5IVE

5IVE
A 5ive tagjai -- Európa egyik legsikeresebb fiúcsapataként -- büszkék arra, hogy nem az átlagos együttesek sémáját követik, hanem egyedi vonásokkal rendelkeznek

Amikor Bob és Chris Herbert új együttesük tagjai után kutattak Angliában, nem vinnyogó jófiúkat kerestek a poppiacon. Átlátták a piac helyzetét, így az újonnan alakult csapat " igazi " srácokból tevődött össze, kilyukasztott szemöldökkel, akik nem szégyellték bevallani, hogy néha-néha lecsúszik a torkukon egy-egy üveg sör is.

Az együttes - ami Richard " Abs " Breen-ből, Jason "J " Brown-ból, Sean Conlon-ból, Ritchie Neville-ből és Scott Robinson-ból áll -- 1998-ban adta ki debütáló albumát. A 5ive első slágerei között szerepelt a " When The Lights Go Out" és a "Slam Dunk Da Funk ", amit az NBA főcímdalaként használt 1999-ben.

A tengerentúl azonban még más dalok is slágerré váltak az albumról, mint az " Everybody Get Up " és " Until The Time Is Through".

A "When The Lights Go Out" eladásának csúcsán a 5ive lemondta az N'Sync-kel tervezett 1999-es nyári turnét, hogy visszatérhessenek a stúdióba és befejezhessék a második albumukat. Ennek eredménye az "Invincible", ami 1999 novemberében jelent meg, és egy sokkal tapasztaltabb és érettebb hangzásvilágot képvisel. Míg az album nem jegyez magas eladási statisztikát Észak-Amerikában (talán annak köszönhetően, hogy az amerikai és a kanadai turné még várat magára), addig Európában 2000-ben hatalmas sikert aratott. Az " Invincible " (legyőzhetetlen) slágerei között ott találjuk az " If Ya Gettin' Down"-t és a " We Will Rock You-t ",a Queen-himnusz feldolgozását is.

Mit tartogat még ez az öt tagú csapat 2001-ben a számunkra? A srácok mostanság Dublinban (Írország) tartózkodnak, és harmadik lemezükön dolgoznak. 2001 első felében bizonyára elő fognak rukkolni valamivel, ami nagyon-nagyot durran majd.


Kapcsolódó linkek:

Hivatalos honlap

2000. december 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster