Britney Spears

Néha nehéz elfeledni, hogy Britney Spears, a szupersztár még csak tinédzser.11 évesen ő volt a "The Mickey Mouse Club" legfiatalabb szereplője, de ebben a műsorban fellépett az N'SYNC-es Justin Timberlake és JC Chasez, valamint Christina Aguilera is. Azóta Britney világsztár lett. Az első nagyobb lépést a sztárság felé 1998 november 3-án tette meg, amikor megjelentette első kislemezét, a Baby One More Time -ot.Egy héttel nagylemezének megjelenése után, 1999 január 13-án, a kislemez és a nagylemez is első helyen végzett a Billboard sikerlistáin.

Britney azonban nem maradt egyszámos előadó: az első kislemez sikere után következett a többi sláger: Sometimes, (You Drive Me) Crazy, stb és az ezekből készült klipek is nagy sikert arattak.1999 végére több mint 12 millió példány fogyott el a lemezéből.

Aztán 2000-ben eljött a második lemez ideje, amelynek sikerében a kritikusok és a rajongók is egyaránt kételkedtek. Még Britney is ideges volt a megjelenése előtt.Ám hiába idegeskedett.Az Oops!...I Did It Again című lemez fantasztikus siker lett, 13 millió példány fogyott el belőle már az első héten.

Az már biztos, hogy 2000 Britney legjobb éve volt. Díjaktól és fellépésektől kezdve a promócióig mindenben részt vett a fiatal csillag.

2001-ben Britney visszatér a stúdióba, hogy elkészítse harmadik lemezét.


Kapcsolódó linkek:

http://www.britneyspears.com

2000. december 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster