Madonna

A popzene Szent Anyja

A Madonna-mánia lassan 16 éve tart és a popzene legünnepeltebb hölgye még mindig "készíti" a zenét, a gyerekeket és a filmeket.Mindent tudsz róla, igaz? Tévedés! Ejtsd ámulatba barátaidat ezekkel a Maddie tényekkel.

Tény, hogy

Madonna Louise Veronica Ciccone 1958 augusztus 16-án született a Michigan állambeli Bay City-ben és szülei hat gyermeke közül ő a harmadik.

A meztelen igazság

Madonna 1977-ben indult el a New York-i fények irányába, 20 évesen és 35 dollárral a zsebében.A Dunkin' Donoughts-ban dolgozott és meztelenül modellt állt a különböző művészeti órákon.

Ooh ,a dobverőm

Nagyon régen ,a sokoldalú Maddie dobolt is egyik régi barátja együttesében, a Breakfast Club-ban.

Mell-esleg

Mikor Madonna megmutatta a melltartóit a Lucky Star videóklipjében ,a hollywoodi üzletek 40 %-os kereslet-növekedést regisztrálhattak a fehérnemű részlegeken. Később saját maga nyitott egy Wazoo nevű boltot, ahol "Boy Toy" feliratú öveket és gumi karpereceket árúsítottak a hálás rajongóknak.

Pepsi kihívás

A Pepsi cég, mint Madonna 1990-es turnéjának főszponzora ,visszamondta a szerződést, miután a pápa megnézte a Like A Prayer című szám klipjét és felszólította a világot,hogy ne vásároljanak többé Pepsi üdítőket.Oops!

Szavazz Maddie-re!

1998-ban Miami lakosai nagyon "nyomták" mindenki Material Girl-jét, hogy induljon a polgármester-választáson. Madonnát "őszinte hölgynek" nevezték és azt mondták: " ő sose lopna tőlünk".

Home Girl!

Madonna lehet ,hogy nem néz TV-t,de az biztos,hogy rendez néha "ürítsd-ki-a-fiókjaimat" partikat,ahol a meghívottaknak meg van engedve,hogy bármit elvigyenek, ami megtetszik az úri nő gardróbjából. Hát igen, hogyan tudna másképp helyet csinálni az új szerzemények számára?

Mamma Mia!

Ő biztos ,hogy a popzene legerőteljesebb hölgye, de van valami, ami még Madonna képességeit is meghaladja - a főzés. Azt állítja magáról ,hogy teljesen használhatatlan ezen a téren és nagyon hibásnak érzi magát, mert állítólag az olaszok " jobban csinálják", mint bárki más.

Papa Don't Preach!

Igen emberek,Madonnának is nagyon idegesítő apukája van!Annak ellenére,hogy Ciccone úr nagyon büszke a kislányára, a ,kedvenc előadója mégis nem más,mint -hát igen -Celine Dion.

Vakáció

Madonna eddig csak kétszer volt szabadságon.A munka-szüneteltetés ötlete,a popzene királynőjének állítása szerint "idegen kifejezés".

G ,a Nagy Varázsló

Úgy tűnik,Maddie-nek bejön egy kicsit Ali-G (alias Sacha Baron-Cohen) Nem csak a Music című klipben játszik,hanem nemrég Madonna beugrott Ali-ékhoz egy kis harapnivalóra.Egy újabb falat?

2000. november 11.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster