Boyz II Men

1992 óta a B II M több, mint 34 millió lemezt adott el világszerte, több díjat nyert (köztük 4 Grammy), megdöntött több eladási rekordot és kiérdemelte az utóbbi 4 évtized egyik legharmonikusabb előadója címet. Nathan, Shawn,Wanya és Michael sokáig edzették a hangszálaikat mig karriert csinálhattak velük, és tartósat alkottak .

A csapat ötödik cd-jén, amely az első lemezük a Universal Records-nál, a B II M felkészült arra, hogy tovább vigyék zenei irányzatukat. A „Nathan Michael Shawn Wanya"című lemez tartalmaz az együttes által írt új számokat, valamint segítséget is kaptak nagy R'n'B producerektől is.

"A lemezen minden szám rólunk szól" mondja Nathan."A mi személyiségünkről szól, és annyi minden van belőlünk a lemezen , hogy az emberek jobban megismerhetnek."

Shawn szerint a lemez visszatérés a gyökerekhez, amely egyformán szól a régi és az új rajongókhoz. Az első kislemezt, amelynek a címe Pass You By, Shawn írta és a csapat a producer, és természetesen ez is egy igazi B II M ballada.

Az együttes abban az időben alakult, mikor a fiúk a Philadelphia-i Művészeti Főiskolára jártak. Egy New Edition koncert után, a fiúk elénekelték egyik számukat és a New Edition-ös Michael Bivins segített nekik leszerződni a Motown Records-hoz. A csapat 1992-es első lemezén, a Cooleyhighharmony-n, szerepelt a „Motown-Philly „ című szám és 12 millió példány fogyott el belőle. Később a csapat kiadta a „II"című lemezt, amelyen olyan nagy slágerek szerepeltek, mint az I'll Make Love To You vagy az On Bended Knee.

Az 1996-ban az együttes duettje Mariah Carey-vel, a One Sweet Day 6 hétig a Billboard kislemez listáján első helyen maradt és állítólag ez volt minden idők legkeresettebb kislemeze.


Kapcsolódó linkek:

http://www.boyziimen.net

2000. december 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster