Esküvő decemberben?

Hol lesz Madonna esküvője?- ezt találgatja most a sztárelit.

New York után immár Londonra figyel a nemzetközi bulvársajtó is, ahol - miközben készülődik az új szenzáció - mindenki azt találgatja, férjhez megy-e a pop királynője még ebben az évben?

Madonna London meghódítását november 28-én a Brixton Academy-ben kezdi, ahol 3500 rajongó, előkelőség és sztárvendég előtt lép előszőr színpadra kisfia, Rocco születése óta. Az esemény igazi szenzáció lesz, s hogy senki ne maradjon le róla, az énekesnő hanglemezkiadója, a WEA megegyezett a Microsofttal, hogy a koncertet élőben is közvetítik a http://www.bsan.co.uk/madonna website-n.

Feltehetőleg ezt követően viszont már csak a házasságkötés, illetve annak helyszíne fogja foglalkoztatni a közvéleményt, amely egyelőre találgatásokra kényszerül, de sokan biztosak benne, hogy valahol Skóciában kerül sor a nagy eseményre. Már Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones is egy skót kastélyban akarta kimondani az igent, s más sztárok is kedvelik ezt a vad- romantikus környezetet.

A hírek szerint december elején Guy Ritchie és Madonna a skót felföldre utazik, hogy a családi eseményre alkalmas helyszínt találjanak. Vinnie Jones, Ritchie új filmjének, a Snatch-nak az egyik főszereplője ajánlotta a pár figyelmébe a helyszínt, amely az ötletet jónak találta. Igaz, előszőr csak fiúk, Rocco keresztelőjéről volt szó, de Madonna számára már nem elképzelhetetlen, hogy egyuttal az esküvőt is megtartsák.

A lapok már azt is megszellőztették, hogy Madonna az "eseményre" /keresztelőre? esküvőre?/ Versace-nál megrendelt egy gyémántokkal kivarrt, méregdrága ruhát, s a meghívottak névsora is impozáns. A többi egyelőre titok! S Madonnánál soha nem lehet tudni, hogy mi lesz a következő lépése? Talán, valóban férjhez megy még ebben az évezredben?!

2000. november 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster