Nagyító alatt - Sztáresélyek 2001-ben

Kik lesznek sikeresek az új évezredben?


Csúcsrajárók

The Beatles

A pop legendás együttesének élő tagjai szinte minden évben szolgálnak meglepetéssel. tavaly a Nr 1 sikereket tartalmazó albumukkal és az "önéletrajzukkal" taroltak. Zenéjük időtlen, történetük kikezdhetetlen, s minden új generációnak alapmese.

Madonna

Ha a Beatles a király, akkor Madonna a királynő, aki csaknem két évtizede uralkodik a trónján, s népszerűsége szintén időtlennek és kortalannak látszik. Még mindig ő diktál divatban, zenében, szinpadon, klipekben. További meglepetésekre számíthatunk.

Robbie Williams

A Take That kis hülyegyereke igazi popsztárrá nőtte ki magát, s jelenleg már a példaképeit - George Michael - is elhomályosítja. Ha sikerül káros szenvedélyeitől megszabadulnia, igazi nagy showbiz-sztár lehet belőle.

Britney Spears

A " kis Britney" immár a legnagyobb női popsztárok egyike, aki ügyesen tanulta el a titkokat elődeitől, s most előzi őket a kanyarban. Tökéletes menedzselésének, s Madonnás üzleti szellemének köszönhetően minden bizonnyal ő lesz az új évtized egyik szupersztárja.

N'Sync

A fiúcsapatok közül - talán a jó menedzselésnek köszönhetően - az N' Sync léphet a Backstreet Boys örökébe. Az elmúlt évben egyik előadó sem adott el annyi lemezt, mint ezek a fiúk! Még lehet 1-2 jó évük!

Eminem

Két év alatt a nulláról a csúcsig verekedte fel magát ez a mosdatlan szájú fenegyerek, aki nemcsak kiváló rapper, de biztosan egyensúlyoz a botrány és a siker határán is.Eddig még egyetlen nyaktörő mutatványa közben sem zuhant le. Vélhetően így lesz ez 2001-ben is!

Kylie Minogue

Volt már fent is, lent is, mindent tud, amit ebben a szakmában tudni kell. Ügyes menedzseléssel lendületet adhat a karrierjének, s az lehet a briteknek, mint Madonna az amiknak.


A feltörekvők

Craig David

A britek üdvöskéje valósággal berobbant tavaly az élvonalba, s azóta sikert sikerre halmoz. Számos stílusban érzi otthon magát, s egyéni hangja garancia arra, hogy ebben az évben is fusson vele a szekér! Egyénisége is alkalmas arra, hogy hosszabb távon is számoljanak vele.

Samantha Mumba

Nagy-Britannia és az USA után az idei évben más országokban is babérokat szerezhet a 17 éves tinilány. Ilyen hanggal és egyéniséggel ez nem lehet probléma számára. Egy jó dalokból összeállított új albummal befutó lehet!

Westlife

Nagy-Britanniában még a Beatles rekordjait is komolyan veszélyeztették, és sikersorozatuk minden bizonnyal idén is folytatódik. Ezt az öt fiút szerencsés csillagzat alatt válogatták össze, s ha még néhány szép szerelmes balladát írnak nekik, akkor bekerülhetnek a Rekordok Könyvébe.

Anastacia

A hölgy akár Tina Turner utóda is lehet: megvan hozzá az egyénisége, a hangja, a mozgása, a kisugárzása. Ha megfelelő szerzőpárosokat sorakoztat maga mögé, akkor szupersztár lehet.


Kifutóban

Boyzone

Hosszas vajúdás, s a - Ronan Keating kivételével - sikertelen szóló próbálkozások után az írek folytatni akarják. Kevés az esélye, hogy a rajongók kihűlt szerelmét lángra lehessen lobbantani. Keating valószínűleg szólóban folytatja, a többieknek pedig bye-bye!

Whitney Houston

Példaértékű, ahogy egy, a maga nemében egyedülálló tehetség elvesztegeti a lehetőségeit. Whitney Houstonról az utóbbi időben inkább csak negatív hírek érkeztek, de ez sem nagyon izgatja a rajongóit. Az egykori popdiva mára eljelentéktelenedett, nem sáfárkodott jól a talentumával.

A1

Tipikus egynyári banda, amelynek sikerült egy-két dallal és klippel a sikerlistákra kerülnie. De hosszabb távon nehéz volna hinni bennük. Gyors befutásuk után ezért gyors kifutást prognosztizálunk.

Spice Girls

A "fűszerlányok" a középkategóriás sikercsinálók közé tartoztak, s csaknem öt évig voltak a csúcson. Mára a mögöttük álló showbiz-gépezet megkopott, kiürült - jelszó: fogd a pénzt és fuss! Az utolsó album bukása bizonyította, hogy a rajongók is megunták az egykori kedvenceket.

Oasis

A brit popsajtó isteneket faragott a Gallagher-testvérekből, ám mára ejtette őket, s a fiúk sem tudták feldolgozni az őket ért hatásokat. Ami maradt: sztárallürök, botrányok, válások, veszekedések, verekedések, s egyre rosszabb koncertek és dalok. Eljutottak oda, ahonnan nincs visszatérés.

Elton John

A showbiz pop-dinoszauruszai közé tartozik, aki társasági kapcsolatai, vagyona, befolyása révén mindig ott tudott lenni a bulvárlapok címoldalán. Valójában azonban régóta nincsenek új dalok, ötletek, emlékezetes albumok. Elton John a múltjából él, ezért művészi értelemben nincs komoly jövője.

Backstreet Boys

Még kétesélyes a játék: a fiúkból időközben férfiak lettek, akik nősülgetnek, iszogatnak, depresszióval küzdenek, szóló karrierről álmodoznak, de azért közösen is nagyon jók. Kérdés, hogy a menedzsment kohéziós ereje képes-e összetartani őket az utolsó turné után, vagy jön a Spice Girlnél megismert forgatókönyv?

2001. február 11.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster