N'Sync a vallatószékben

Az N'Sync jelenleg vita nélkül a legnépszerűbb fiúcsapat az USA-ban. Pörgetik maguk körül az eseményeket, rohamozzák a sikerlistákat. De ugyanilyen gyorsak,talpraesettek akkor is, ha a hiúságról, flörtölésről vagy csínytevésekről van szó? Ezt az alábbi kérdez-felelek összeállításban bizonyítják is.

Melyik zenekari tag ágyaz be maga után a hotelekben?

Joey: "Valószínűleg JC, mivel sokat szeret aludni."

Lance: "Biztos JC. Mindent rendben akar tartani! Amikor turnézunk, két busszal megyünk. JC Justin-nal és Chris-szel az egyikben, Joez és én a másikkal. Joey bátyja is velünk utazik, ő tisztaságmániás, ezért JC mindig irigy a szép, tiszta buszunkra.

Chris: "Csak hiszed, Lance! Nem akarnám, hogy a mi buszunknak olyan szaga legyen. Tisztára, mint Noé bárkája. Állatok!

JC: "Egy dolog rendetlennek lenni, egy másik teljesen igénytelennek lenni."

JC a leginkább büszke a házára?

Chris: "Ezt nehéz megmondani, mert az ővé még mindig épül. Lance-é, Joey-é és az enyém kész van. Szóval, majd akkor mondom meg, ha mindannyiunké kész lesz. Annak ellenére, hogy mindannyian Los Angeles-ben akarunk élni, teljesen különböző ízlésünk van. Lance és Joey a Sunset-től nem messze akarnak élni, hogy közel legyenek a bulikhoz. JC a Hills-en építkezik, ő csendes, nyugodt környéken szeretne lakni. Az én házam meg a strandon van!

Ki foglalja el leghosszabb ideig a fürdőszobát?

Mindenki: "Justin!"

Justin: "Nem hiszem, hogy túl sokáig készülődnék, csak egyszerűen lusta vagyok. Túl lassú. Mindig én kelek ki az ágyból legutoljára, s én vagy a legutolsó a találkozókon. Mindig kések. Annyira azért nem, hogy haragudjanak rám az emberek. Egyébként Chris az utóbbi időben egyre többet van benn. De egyikünk sem hiú. Törődünk a kinézetünkkel, hiszen egyfolytában közszemlére vagyunk kitéve, de fél óra alatt még én is végzek."

Ki szokott a hotelekből törülközőket elcsenni?

JC: "Nem hiszem, hogy bárme. várjunk csak, Joey! Nem azért, mintha szüksége lenne rájuk, de -csak úgy - összeszed néha ilyen dolgokat."

Joey (ártatlanul): "Ja, ez én vagyok."

Justin: "Igen, és ő az, akinek a reptéren mindig öt táskája van. Csak kettő lehetne, de ő mindig megpróbál ötöt felvinni! Tiszta agyrém!

Ki beszélget a legtöbbet a rajongókkal?

Joey: "Lance, vagy én."

JC: "Mindannyiunknak megvan a maga pillanata. Egy csomó rajongó tudja például, hogy Joey és én hol lakunk. Néha nehéz úgy aludni, hogy reggel rajongók verik az ajtót. A lakótársaim ilyenkor kergetik el őket!"

Visszaküldenél ételt egy étteremben?

Chris: "Jézusom, dehogy, nem vagyunk válogatósak!"

Joey: "JC gyakorlatilag mindent megeszik, talán Justin."

JC: "Így van, gyakorlatilag mindent meg tudok enni. .."

Justin: "JC tényleg mindent szeret, de ha nem, akkor is hatalmasakat harap belőle, csak hogy biztos legyen a dolgában."

JC: "Rólam beszélsz, hé?"

Lance: "Persze, hogy rólad! És a hatalmas harapás után kitalálja, hogy utálja, és kiköpi. Ja, és egyébként sem rág meg semmit, csak lenyeli a kaját!"

Ki rajong leginkább a számítógépért?

Joey: "Biztos, hogy Chris. Imád játszani."

Chris: "Ujabb 25 gigát felinstalláltam a gépemre, olyan boldog vagyok! Csak 4 és fél volt eddig. Annyi játékkal játszhatok, amennyivel csak lehet. Van két laptopom a turnékhoz, egy Dreamcast-om és egy kis gépem, olyan, mint az MPC2000 (zenekészítő) Meg egy csomó olyan, amikkel felvételeket tudok készíteni. Megőrzöm az ötleteimet. Van két zenekészítő szoftverem és.(10 percig MIDI sequencerekről és egyebekről beszél)

Oké, Chris, hiszünk neked!

Ki az, aki nem nagyon bír magával?

Lance: "Chris nem bírja megállni, hogy ne legyen őszinte. Például, amikor az első alkalommal szerepeltünk a német tévében, mondott egy teljesen inkorrekt viccet. Tudtuk, hogy mondani fogja, mert hallottuk már tőle korábban, de nem, tudtunk semmit sem tenni ellene."

Melyikőtök kosarazik a legtöbbet?

Justin (villámgyorsan): "Én! És mindig megverem a többieket. Chris-szel szoktam a legtöbbet játszani. A csapatban mindig irányítót játszom. És én vagyok a legjobb!"

Ki tölti a legtöbb időt csajozással?

Joey: "Azt hiszem, én."

Lance: "Joey az N'Sync legtöbbet flörtölő tagja. Ő a mennyiségre, mi többiek pedig a minőségre megyünk! Bárkit meglát, megy utána. Ha lánnyal beszél, biztos, hogy fel akarja szedni!"

Melyikőtök veszíti el leghamarabb a türelmét?

Joey: "Chris."

Lance: "De ez a helyzettől is függ. Ha valami sporttal kapcsolatos dolog, verseny, vagy ilyesmi van, akkor Chris. Üzletben inkább én. Ha nem jól mennek a dolgok, vagy valaki át akar vágni, hamar dühbe gurulok."

Chris: "Ha nem jó valami a fellépéssel kapcsolatban, mérges vagyok magamra. Ha a személyzet ront el valamit, akkor rájuk. Színpadi harcnak hívjuk ezt, mert mindig tökéletes műsort akarunk nyújtani. Sohasem személyes dolgokon veszekszünk."

2000. november 8.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster