Destiny's Child

Destiny's Child
A Destiny's Child igazán tekergős úton jutott el a sikerig, de végül mindegyikük egyetért abban, hogy a sok szenvedés ellenére is megérte. A Destiny's Child debütáló albuma, a The Writing's on the Wall eddig 7 millió példányban fogyott el, és az együttes ma már a női R&B csapatok legjobbjai közé tartozik.

Az album, amin olyan hip-hop slágerek szerepeltek, mint a Bills, Bills, Bills, a Say My Name és a Jumpin, Jumpin, akkora hírnevet hozott az együttesnek, hogy őket kérték fel a Charlie Angyalai című film főcímzenéjének megalkotására. A csapat elfogadta az ajánlatot, és az Independent Women Part 1 a film bemutatásával egyidőben elkezdett tarolni a slágerlistákon.

A Destiny's Child tagjai: Beyonce Knowles, Kelly Rowland és Michelle Williams, de a csapatot nem mindig e három világszép hölgy alkotta. Sőt, a banda számos változtatást is túlélt.

A Destiny's Child négytagú együttesként kezdte. Knowles-en és unokatestvérén, Rowland-on kívül LeToya Luckett és LaTava Roberson alkotta az eredeti csapatot. Bár a pontos tények attól függnek, kit kérdezel meg, Luckett és Roberson hamarosan kivált a csapatból, mert szerintük Knowles apjával -- aki az együttes menedzsere is -- nagyon nehéz volt együtt dolgozni, mert olyan szerződéseket írt alá, amelyek csak a lányának kedveztek.

Később Farrah Franklin helyettesítette a két kivált tagot, de ő is csak néhány hónapig bírta, és kilépett (vagy, attól függően, hogy kit kérdezel, megkérték, hogy hagyja el a csapatot).

Ezután érkezett Williams, és úgy tűnik, ő hozta meg az együttesnek a régen várt stabilitást. Rengetegen mondták már, hogy javult a banda " -- nyilatkozta Knowles egy interjú során a Boston Herald-nak. " És mindenkit, aki eddig ott volt a fellépéseinken, lenyűgözte a vokális képességünk, hiszen eddig nem tudtunk ennyire szárnyalni, mert nem mindenki volt ennyire erős."

2001-ben a Destiny's Child nem fogja abbahagyni tündöklését. Az együttes készíti új albumát -- amelynek címe Independent Women lesz -- és tavasszal meg is jelentetik.


Kapcsolódó linkek:

Hivatalos honlap

2000. december 27.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster