Ronan Keating

Ahogy a haverok, barátok látják

A Top of the Pops összeállításában a barátok, a családtagok, a kollégák mondják el a véleményüket Ronan Keatingről.

Chris Cowey, a Top Of The Pops szerkesztője

"Kezdhetem azzal, hogy hasonlóak az ivási és káromkodási szokásaink? Neeem? Na, jó! Akkor más. Amikor három éve kezdtem a Top Of The Popsnál, én mondtam Ronan-nak, hogy élőben kellene énekelniük. Meglepett, hogy fantasztikusnak tartotta az ötletet! Onnantól kezdve az egész simán, örömet okozva működika dolog."

 Caroline McAteer, Ronan sajtófelelőse

"Ronan könnyen barátkozó, rendes srác. Mindig van ideje mindenkire. A rajongók még mindig a legfontosabbak a számára. Ez óriási, és az is, hogy bármilyen gondja van, akkor is tud nevetni a dolgokon."

Stephen Gately, Ronan társa a Boyzone-ban

"Mielőtt meghallgatáson jártunk volna, Ronant a cipőboltból ismertem, ahol dolgozott. A legjobb tulajdonsága az, hogy mindenkivel barátságos. Bárkivel szívesen beszélget. Az egyik legszebb, vele kapcsolatos emlékem az, amikor tavaly nyertünk a dublini MTV Awards-on. Sokat jelentett ez neki is, keményen dolgoztunk ezért hat hosszú éven keresztül."

Alex Delves, Ronan fodrásza

"Akkor találkoztam először Ronan-nal, amikor 1995-ben, a Boyzone-nal kezdtem el együtt dolgozni. Körbeutaztam velük a világot. Imádok Ronan-nal dolgozni, mert kedves, törődik az emberrel, és mindig jókat nevetünk."

Brian Kennedy, Ronan duett partnere

"Régóta ismerem őt, és a zene szenvedélyes szeretete tett minket barátokká. A 'These Days' című kislemezen énekeltünk együtt. Ronan és én már régóta akartunk együtt dolgozni, de addig nem találtuk meg a megfelelő számot. Nagyon büszke vagyok az eredményre, köszi Ro!"

Miss Mumba, Ronan kollégája

"Ronan óriási, a tökéletes példakép. Akkor találkoztam vele először, amikor a Westlife karácsonyi koncertjei voltak. Ronan is ott volt. Olyan angyali volt a fehér öltönyében. Meglepődtem, milyen normális volt, ő a popszakmában az egyik legkedvesebb fickó. És még erőlködnie sem kell. Olyan fantasztikus, hogy milyen támogató tud lenni! Ronan ízig-vérig popsztár, és nem is akármilyen!"

Louis Walsh, Ronan menedzsere

"16 éves volt, mikor először találkoztam vele. Megjelent egy meghallgatáson, skót kockás baseball sapkában és bő farmerben. Tudtam, hogy sztár lesz. Szeretem az első perctől fogva, mert imádja a zenét. Én pedig imádom azokat, akik imádják a zenét."

Gay Byrne, Ronan első éjszakai tv-show fellépésének házigazdája

"Tényleg azt hittem, hogy a Boyzone tagjai nem tudnak sem táncolni, sem énekelni. De közben tudtam, hogy Louis készül valamire. Látom, hogy érettek, sokat fejlődtek, össze sem lehet hasonlítani most őket a korábbi önmagukkal. Ronan, és a többi srác is óriási, sok szerencsét nekik a továbbiakban is!"

Kian Westlife, Ronan kihívója!

"Ronan igazi támogatónk volt, különösen a karrierünk elején. Jó érzés volt közel lenni egy olyan emberhez, akinek gazdag tapasztalata volt a zeneiparban."

Bono, Ronan ivócimborája, és egyébként a U2 zsenije

"Ki az az öt srác, aki eléd áll, ha összevesztél a barátnőddel? Ember, imádom a Boyzone-t!"

Gary, Ronan bátyja különleges üzenetet küldött nekümk

"Az USA-ban dolgoztam, amikor hallottam, hogy Ronan csatlakozott egy bandához. Amíg karácsonykor haza nem jöttem, addig nem is foglalkoztam az üggyel. Akkor elkísértem a zenekart egy kis koncertre, Athlone-ba. Mikor megérkeztünk, lányok százai sikoltoztak. Még sohasem láttam hasonlót. Nem akartam elhinni, hogy azok a lányok az én öcsémért és a haverjaiért sikoltoznak. A legjobb tulajdonsága? Mindenkire előbb gondol, mint saját magára."

Barry (Bee Gees), Ronan dalszerző társa

"Elvis-től kezdve nagyon sok zenekar feldolgozta a számainkat, de a Boyzone-féle 'Words' magasan a legjobb."

Yvonne (lelki társ)

"Egy, vagy másfél éve voltunk már barátok, mikor összejöttünk. Beszélgettünk családról, házasságról, gyerekekről. Nem lennék ideális feleség mindenki számára, de mi azok vagyunk egymásnak, akiről rég álmodtunk. (Ááá!)"

Sam Wright, tévés személyiség

"Ronan az első pillanattól kezdve tetszett, de igazán csak akkor ismertem meg, amikor elkísértem a Boyzone-t dél-amerikai turnéjukra. Egy este elmentünk szórakozni, nagyon jó volt együtt. Ronan mindig aggódik az emberekért, biztos akar benne lenni, hogy jól vannak. Ellentétben sok popsztárral."

Jack, Ronan kisfia

(gügyög) "Aaga. Aaoohooo. Aggaaaga! Mmmm. Mmm. Da! Da! Da!"

2000. november 3.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster