E héten a PeCsá-ban, nemzetközi sztárokkal!

Hazai turnén az Anima

Új tagokkal, fekete londoni MC-vel, Jez Thompsonnal és 7 év után új énekesnővel, Kása Julival turnézik az Anima Sound System. Külföld után hazai pályán. Idén Párizs, London és Barcelona után az orosz főváros legjelentősebb klubjában, a B2-ben is tiszteletét tette a világjáró csapat.

A zenekar stúdiómunkálatait szakította meg az orosz meghívás kedvéért, hiszen gőzerővel dolgoznak új albumukon, amelyen több nemzetközi sztár is tiszteletét teszi, így JC001, aki ezt megelőzően Stinggel és George Clintonnal dolgozott együtt és Jez Thompson is. Utóbbi DJ Vadim és Roots Manuva munkatársa, és az Anima új frontembere a zenekar hazai turnéján, mely december 3-án Szegeden kezdődött, a legfontosabb fellépés pedig december 18-án Budapesten lesz, ahol itthon soha nem látott, speciális vizuális látvány is fogadja a nagyérdeműt. (A decemberi menü: Szeged, Veszprém, Kecskemét és Gyöngyös után Debrecenben 17-én, Miskolcon 28-án, Sopronban 29-én, Szombathelyen pedig december 30-án lépnek fel. A „nagy” fellépésre e hét szombatján, a Petőfi Csarnokban kerül sor.)

Milyen az „új”, nagy erővel turnézó Anima? Keményebb, táncosabb, partisabb, de azok is megtalálják majd a számításukat, akik nemzetközi színvonalú énekeseket keresnek a színpadon. Új számokat is bőven hallhat a közönség, s elhozzák új köntösben a régi dalokat is, úgyhogy csalódás kizárva. A hazai turnéval meg már jó ideje adósai a rajongóknak, úgyhogy érdemes lesz megnézni őket a hétvégén a Pecsában!

2004. december 13.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster