Sztárok üzletei az interneten

Parfüm Prince-től, teddy mackók Britney Spearstől.

Sztárok üzletei az interneten

Napjainkban egyre több sztár nyit online - üzletet a honlapján. S a rajongók körében egyre népszerűbbek ezek az internet-boltok, hiszen olyan "kincseket" szerezhetnek be közvetlenül a kedvenceiktől, amiket egyébként csak nehezen találnának meg az üzletekben.

Voltak idők, amikor egyáltalán nem volt könnyű egy olyan kezeslábast beszerezni, mint amilyenben Michael Schumacher szaladgál a boxok között. Egy Robbie Williams - shirt beszerzése sem volt piti ügy, mint ahogy lehetett talpalni eleget, amig valaki egy igazi Cher vagy Christina Aquilera design-nal készült fülbevalót szerzett. Prince Get Wild elnevezésü parfümjét pedig csak a rajongói klub tagjai vásárolhatták meg, esetleg valamilyen cserebere börzén juthattak hozzá a sztár imádói.

Az internet napjainkra megoldotta ezt a problémát. A világháló napjainkban már úgy működik, mint egy hatalmas bazár, ahol minden kapható, adható, s vehető. A legtöbb sztár napjainkban a honlapján CD-ket éppúgy árul, mint videókat, posztereket, vagy éppen öltönyöket, illat- és kozmetikai szereket, táskákat, ékszereket, s minden olyan hasznos és haszontalan holmit, amire egy igazi "fan"-nek szüksége lehet.

Az interneten szörfözők azonban egyelőre még meglehetősen vegyes választékkal találkoznak. Így Arnold Schwarzenegger vagy Tina Turner nyilvánvalóan nem tartozik a nagy "seftelők" közé, viszont Britney Spears website-ján kedvére turkálhat az érdeklődő. Napjainkban pop-királynője polókat, kézitáskákat, babákat, teddy mackókat, foteleket, lámpákat, órákat és sok minden mást kínál.

Hasonlóképpen Prince is kihasználja az internet kínálta új lehetőségeket, s a hagyományos, rajongókat érdeklő cuccok mellett eredeti ékszereket, hangszereket, sőt a The Symbol" márkájú új parfümjét is kínálja.

Christina Aguilera internetbazárja is meglehetősen gazdag kínálattal várja a látogatóit. Speciális ajánlata: a Genie Bottle" fülönfüggő.

De a popsztárok mellett a sportsztárok is rendkivül ügyes internet-eladók.Michael Schumacher például 900 schillingért kínál Ferrari-overált, vagy autóalkatrészeket és tartozékokat. De a többi Forma-I -sztár, kosárlabda-fenomén vagy jégkorong-bajnok is bőséges árúkiínálattal várja a ajongóit, mint ahogy a hollywoodi filmsztárok, a komikusok vagy a modellek is szolgálnak meglepetéssel azoknak, akiknek kellő fedezet van a bankkártyáján.

Tovább >> Választék az interneten

2000. augusztus 7.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster