Jennifer Lopez

Az összes előadó közül, aki a Billboard listán valaha is szerepelt, talán Jennifer az egyedüli, aki ennyire sikeresen keveri a zenét és a film készítést. Lopez nagyon gyors sikert ért el már az első lemezével, az On The 6-szel. A lemez platina lett már a második héten, az If You Had My Love című kislemez első helyen végzett a sikerlistán, valamint a számhoz készült klip több MTV Video Music Awards jelölést is kapott. Később Lopez kritikus sikert ért el a The Cell című filmmel.

A New York-i Bronx negyedben született Lopez már kiskorában kacsingatott a szórakoztató ipar fele és már általános iskola előtt tánciskolába járt. Kamaszként, Jennifer színdarabokban valamint musical-ekben szerepelt. Első sikerét az In Living Colour című showműsor egyik szereplőjeként érte el, majd Woody Harrelson és Wesley Snipes oldalán a Pénzvonat című filmben is megjelent. A George Clooney oldalán fellépő Jennifer a Mint a kámfor című film után elkönyvelhette, hogy ő minden idők legjobban megfizetett latin színésznője.

Magánéletében ki vette a részét a drámából is, miután nemrég összeállt Sean Puffy Combs-zal .Egyik esti kiruccanásuk lövöldözéssel végződött.

Lopez elmondta, hogy a következő lemez már félig készen van, azonban a pontos megjelenés ideje még nem ismert.


Kapcsolódó linkek:

http://www.jenniferlopez.com

2000. december 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster