Ismét lesz VIVA Teleton! - Segíts Te is!

Ahogy azt már megszokhattuk, karácsony előtt a VIVA ismét jótékonysági akciót szervez, akárcsak 2003-ban, idén is az SOS-gyermekfalunak gyűjt. Két napon keresztül láthatjuk majd december 18-án és 19-én azt a műsort, melyben sztárok tucatjai szerepelnek azért, hogy serkentsék az emberek, cégek adakozó kedvét az SOS-gyermekfalu javára.

A hazai zenei élvonal tagjai kivétel nélkül elfogadták a zenetévé meghívását a jótékonysági műsorba. A teljesség igénye nélkül pár név: az Animal Cannibals, a Unique, a Club54, a Crystal, Dopeman, Emilio, a Groovehouse, a Kozmix, Baby Gabi, a Fiesta, Kozsó, a Sugarloaf, LL Junior, a TNT, a V-Tech, Dukai Regina, Zséda, a Splash, Majka, a Back II Black, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, Csonka András, az Anima Sound System és természetesen a VIVA Comet 2004 győztese a Hooligans is jelezte, hogy szeretne segíteni a gyerekeknek. Az idei Teleton annyiban különbözik majd a tavalyitól, hogy Timo Kecskemétről jelentkezik be óránként, ahol vendégül látja majd a Supernem-et, Ginát, Leót, az UFO együttest, és természetesen a kecskeméti klubélet jeles képviselőit. Már él az a telefonszám (06-81-320-380), ahová emelt díjas SMS-t lehet küldeni (240 Forint+ÁFA), mellyel a nézők is tehetnek valamit a SOS-gyermekfaluért. Ha pedig valaki nagyobb összeggel támogatná a kezdeményezést, közvetlenül a Gyermekfalu számlaszámára is utalhat. A legnagyobb felajánlást tevőnek egy házikoncerttel kedveskedik a VIVA Comet 2004 győztese, a Hooligans együttes.

További érdekesség, hogy a VIVA történetében először jelentkezik élő adással a VIVA Chart Show, a zenetévé hivatalos sikerlistája. Itt aztán tényleg csak azok a klipek és előadók láthatók-hallhatók hétről hétre, akik a legszűkebb negyvenes elitbe tartoznak. Ada, a VIVA Chart Show műsorvezetője még sohasem próbálta ki magát élő adásban. A bőbeszédű lány azonban most bizonyíthat, hasonlóan a Chart magyar helyezettjeihez, akik szintén aktív részesei lesznek a VIVA hivatalos visszaszámlálásának, ugyanis azok az előadók, akik szerepelnek a listán, vendégségbe érkeznek majd Adához. "Nagyon izgulok. Nem csak azért, mert életemben először vezetek élő adást, hanem azért is, mert a Teleton után itt toporognak majd a stúdió előterében a zenészek, és várják, hogy hányadik helyen landol a daluk. A helyezettekkel egy mini interjút is készítek majd, mielőtt megnézzük a klipjüket, sőt, ha magyar dal szerzi meg az első helyet, nagy valószínűséggel a stúdióban is felcsendül élőben. Nagyon remélem, hogy a technika ördöge ezúttal messzire elkerüli a stúdiót. Adás után pedig autóba ülök, és meglátogatom Timoékat a kecskeméti Gyermekfaluban." - mesélte izgatottan Ada

A csatorna legfontosabb célja, hogy segíthessen: az emeltdíjas telefonszámot egész decemberben lehet hívni.

A VIVA a nézők hozzájárulásán kívül várja partnerei, ügyfelei felajánlásait is.

Az adományoknak egészen biztosan jó helye lesz: a különböző felajánlásokat az SOS-gyermekfalu lakói kapják majd

2004. december 13.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster