Őrületes új műsor a VIVA-n!

- avagy hogy lesz híres táncos a szomszéd srác

Táncreakció – mozdulj a millióra!

A legtöbb fiatal lány és fiú gondolataiban megfordult már, hogy mi lenne, ha ők is a színpadon állnának, rájuk is hullana egy kevés a csillagporból. Sokan bármit megtesznek azért, hogy megmutathassák magukat, mások egy életen át csak hordozzák magukban ezt a vágyat. A VIVA most lehetőséget ad arra, hogy megmutathassák magukat a fiatalok, és ha elég tehetségesek, merészek, és ehhez még egy kis szerencse is társul akkor akár egy egész ország megismerheti őket.

Valószínűleg a következő hetek egyik legnépszerűbb műsora indul Táncreakció címmel, melyhez hasonlót a világban már több helyen sugároztak nagy sikerrel. A VIVA stábja egy táncverseny keretein belül válogatja ki a legjobb mozgású fiatalokat. Az első nagy rosta után kilencven versenyző vehet részt a hat hétig tartó selejtezőn. A naponta jelentkező műsorban, minden nap hárman mérhetik össze tehetségüket, és rátermettségüket.

Nem csak társaikkal kell felvenniük a versenyt, hanem a zsűri, és a tévénézők szimpátiáját is el kell nyerniük, hiszen lesz majd lehetőségük sms-üzenetekkel visszaszavazni a már kisesetteket.

A döntőbe jutott hat versenyző együtt költözik be egy panzióba, ahol a nagy megmérettetéshez minden feltételt biztosítanak a számukra, hogy kiderüljön: ki a legjobb. Az összezártsággal természetesen együtt jár a feszültség, és az előre kiszámíthatatlan emberi reakciók megnyilvánulása is. Kialakulhatnak köztük ellentétek, barátságok, vagy akár szerelmek is.

A műsor egyik házigazdája egy vendégműsorvezető, Puskás Balázs lesz,

A huszonöt éves fiatalember kilencéves korától táncol, tehát számára nem lesz idegen a mozgás, és a tánc világa. Tagja volt a Savaria Táncegyesületnek, nemzetközi versenyeken vett részt, ahol igen komoly eredményeket ért el. Balázs a műsor alatt nem csupán bírálni fog, de tanít, előtáncol és segít a versenyzőknek. Az ő személyében új arc jelenik meg a képernyőn, de természetesen a VIVA már megszokott műsorvezetői is feltűnnek majd a műsorban. Balázs VJ-társa Ada lesz, aki nagyon boldog, hogy egy ilyen nagyszabású produkcióban részt vehet.

Balázs is nagyon készül a megmérettetésre, és bízik benne, hogy megkedvelik a nézők, és a versenyzők is.

-Izgatottan várom a műsor kezdetét. –mondta Kisó, a VIVA másik népszerű műsorvezetője, aki állandó zsűritagként vesz majd részt a versenyben. –Van némi közöm a témához, hiszen a Magyar Táncművészeti Főiskolán diplomáztam. Mellettem mindig lesz egy meghívott zsűritag is, aki mindig egy ismert ember lesz. Balázs nagyon szimpatikus, nagyon jóképű srác, biztosan megdobogtatja majd a lányok szívét is…

-Fontosnak tartom a fiatal tehetségek felkarolását, és hogy megmutathassák magukat a nyilvánosság előtt. – mondta Gallusz Niki, a Club 54 együttes énekesnője, aki nemcsak a diszkókban, de a Madách Színház színpadán is táncol. –Nem nagyon van itthon divatban a tánc. Nekem az a legnagyobb vágyam, hogy nagy tánckarral tudjunk fellépni. Ki tudja, lehet, hogy ebből a csapatból kerülnek majd ki a táncosaink…

Da Ali G Show

Booyakasha! Ali G a név egyenesen a nyugat staines-i gettóból, az Egyesült Karajságból, ahol meglátott a napvilág. Nem sokkal ezután anya meg apa úgy szétfüstölte a szürkeállományt, hogy korán lenéztek az ibolya alá. Így kerültem a nagymamimhoz, mert senki más nem maradt, aki vigyázott volna rám. Azóta én is tápolom.

Az iskolarendszer nálam csúnyán megbukott, igaz, hogy csak a két szünet közt eltelt időt gyűlöltem. Mindent egybevéve ez volt életem eddigi legrosszabb három hete. De valami fantáziát láthatnak bennem, mer’ azóta is megpróbálnak visszaíratni. A staines-i Munkaügyi Központ, minden második héten.

Annak ellenére, hogy munkamentes vagyok, rengeteg fontos karriert futok: a nyugat staines-i Masszív Slepp anyatejhatalmú búrája vagyok. Én tartom kontrol alatt a legszeretetreméltóbb geng-et egész Barkshire megyében.

Néhány pudvás matiné után, az egyik brit csatorna kitalálta a saját show-mat. Másodpercek tört része alatt az egyik leg(el)nézettebb forma lettem a TV-ben . Számomra ez azt jelenti, hogy mélyen beletúrhatok néhány komoly témába, mint pl: a cannes-i pornó Oscar, hogyan lehet valakiből igazán yo korrupt zsaru, hogyan csesszünk át biztonsági embereket, melyik sztárt küldjük a gettóba, van-e triszexuális biszexuális, miről álmodnak a drogkereső kutyák, hogyan viselkedjünk Nagyonnagy Britániába’, álinterjúk, egyéb állandó rovatok meg ilyenek.

Ja és mivel az egyik leg(el)hallgatottabb rapper vagyok a föld nevűn, ezért kötelességemnek érzem, hogy felturbózzak egy-két top 10-t még magasabbra, a top 20-ba! Pazarrr!

Ne ijeggyé’ meg ha néha nem érted, hogy miről puncsolok, nem velem van a baj!

Minden és mindenki fel lesz kérdezve mindenről, ami érdekelhet bárkit és bármit!

Bár asszem’ lassan kinövöm az uccát’, úgyhogy idén megindulok az elnökválasztáson, és ha jót akarsz te is kortespedsz mellettem!

Gratula’ az összes bársonyszékgengszternek!

„Van egy álmom!” Amelyben fiatal színes bőrű kislányok jáccanak’ fiatal fehér kislányokkal. Ha kened miről puncsolok?

Hagyd, hogy valóra váljon!

Ja és még valami: Minden ember egyenlő, lehecc’ te fekete, fehér, sárga vagy pakisztáni, mi mind ugyanonnan jövünk! Igen, a muffból!

Októbertől neked is megnyitom a dimenziókat a… VIVA-n!

Az első adás: október 16. szombat 22.30, ismétlés október 17. vasárnap 22.00

…és ez így megy 12 héten keresztül, mindig ebben az időpontban.

Tengermély tisztelet és a Jehova legyen a hamis tanúd!

Munkanapló

- egy műsorban két ember nyomában

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogyan élnek mások? Egy-egy érdekes szakmát űző ember életébe bepillantani mindig izgalmas dolog. Talán sosem tudnánk meg, hogy hogyan telik egy tűzoltó, pék, vagy kéményseprő egy-egy napja. Természetesen az ünnepelt sztárok, ismert emberek magánélete is nagyon izgalmas, de talán ha egy egész napjukat követhetnénk, kiderülne, hogy ők sem olyan misztikusak, és megközelíthetetlenek, mint az gondolnánk.

A VIVA Munkanapló címmel indítja útjára a legújabb műsorát, mely egyszerre lesz informatív, de ugyanakkor szórakoztató is.

A műsor a pályaválasztásban segíti a fiatalokat olyan formában, hogy közben számukra ismert, és kedvelt sztárok hétköznapjaiba is bepillanthatnak majd.

A két részből álló műsorban a népszerű zenészek, színészek, sportolók egy- egy napját, illetve egy teljesen hétköznapi munkát végző ember napi teendőit figyelhetik majd a nézők. Vagyis, egy műsorban két ember napját látjuk majd párhuzamosan.

A tervezett sztárok között Dopeman, Tóth Vera, Timo, Gallusz Niki, Judy-Groovehouse, VV sztárok, Schobert Norbi, a Hooligans tagjai, Görög Zita, Sebestyén Balázs és további sztárok szerepelnek

Tibi a Hooligansből már biztosan részt vesz a műsorban. A rockzenészt egy tűzoltóval párhuzamban láthatják majd a nézők.

- Jópofa ötletnek tartom a műsort. – mondta Tibi – Engem is érdekel, hogy hogyan élnek olyan emberek, akik valami érdekes szakmát űznek. A rajongóink talán jobban megismernek majd, ha látják, hogy mivel töltöm egy napomat. Annyit megígérhetek, hogy nem hozok majd szégyent a nevünkre, és nem csinálok olyasmit, amit esetleg majd később megbánnék.

2004. október 11.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster