George Michael hóbortjai

George Michael
Az aukcióra éhes George Michael ismét lecsapott egy borsos áru zongorára. Úgy látszik, hogy nem volt megelégedve az 1,6 millió fontos hangszerrel, melyen John Lennon az 'Imagine'-t írta, most még nagyobb mértékben megcsapolta a bankszámláját, és 4,2 milliós ajánlatot tett a Chas'n'Dave által 25 éven keresztül használt zongorára.

Ez egy egyszerű barna bog-standard egyenes fa zonogra, amilyet a legtöbb általános iskolában használnak, és amelyen olyan slágereket mutattak be, mint a 'Gertcha', a 'Glory, Glory Tottenham Hotspur', és természetesen a 'Snooker Loopy'. Csak szért bocsátották árverezésre az öreg nyomorgó Cockney énekesek, mert a testületi adó megfizetése épp aktuálissá vált.
Chas a testes zongorista nyilatkozta a Thrills-nek, „A kutyafáját, csípjenek belém má, mer' nem hiszem el hogy ilyen piszok mázlim legyen, komolyan mondom. Nem is tudom eléggé megköszönni George Michael-nek amit tett. Lehet, hogy homokos, de arany szíve van főnököm." Chas úgy tervezi, hogy a pénzből egy billenőköcsi-kölcsönzőt fog nyitni, a pénze nagy részét abba fekteti, hogy kialakítson egy speciális felépítésű tömör arany gépparkot.
Eközben a Sotheby egyik szóvivője, aki az árverést levezette, az mondta nekünk, „Nehéz felfogni, hogy George miért volt hajlandó ennyi pénzt fizetni. Az aukció rendkívül lapos volt végig, és az egyetlen ajánlat 200 font volt. Valószínűleg annak, hogy miért mászott fel egészen 4,2 millió fontig, csak George és a lelkiismerete a tudója, senki más."
A hírek szerint George Michael rendkívül elégedett az új befektetésével, és úgy tervezi, hogy egy ajánlattal beszáll Midge Ure toll-bajuszáért, amelyet 1983-ban hibernáltak mesterségesen.

2000. december 21.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster