Választék az interneten

Aki veszi a fáradtságot, s keresni kezd az interneten, hamarosan értékes kincsekre bukkanhat a sztárok honlapján. A www.zenenet.hu annyiban tud segíteni az érdeklődőknek, hogy mi már megteszteltük a kínálatot, s néhány sztár honlapjának választékáról be is tudunk számolni. Ime:

Britney Spears

A pop királykisasszony valóságos bevásárlóközpontot hozott létre a website-ján. Kaphatók: pólók,teddymackók,órák, felfújható fotel, l4-féle Britney Spears-baba, amiket a Barbie után kreáltak meg.
www.britneyspears.com

Santana

Az ismét divatba jött, legendás zenész internetshopjában szép órákat, ékszereket, ruhaféléket,játékokat, litográfiákat és hangszereket is árulnak. Jól felépített üzlet, eredeti árucikkekkel. A bevételek egy része Santana gyerekalapítványa számlájára folyik be.
www.santana.com

Rolling Stones

A legendás banda nem nagyon erolteti meg magát: Jaggerék pólókat, bomberdzsekit, öngyújtót és karórát kínálnak megvételre. Kis választék, de tuti üzlet!
www.stones.com 

Robbie Williams

Kifejezetten rajongókat célzó ajánlatok: pólók, kapucnis dzsekik, baseballsapkák, karórák - valamennyi RW-logoval.
www.robbie-williams.com

Prince

A kis Herceg The Symbol felírattal árulja valóban szép trikóit.Ezenkivül eredeti Symból-ékszer, egy tamburin, és egy Prince által kreált parfüm, a Get Wild bővíti a választékot. Meggyozo, nagy választékkal rendelkezo shop, jó minoségu árukkal.
www.newfunk.com

Cher

A popüzlet nagyasszonya szintén tehetős online shopot visz: a kinálatban trendy ruhák, ékszerek, teddy mackók éppúgy szerepelnek, mint keleti illatpreparátumok. Meggyőző kínálat, amely messze meghaladja a szokásos rajongóknak készült választékot.
www.cherdirect.com

Tina Turner

A rock szupernagyija rendkívül gazdag választékban kínál pólókat, dzsekiket és más ruhaféléket. De kapható nála kávéscsésze, egérpad, plüssleopárd és kulcstartó is. Kicsit bazári jellegű a kínálat, de Tinát nem ezért szeretjük.
www.tina.turner.com

Eminem

A rap szupersztár online üzletében nagyon sokféle pólót, s kifejezetten gyűjtőknek szánt csecsebecséket árul, köztük új albumának aláírt példányait. De hamarosan ennél sokkal nagyobb választékot találnak nála a rajongói.
www.eminem.com

Christina Aguilera

A szivi szőke elsősorban divatcuccokat kínál látogartóinak, de vehetünk nála ékszert vagy babákat is. Specialitása: különböző sminkkészletek, különböző alkalmakra.
www.thechristinastore.com

2000. augusztus 2.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster