Baby Sisters: Lesz, ami lesz

A legfontosabb hír a lányok házatájáról, hogy a Lesz, ami lesz címmel megjelent új, sorrendben a negyedik nagylemeze, amelynek zeneszerzője Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse, szövegírója pedig Valla Attila.

Baby Sisters
A rockzenész, a Huszka-díjas szövegíró és a dance csapat együttműködése kiváló albumot eredményezett, húzós lendületes nóták születtek, színvonalas vokálokkal, frappáns szövegekkel, így nyugodtan állíthatjuk ez az album igazi előrelépést jelent a Baby Sisters pályafutásában és - kiadója szerint - a lemez az idei év egyik legjobb dance albuma.

Az új lemez változást hozott a lányok megjelenésében is, hiszen ma már felnőtt nők, akik a XXI. század céltudatos, önálló nőtípusát személyesítik meg, persze azért nem felejtve a férfiakat sem.

A lányok előző kiadójától kapott értesítés szerint a csapat első, Jó estét nyár, jó estét szerelem című albuma aranylemez lett, bizonyítva, hogy az új albumok mellett folyamatosan vásárolják a baby-k régebbi korongjait is. Így a Hoppá! című második és a Légy a partnerem! című harmadik albumuk iránt is folyamatosan érdeklődnek és ezek is közelednek az aranylemez felé.

A Baby Sisters tavalyi, amerikai fellépése után további lehetőségek látszanak megnyílni Amerikában. Hamarosan elkészül a Lesz, ami lesz angol verziója, amelyet a lányok új menedzsmentje, az AMISTAR mutat majd be Las Vegasban.

Jó hír a rajongóknak, hogy december 15-én, 18 órától Baby Sisters klub-buli lesz Budapesten a Széchenyi-kertben (Városliget, Széchenyi-fürdő mellett), melynek sztárvendége Dj. Dominique.

Baby Sisters
Szeptember közepén elérte az 1300-at a Baby Sisters fellépések száma, ami három és fél év alatt önmagában is óriási szám. A fellépések között kiemelkedő volt a Back II Black-kel közösen adott két nagysikerű élő koncert a SOTE-n és a lőrinci Sportcsarnokban. 2001-ben ezen a téren is nagy meglepetésre készülnek a lányok.

Winter

2000. november 2.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster