10 apróság, amiért szeretik Britney-t

Britney Spears
Egy sikeres karriernek számos összetevője van, s mindegyiket gondosan meg kell komponálni, hogy a rajongók szimpátiáját meg lehessen szerezni. Britney Spears esetében összegyűjtöttünk néhány apróságot, amelyek mind hozzájárulnak a sztár népszerűségéhez. Ime:

1.Az álmainak él

" Nagyon komolyan veszem a munkámat. Szeretném a legjobb show-t szinpadra állítani, s később filmekben akarok szerepelni. Ezért választottam olyan nőket példaképül, mint Jennifer Lopez vagy Madonna."

2. Tudatos, előrelátó

"Élő példa vagyok arra, hogy kemény munkával az ember megvalósíthatja az álmait. Sokan gondolják azt, hogy nem bírom a terheket, de ez butaság. Sok negatív hatással kell számolnom, s tudom, hogy vannak emberek, akiket zavar a sikerem."

3. Szereti az édesanyját

"Mindig is olyan akartam lenni, mint az anyám.Van kisugárzása,s nemcsak szép, hanem intelligens is. Nagyon szeretem!"

4. Szereti a testvérét!

"Ha együtt vagyunk Jamie-val, akkor sokat dumálgatunk vagy közösen tévézünk.S ez nagyon sokat jelent nekem."

5. Hétköznapi érzések

"Nagyon sok áldozatot kellett hoznom a karrierem érdekében, mert alig van időm a magánéletre. Ezért nagyon idegesít, ha a közeli barátok kibeszélnek. Legjobb példa a volt barátom, aki nyilváénosság elé vitte a történetünket. Ezzel súlyosan megsebzett!"

6.Kedveli a hétköznapi fiúkat

"Az álmaim fiúja legyen jó fej: humoros, s engem szeressen, ne a hírnevemet.Azt is el tudom képzelni, hogy egy hamburger-árús lesz a kiválasztottam. Persze az lenne a legjobb, ha a nagy Ő a showbizben dolgozna, mert akkor jobban megértené az életemet."

7. Romantikus

"Szeretem azokat az embereket, akik főznek és gyertyafényes vacsorával várnak."

8. Szenvedélyes

"Justinnal nagyon bolondulunk egymásért, s remekül megértjük egymást. Remek érzés, ha ilyen közeli, bizalmas viszonyban lehetsz egy másik emberrel."

9. Tud bánni a pénzzel

"Tisztában vagyok azzal, hogy a pénz önmagában nem boldogít. Bár tudok bánni a pénzzel, de ha a sors úgy hozná, akár le is mondanék róla!"

10. Hétköznapi"

Szívesen megyek a családtagokkal, ismerősökkel bevásárolni. Mindenképpen megpróbálok hétköznapi, normális életet élni, mert nem szeretném, ha fejembe szállna adicsőség."

2001. február 14.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster