Víva VIVA! - Megújul az Interaktív!

- Öt nap, öt arc, öt stílus!

"Tapadj a képernyőre és láss, ne csak nézz, hanem kérdezz is!" - ezzel a szlogennel fut már jó ideje a VIVA műsorán az Interaktív című műsor. A délutáni élő beszélgetős magazin ezentúl új időpontban, megújult formában jelentkezik.

Minden hétköznap, 15 órától, két órán át, teljesen élőben várja a képernyők előtt a nézőket az öt műsorvezető. Mostantól Geri és Timo is feltűnik az Interaktívban, de a már megszokott arcok, Kisó, Patricia, és Kristóf is maradnak a műsorban. Mint ahogy nincs két egyforma ízlésű tévénéző, úgy a műsorvezetők stílusa is eltér egymástól. Ezentúl jobban elkülönülnek egymástól az egyes napok tematikailag, és tartalmilag is. Mindenki megtalálhatja benne azt a rovatot, ami garantáltan odaragasztja a képernyő elé.

Minden nap más- más témával foglalkozik az Interaktív. Hétfőnként Geri, kedden Timo, szerdán Kisó, csütörtökön Kristóf, pénteken pedig Patrícia irányítja a beszélgetéseket, melyekben továbbra is megjelennek a nézők által legkedveltebb énekesek, zenészek, színészek, sportolók, és meghívott szakértők is.

Geri már bizonyított a Megállóban, és a VIVA Hip-ben, most pedig az Interaktívban élőben is megmutathatja tehetségét.

- Nagyon várom már a hétfőket. - mondja Geri - Nagyon nagy örömömre szolgál, hogy én is részt vehetek ebben a műsorban. Nagy kihívás élő műsort vezetni két órán keresztül, de igyekszem majd helyt állni. Leginkább a jövő technikájával foglalkozunk majd hétfőnként, úgy gondolom, ez nagyon sok fiatalt érdekel.

Timo is most csatlakozik az Interaktívhoz:

-A VIVA célja az volt, hogy a műsorvezetők személyiségéhez alakítsa az Interaktívot. - árulta el a műsorvezető - Nagyon sok új témával jelentkezünk. Lesz egy blokk, amelyben régi, akár öt évvel ezelőtti videoklipeket mutatunk be, de egy Pletykakommandó nevű rovatom is útjára indul. Kisó hosszabb portrékkal, interjúkkal készül, de lesz buliajánló is. A legérdekesebbnek a Dr.Amand című rovat ígérkezik, melyben Kristóf nyula ad majd tanácsokat a betelefonálóknak, és szintén Kristóf nevéhez fűződik a Valóság-show, a Gonoszkóp, és a Gázszámla is. Vicces, szórakoztató, és hasznos témákkal várjuk hétfőtől a nézőket.


Kapcsolódó linkek:

www.vivatv.hu

2004. szeptember 16.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster