a hang másodlagos jelentőségű.

Kedveltség

Jeanette

Kolléganőivel ellentétben Jeanette egyelőre csak a német nyelvterületen sztár. Ennek ellenére már most heti 200 szerelmes levelet kap.

Aquilera

Az örök második - egyelőre. Britney Spears-szel azonban most nem jó versenyezni. A menedzsment Aquilera esetében álmosabban dolgozik.

Britney

Az ezredforduló tinibálványa volt, s az is maradt. Világszerte tinilányok milliói akarnak hasonlítani rá, s ez ellen a szülőknek sincs kifogása. Britney "szűzies" image-a nagyban közrejátszik a kedveltségében.

Jövőbeli kilátások

Jeannette

Első kislemezével a Go Back-kel Madonnát is megelőzte a listákon. Ha majd koncertezni fog, bebizonyíthatja, hogy szórakoztató művészként, popsztárként is a legjobbak között ahelye.

Aquilera

Ha 2001-ben britney visszavesz a tempóból, s esetleg filmezni kezd, akkor Christina az élre törhet, s bizonyíthatja, hogy ő az igazi popkirálynő.

Britney

A hírek szerint ebben az évben Britney Spears visszavesz a tempóból, töltekezik, szeretne filmezni, partnert találni, stb. Az is elképzelhető, hogy valamelyik szappanoperában fogunk találkozni vele.

2001. február 12.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster