Kylie visszatért

Az elmúlt évek sikertelensége után Kylie Minogue ismét sikerrel alkalmazza a bevált receptet: szex-szel adja el a habkönnyű popslágereit.

Kylie Minogue
Az elmúlt néhány évben leszállóágba került Kylie Minogue karrierje. Öt év óta, a Nick Cave-vel énekelt duett (Where The Wild Roses Grow) után az énekesnőnek nem sikerült a toplisták élvonalába kerülnie. Inkább csak modellként keltett feltűnést (H and M), valamint két olyan filmben kapott szerepet, amelyeket máig nem mutattak be a mozikban. 1997-es albuma (Kylie Minogue), amelynek dalait a Manic Street Preacher tagja, James Dean Bradfield írta, úgyszólván érdemi visszhang nélkül tűnt el a süllyesztőben.

Kylie az újabb sikerre három évig várt, s most Paula Abdul dalának köszönhetően ismét a sikerlisták élére ugrott, sőt, a nyár egyik nagy slágerét (Spinning Around) mondhatja a magáénak. Kylie maga is bevallja, hogy a dal sikerében nem utolsósorban "forró nadrágjai" játsszák a főszerepet, mert a szexi megjelenés remekül segíti a video illetve a dal "eladását". Állítása szerint azonban a dal csupán az első a szeptemberben megjelenő új albumról (Light Years), amelyen további slágervárományos felvételek is találhatók. Karácsonyra pedig egy igazi nagy meglepetés készül: egy duett Robbie Williams-szel, amely egy Jason Donovannel készült korábbi sikerre (Especially For You) emlékeztet majd.

A Spinning Around sikerével kapcsolatban az újságírók is faggatták az énekesnő. Ime, néhány érdekesebb válasz a sajtótájékoztató kérdéseire:

- Mi a véleménye az új videójáról?

Kylie: Hát igen, elmondhatjuk, hogy nem én, hanem a forró nadrágjaim kapták benne a főszerepet. Valóban meglehetősen spóroltunk a fellépő ruhákkal.

- Ezzel az öltözködéssel provokálni akart?

Kylie: Azt akartam, hogy odafigyeljenek rám. Nem okoz gondot, ha meg kell mutatnom a testem. Azt tettem, amit tennem kellett....S nagyon örülök, hogy a forgatás közben a stáb igencsak tátotta a száját.

- Három évvel ezelőtt készített egy rockalbumot, amire senki nem volt kíváncsi. Most visszatért a pop-gyökerekhez?

Kylie:A popzenével lettem sikeres.S rájöttem, hogy az emberek ma popzenét akarnak hallani. Tehát, ismét popzenét csinálok. Ennyire egyszerű a történet.

- Együtt dolgozott egykori sikeres producerével, Pete Watermannel?

Kylie: Nem, de a jövőben elképzelhető közös munka. A mai napig élvezem annak az együttműködésnek az előnyeit.

- A karrierje hol le, hol pedig felfelé halad. Mivel magyarázza, hogy még mindig a csúcson van?

Kylie: Azt gondolom, hogy az emberek kedvelnek, mert a karrieremben tragikus vonások vannak. Tragikus frizurák, tragikus öltözékek, tragikus szerelmek. Nagyon sok mindent rosszul csináltam, s néhány dalom valóban a szemétre való. Az emberek szeretik a hozzám hasonlókat, akik nem tökéletesek.

2000. augusztus 23.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster