Jacko gyerekei tündériek

Ritkán láthatók Michael Jackson gyermekei, Prince és Paris. Nem mutogatja őket, hiszen jottányit sem hasonlítanak rá, de a 42 éves énekes harciasan cáfolja, hogy nem tőle vannak.

Amúgy Jacko már jó ideje rendesen papáskodhat, mióta arájával szétváltak, tavaly októberben az anyuka, Debbie Rowe otthagyta a popsztárt.

A 3 és fél éves Prince Michael Junior és a 2 éves Paris napjukat Jacko Santa Barbarában lévő ranch-ján töltik, ahol, mint köztudott, jópofa kis vidámpark is üzemel. A házat komoly személyzet vezeti.

Egy dolgot nem szabad a kölyköknek: betegeskedni. Jacko őrült hipochondriájában ugyanis azonnal minden odahagy, ha ilyen tény forog fenn, s volt rá eset, mert Pavarottival tervezett fellépését mondta le, megtudván, hogy gyengélkedik valamelyik gyermek.

Így lett program a gyerekorvos, természetesen a sötét üveget viselő limuzinnal, amiben Jacko még külön viseli sötét szemüvegét is. Egy óvatlan pillanatban a gyerkőcök mégis kidugták fejüket a kocsi ablakán.

Nem lett volna szabad, mert az egész világ láthatta, a gyerekekről készült fotók révén, hogy annyira hasonlítanak rá, mint egy tojás a kiskanálra. Prince szőke, Paris szeme pedig határozottan kék. Azaz aligha valószínű, hogy a "természetes" apuka Michael Jackson.

Viszont az énekes imádja a papaszerepet. Olyannyira, hogy zenei élete már-már pang, újabb albumával kapcsolatban annyi a hír, hogy majd, majd. Az is lehet, hogy az utolsó lesz, ha nem a legutóbb megjelent válik azzá.

Jackson állítólag tíz gyereknek is szívesen lenne apukája. Így az egykori Jackson Five után a világnak a Jackson Ten is emlékezetes maradhat - írja a Voici című francia sztármagazin.

2000. szeptember 26.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster