TEDD FEL A KÉRDÉST!

Szedj össze minden fogós kérdést, amit mindig fel akartál tenni Britney-nek. Nem is kell, összeszedtünk pár popzenészt, hogy megtegyék helyetted. Spears kisasszony, kezdődik a vallatás!

Scott (Five): Az amerikaiak miért foglalkoznak annyit azzal, hogy tökéletes fehér fogaik legyenek?

"Az egészséges fogak nem fontosak mindenkinek? Nincs annál rosszabb, mint amikor csúnya fogú embereket látsz, nem így gondolod? Azt csinálom, amit kiskoromban megtanítottak nekem. Naponta kétszer mosok fogat, de ha nagyon érdekelne, akkor fogselymet is használnék. Tudod, nem akarok öregkoromra műfogakat."

Lisa (Steps): Az 'Oops.' videóban látott piros ruha kényelmes volt?

"Olyan forróság volt, főleg a stúdió reflektorai alatt. Egyenesen undorító volt, annyit izzadtam. Egyfolytában levettem a ruhát, és behintőporoztam, hogy valamennyivel kényelmesebb legyen. Hát nem az volt a legpraktikusabb ruha, amit valaha is viseltem!"

Jade (Damage): Kérlek menj hozzá Vilmos herceghez, így majd a 'Baby One More Time'-ot énekelhetnénk a nemzeti himnusz helyett.

"Hát ez nagyon hízelgő, de nem hiszem, hogy így lenne. És egyébként is, a brit himnusz óriási, miért szeretnétek megváltoztatni? Büszkék kellene, hogy legyetek!"

Mark (Westlife): Ki számodra a legnagyobb hős?

"Az édesanyám. Óriási személyiség, tanár és anya. Az emberek azt mondják, olyan vagyok, mint az anyukám. Ez nekem a legnagyobb dicséret, amit bárki mondhatna. Ha eljön az idő, és gyerekeim lesznek, remélem én is lehetek olyan példakép nekik, mint ő nekem."

Lance (N'Sync): Élvezed, amit csinálsz?

"Igen, jót bulizok. Rengeteg kemény munkát kell végeznem, de nagyon élvezem. Ezért néha nem is tűnik munkának. Én olyan fajta ember vagyok, aki ha nem érzi jól magát, megpróbálja megkeresni az okát, és változtatni rajta. Úgy értem, ha a nap végére rosszul érezném magam, csak saját magam tudnék magamon segíteni."

Lonyo: Volt már igazi szerelmes nyarad?

"Az első szerelmemmel, a suliból, nagyon jól éreztük magunkat. Egész nap együtt lógtunk, este meg moziba vagy vacsorázni mentünk. Az gyönyörű nyár volt."

Joey (N'Sync): Hogy tudsz mindig ilyen jól kinézni ennyire kemény munka mellett?

"Ne hízelegj, Joey! Smink, smink, és igen, még több smink. Mindent el tud takarni. Ezenkívül megpróbálok minél több vizet inni és egészséges diétát tartani. De ismersz, imádom a "szemét-kaját", de hát élni is kell egy kicsit."

Nicky (Westlife): Nem érzed néha egyedül magad, hogy nincsenek társaid, nincs zenekari támogatás?

"Néha egyedül érzem magam, de az asszisztensem, Felícia mindenhová utazik velem együtt. Igazi jóbarát. Mindig megpróbálunk normáliak lenni, vásárolni, gyorséttermekben enni. Ez mindig feldob. Igazán szükségem van ilyen normális dolgokat csinálni, hogy a földön maradjak."

Noel (Damage): A színpad mögött voltál már valakivel?

(félénken) "Lehet. Kérem a következő kérdést!"

Sean (Five): Hmm, járnál velem?

(nevet) "Persze, ha Angliában leszek, elmehetünk kávézni. De semmi több!"

Kevin (Backstreet Boys): Mi volt a legutolsó lemez, amit megvettél?

"A Groove Armada 'Verigo' című lemeze. Kicsit butának éreztem magam, mikor kiderült, hogy annál a kiadónál vannak, mint én."

Kylie: Szeretnél kivenni egy napot szabadságot?

"Nagyon szeretnék, de jelenleg ez lehetetlen. Olyan őrülten sűrű az időbeosztásom, hogy egy ideig biztos nem lesz szabad időm. De tudod, szeretem, amit csinálok, olyan szerencsés vagyok."

J (Five): Tényleg mellprotézised van?

"Ezt mindig megkérdezik tőlem. Tudom, hogy mikor kezdődtek ezek a pletykák. Amikor a 'Sometimes' megjelenése előtt megsérült a bokám. Hazamentem pihenni, anyukám vigyázott rám. Egész nap a díványon feküdtem, ettem a mamám főztjét. Híztam pár kilót, de hát ki nem hízott volna?"

Justin (N'Sync): Ha egy filmben te játszhatnád a főszerepet, melyik filmet választanád?

"Ú, istenem, ez nehéz kérdés. Hadd gondolkodjam. Tudom már, Mary-t szeretném eljátszani a 'Keresd a nőt!'-ben. Óriási film, Cameron Diaz pedig nagyot alakított benne. Jól éreztem magam, amikor a Saturday Night Live-ban a komikus jeleneteket csináltuk. Szeretnék a jövőben valami hasonlót csinálni."

Andrez (Damage): Ez kicsit szemtelen kérdés, de azért csak felteszem. Mentél már valaha színpadra bugyi nélkül?

"Istenem! Hát, őszinte kell hogy legyek, néhány fellépőruhám olyan szűk, hogy nem viselhetek alsóneműt. Például az a piros ruha az 'Oops.' videóban. Szóval, igen, mentem már bugyi nélkül színpadra, de ezt ne áruld el senkinek!"

Lolly: 'Girls Just Wanna Have Fun' - Te hogyan érzed jól magad a barátaiddal?

"Mikor a haverokkal lógunk, rendszerint elmegyünk egymás házába, kikapcsolódunk. Egy jó filmmel, pizzával, óriási adag pattogatott kukoricával. Hát, már megint a szemét-kajánál járunk. Biztos megszállott vagyok, Ha-ha!"

Mel B: Elfenekeltél már valakit?

"Úristen, te ugyanolyan rossz vagy, mint a Damage-ék! Nem, még soha. Úgy sem!

Mel B: Oké, ez elég gonosz volt. Az ételeidhez saját magad vásárolsz?

"Néha, de nem sokszor, mert főzni nem nagyon tudok. Ha turnén vagyunk, akkor a helyszínen eszem, főznek ránk. Otthon pedig anyukám főz.

Kian (Westlife): Hogy érezted magad a Rolling Stone címoldalára kerülés miatti kritikák után?

"Kicsit csalódott voltam, mert az embereknek tudniuk kellene, milyen újság a Rolling Stone. Vitakedvelő, kihívó. Úgy készítenek az emberrel címlapfotót, hogy máshogy nézzen ki, mint egyébként. Sokkolni akarnak. De az nem az igazi énem volt: csak egy kép. Szerintem az emberek reakciói kicsit eltúlzottak voltak. Úgy értem, ne vegye az újságot, akinek nem tetszenek a képek."

Samantha (Mumba): Zavar, hogy egyfolytában az állítólagos plasztikai műtétedről kérdezgetnek?

"Igen, mindig tagadtam a pletykákat, de az zavar igazán, hogy nem figyelnek arra, amit mondok. Minek kérdeznek bármit, ha utána úgyis valami mást találnak ki, mint amit én elmondok? Ez eléggé zavaró dolog. Most már próbálok nem odafigyelni a híresztelésekre, pletykákra, mert mindig elszomorítanak. Próbálom ezeket a dolgokat figyelmen kívül hagyni."

Louise: Mikor mész férjhez, és szülsz gyerekeket?

"Szeretnék megházasodni és boldogan élni a társammal, amíg meg nem halunk, de jelenleg az időbeosztásom miatt még arra sincs lehetőségem hogy rendes kapcsolatot alakítsak ki valakivel. Tavaly egészen megszállotja lettem a gondolatnak, hogy soha nem fogom megtalálni az igazi lelki társam, de már lehiggadtam, és nyitva tartom a szemem, hogy megleljem Mr. Igazi-t."

Louise: Oké, de ha megtalálod Mr. Igazi-t, hogyan fogod tudni összeegyeztetni a karrieredet és a családot?

"Hát, ha gyerekeim lesznek, akkor ők lesznek a legfontosabbak az életemben. Azon sohasem gondolkodtam, hogyan egyeztetném össze a karriert és a családot. Azt hiszem meg fogom oldani, majd ha eljutok odáig."

Richard Blackwood: Mi a véleményed a finom bőrű, selymes hajú fiatal fekete komédiásokról?

(kuncog) "Ez ajánlat?"

Abs (Five): Én imádok horgászni. Hát te?

"Tudod mit? Sohasem voltam még horgászni, talán egyszer elvihetnél."

Billie Piper: A 'Lucky'című kislemezeden játszott karaktered elég szomorú. Voltál már szomorú?

"Furcsa, hogy lehetsz akár egy emberekkel teli szobában is, de érezheted magad egyedül. Tudok azonosulni a 'Lucky'-val. Szerintem te is. Az elején azt hittem, az emberek magamért szeretnek, azért amilyen vagyok. De aztán rájöttem, hogy azért voltak rendesek hozzám, mert az vagyok, aki vagyok. Nehéz volt így bízni az emberekben. Próbáltam kiismerni őket. Most már jobb az emberismeretem, így ki tudom találni, ha valakinek hátsó gondolatai vannak."

Chris (N'Sync): Az elmúlt 18 hónapban megismert emberek közül ki volt a legemlékezetesebb?

"Olyan nagyon sok embert ismertem meg, és őszinte leszek, még mindig rácsodálkozok a sztárokra. De a legemlékezetesebb, azt kell, hogy mondjam, hogy Whitney Houston volt a dublini MTV Awards-on. Whitney egyébként autogrammot is kért tőlem a kislányának. Teljesen őrülten éreztem magam, hiszen évek óta a rajongója vagyok!"

Rick (Five): Igaz, hogy hozzámész az N'Sync-es J.T.-hez?

"Ó, istenkém, miért mennék hozzá, hiszen csak barátok vagyunk! Őszintén! Nagyon közel kerültem az N'Sync-es srácokhoz, amikor együtt turnéztunk."

Brian (Backstreet Boys): Igazán tetszett a 'Dear Diary' Tervezed, hogy több dalt is írsz?

"Igen Írtam pár dalt, de mindig idegenes vagyok, amikor meg kell mutatnom őket a produceremnek. Őrült dolog, mert egyszerűen csak felhívom és ráénekelek az üzenetrögzítőjére. He-he! Nagyon büszke vagyok a 'Dear Diary'-re, és ráadásul jó visszajelzéseket is kaptam."

AJ (Backstreet Boys): Gondolkodsz azon, hogy tetováltass valamit magadra?

"Nincs valódi tetoválásom, de különleges alkalmakkor szeretek műtetkókat viselni. Nem hiszem, hogy bármikor iscsináltatnék igazit, mert fáj. Bár a piercingen még gondolkodom."

H (Steps): Megkaptad a cukorkákat, amiket Húsvétra küldtem neked?

"Ige, megkaptam, köszi. Mindenki nagyon irígy volt."

Ras (Damage): Bánnád, ha megérinteném a fenekedet?

"Őszintén, ti Damage-esek olyanokat tudtok kérdezni! Hát, az attól függ. Ha csak véletlenül tennéd, akkor nem bánnám. De ha akarattal rávágnál, hát ahhoz biztos lenne hozzáfűznivalóm"

Paul (a1): Megtartottad a 'Baby One More Time' videóban látott iskolai egyenruhát?

"Nem, de bárcsak megtartottam volna. Tudnám hordani jelmezbálokban."

Daphne & Celeste: A világ temetésén milyen dalt játszanál le?

"Az N'Sync 'Bye Bye Bye' című számát, az tök jó lenne."

Kim (Vengaboys): Volt már olyan reggeled, hogy azt kívánva ébredtél, hogy bárcsak ne lennél a nyilvánosság szeme előtt?

"Nem. Néha kívánom, bárcsak ne lenne olyan kritikus a közvélemény, de nekem van valamim és boldog vagyok, hogy így más embereknek örömet tudok adni - énekelek."

Ben (a1): Ha láthatatlan lennél, merre mennél, mit csinálnál?

"Egy koncertem után lemennék a közönség közé, hogy halljam, igazán mit gondolnak rólam."

Claire (Steps): Találkoztál már Brad Pitt-tel?

"Bárcsak találkoztam volna! Teljesen letört voltam, mikor megházasodott. De remélem ő és Jennifer boldogok lesznek. Olyan jól néznek ki együtt, nem?"

2000. november 2.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster