Britney Spears - Madonna nyomdokain

Britney Spears
Britney Spears nem is mosolyog, hanem egyenesen tündököl a fotókon. S erre minden oka megvan: kétségtelenül ő a 2000. év nagy felfedezettje, szupersztárja. Második albumával - Oops...I Did It Again -. Madonna nyomdokaiba lépett, aki Britney Spears felíratú trikóban és interjúiban is hirdeti, hogy megtalálta az utódját, s nagyon szimpatizál a tinisztár sikereivel.

Britney időn ősszel Amerika után az európai koncertpródiumokat is meghódította, s bármihez hozzáér, arannyá válik a keze között.

Persze a sztárstátusz számos kellemetlenséggel is jár. De ehhez annak, aki a csúcsra tör, hozzá kell szoknia. Ime a legfrissebb pletykák pro és kontra:

Sztriptiz-póker

Gonosz nyelvek szerint Britney igen kétes erkölcsü kis hölgy, aki nemrégiben Ben Affleck villájában sztriptiz-pókert játszott néhány partnerével és - vesztett. A hírt több lap is szenzációként tálalta, de nem kell felülni a botránycsinálóknak. Az eféle hírekre már Britney édesanyja sem reagál.

Köldök-piercing

Annál dühösebb volt viszont, amikor megtudta, hogy a lánya piercinget tett a köldökébe. Nagy szócsaták és hosszas húzavona után végül a sztár engedett, s a divatot teremtő piercinget eltávolíttatta.

A siker titka

Britney Spears
Az európai turné közönsége tehát már nem láthatta a vitatott köldököt /az ötlet természetesen Madonnáé volt/, viszont láthatott egyfantasztikus szinpadi show-t.

Britney - neves elődjéhez hasonlóan - már kis kora óta sztárnak készült. 8 éves korában már jelentkezett műsorvezetőnek a Micky Mouse Club című tévéműsorba, s bár elutasították, három évvel később mégis megvalósította az álmait, ott állt a kamerák előtt. A kitartás egy barátságot is eredményezett. Ekkor ismerte meg az N'Sync énekesét, Justin Timberlake-t is.

Britney céljai

Napjainkban Britney messze előbbre tart, mint Madonna ebben az életkorban. Van barátja, számos elismerése, rengeteg kitüntetése, arany-és platinalemeze, s még több pénze. Állítása szerint a családtagok támogatása nélkül soha nem jutott volna idáig, ezért vásárolt nekik egy házat, valamint édesanyjának, Lynne-nek egy Mercedest is. Britney ugyanakkor hisz Istenben, s a sikerért neki is elrebeg egy imát minden este lefekvés előtt, abban reménykedve, hogy a Teremtő a továbbiakban is mellette áll majd.

Britney legközelebbi nagy kívánsága, hogy Madonnával duettet énekelhessen. Korábban Vilmos herceggel szeretett volna flörtölni, de az nem jött össze. Most Madonnával szeretne dolgozni, s remélhetőleg, ez majd sikerül. Ez Britney legnagyobb célja 2001-ben!

2000. november 6.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster