EGY ÁGYBAN A WESTLIFE-FAL

A hálószobád fala lehet, hogy tele van imádni való arcképekkel, de gondolkodtál már azon, mi lehet Kian, Mark, Nicky, Shane és Bryan szobáinak a falán? Itt az ideje, hogy bevezessünk a Westlife tagjainak hálószobájába!

Kian

"Ha belépsz a szobámba, az ágyamat balra, az asztalomat jobbra a fal mellett, a szekrényemet pedig a sarokban találod. Egy óriási erősítő, három gitár és egy sztereó berendezés zsúfolódik még a szobámban. Szerencse, hogy nem lakik senki a szomszédban, így a családomon kívül nem panaszkodik senki a zaj miatt! Régen volt egy csomó Pamela Anderson- és Cindy Crawford-kép a falamon, de levettem őket, és inkább a platinalemezeket raktam ki. Körülbelül 23 van eddig, szerte a világból. Megtartottam a backstage pass-okat is, azok a szekrény oldalára vannak kitéve. A bátyámmal laktam egy szobában, de már elköltözött, így most egyedül vagyok. Bár nem vagyok sokat itthon. A szobám a földszinten van, ha kinézek az ablakon, láthatom a kocsimat. Az ágyamon fekve mindig hallom, mit beszélgetnek az elsétáló emberek az utcán. De azért ettől el tudok aludni. A szüleim mindig rendesek voltak velem, felhozhattam a barátnőimet a szobámba. Jártam egy lánnyal másfél évig, itt ült a szobámban, együtt néztük a tévét."

Nicky

"A hálószobám már nem úgy néz ki, mint a képen, mert újra lett dekorálva! Mint ahogy láthatjátok a falat mögöttem, minden egyes backstage pass-t megtartottam, szóval százával vannak a szobámban! Vannak még képek rólam és a zenekarról, valamint rajongók által készített rajzok. A rajzok nagyon jók, annyira élethűek. Megtartom az összes ilyen dolgot, mert így húsz év múlva is végignézhetem őket. Egy plüss maci is van az ágyamon, a sarokba pedig rengeteget gyűjtöttem össze belőlük. Mindet a rajongóktól kaptam. A szobámban mindig rend van, mert az anyukám a legtöbbet takarító ember a Földön! Nem számít neki, ha mondjuk fél órába telik nekem a beágyazás. Bejön a szobámba, leszedi a huzatokat, és rendberakja újra! Tudom, hogy nem látszik a képen, de a szobámban most fapadló és kék tapéta van. Mondta az anyukám, én döntsem el, hogyan dekoráljuk ki a szobát, de mivel én egy hónapban kb. egy éjszakát töltök otthon, meg egyébként is az öcsémmel, Adam-mel osztozok a szobán, rábíztam a döntést. A szobám a mi kertünkre és a szomszéd hátsó kertjére néz. Amikor kölyök voltam, a szobám egyébként tele volt egy Shauni McClain nevű színésznő képeivel. Ő játszotta Erika-t a Baywatch-ban. Úgy képzeltem, hogy ő a világon a legszebb, a legjobb. Ha esetleg olvassa ezt a cikket, üdvözlöm!"

Shane

"Igazán egyszerű és nyugis szobám van. A város közepén lakom, gyönyörű kilátás nyílik a szemközti téglafalra! Ez elég sötétté teszi a szobát.

Ha túl sok cucc van szétszórva a szobában, könnyen össze lehet keverni egy barlanggal. Van egy szekrényem, tele olyan ruhákkal, amiket sohasem hordok. A falakon rengeteg fotó van. Rólam és a srácokról. Van egy pár poszterem is a zenekarról, ezeket különböző újságokból gyűjtöttem össze. Nagyon sok plüss állatom is van, de sajnos mindet nem lehet megtartani, mert tonnányit kapunk a rajongóktól. Mindig összegyűjtjük, és elküldjük őket a gyermekkórházaknak. Fiatalabb koromban volt egy képem a falon Helena Christiansen-ről - gyönyörű nő. Egyébként láttam egyszer, de nem beszélgettem vele; így soha nem fogja ezt megtudni. Amíg fiatalabb voltam, a szüleim nagyon szigorúak voltak, ha arról volt szó, hogy a barátnőim feljöhetnek-e? De most már okésak! Ha összeszámolom, azt hiszem az elmúlt évben összesen csak hat hetet töltöttem otthon. Ha hosszú ideig távol vagyok, nagyon hiányzik. Egy idő után nagyon unalmassá tud válni, ha egyfolytában hotelekben laksz, az összes cuccot pedig egy bőröndben van. Nincs jobb, mint otthon, a saját szobádban! Én csak tudom.

Bryan

A hálószobám egy óriási szerelmi fészek! Á, csak vicceltem. Ezen a képen a szüleim házában, a szobámban vagyok látható. Jelenleg nincs igazán szobám sehol, nem is lakok sehol, csak úgy mindenfelé. Az anyukám rengeteg képet rak ki rólam és a zenekarról a falra. De a legbüszkébb a szobámban a Superman videókazi borítójára vagyok. Megvan már vagy tíz-tizenöt éve, imádom. Van még tonnányi levél és plüssmackó is a rajongóktól, de mivel kicsi a szobám, elég szűkösen vagyunk. A képen egy olyan fényképre mutatok, ami a Westlife előtti zenekaromat ábrázolja. Cartel volt a nevünk, a srácokkal a mai napig jóban vagyok. Találkozgatunk ,és számokat írunk. Sosem volt igazán sok, zenekari poszterem a falon, mert a foci jobban érdekelt. A szobám ablaka a hátsó kertre néz. Tavaly, úgy hiszem, talán ha tízszer aludtam itthon. Ha távol vagyok, nagyon hiányzik a család és a barátok, de legjobban Superman!

Mark

"A szobámban van egy óriási franciaágy, amit kb. három hónapja vettem. Ugyanis alvás közben szeretek szétterpeszkedni, mint egy tengeri csillag! A szobám kék színű, s csak az enyém. Semmi osztozkodás! Mindig ide jövök, ha valami rossz történik velem. Ha rossz kedvem van, bezárkózom, lekapcsolom a villanyt és hallgatom a discman-emet. Olyan, mintha az űrben lebegnék. Ha úgy érzem, hogy rendben vagyok, akkor valami őrült zenét, mondjuk hip-hop-ot teszek fel. S próbálom felvenni a nadrágomat táncolás közben. De ha rossz kedvem van, Mariah Carey 'Without You ' vagy 'Butterfly' című dalát hallgatom. Jobban érzem magam tőlük. Kint van a falon Mariah egyik belső CD borítója is, az ágyam szélén pedig ott vannak a videói. Amikor nem vagyok otthon, az anyukám telerakja a falat a rólam készült képekkel. Ha hazajövök, olyan az egész, mint valami Westlife-oltár. Csak viccből csinálja, én pedig percek alatt letépdesem őket! A szobám ablaka két nagy mezőre néz, vagy öt ló szokott ott legelni. Nemrég Mexikóban úgy aludtam, hogy közben földrengés volt. Nem hiszem, hogy pár ló meg tudná zavarni az álmom."

2000. november 2.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster