Caprice, a "Szőke"

Vannak olyan lányok, akiknek történetesen szőke haja van, és vannak a Szőkék. Előfordulhat, hogy egy titkárnőnek szőke haja van,de olyan hangja, mint egy rozsdás lefolyónak, fél szemére bandzsa, és előrehaladott köszvénye miatt erősen sántít.Élő bizonyítéka tehát annak, hogy a szőke jelző gyakran sokkal többet ígér, mint amit a tulajdonosa valóra tud váltani.

Ezzel szemben Caprice igazi Szőke. Erőfeszítés nélkül tud olyan tökéletes nő lenni, amilyenről a hajszíne árulkodik. Valószerűtlenül kívánatos idomaival és izzó tekintetével egy egész generációnyi tágra nyílt szemű, leesett állú férfi számára testesíti meg a Szőkeséget. Előtte Monroe és Debbie Harry volt ilyen.

Az ilyen lányok azonban sokak számára kiábrándítóak. Tökéletességük miatt gyakran egyáltalán nincs rossz oldaluk. Caprice-szel - a világ egyik legszexisebb nőjével - szemben azonban ez a félelem gyorsan eloszlik. Interjú közben közvetlen, ám mégis delejes hatáásal van a partnerére. A szépséget a Q magazin riportere kérdezte abból az alkalomból, hogy az egykori topmodell mostanában a rockzenével is kacérkodik.

-Caprice, mennyire lettél "rockos"?

Eléggé. A zeném eléggé a rockra épül. Nem annyira popos, mint a legtöbb mai zene. Most legjobban a The Cardigans-t és a Garbage-et szeretem. Legutóbb Maxwell albumát és a The Pretenders válogatáslemezét vettem meg.

- Hogy nyilvánul meg a "rockosságod"?

Ha otthon berakok egy CD-t, headbang-elek. Felhangosítom és előre-hátra rázom a fejem.

- Játszol más hangszeren is a "léggitáron" kívül?

Nem, de próbálkoztam vele. Gitározni tanultam, de a tanárom azt mondta, hogy naponta legalább 20 percet kell gyakorolnom. Ez nem sikerült. Megpróbáltam, de nem ment.

- Most, hogy Los Angelesben próbálod megalapozni a zenei karrieredet, nem hiányzik a régi életmódod? Például a foci.

Szeretem a futballt. Ezt tényleg nem nagyon találom meg az Egyesült Államokban. Amikor Tony Adams-szel jártam, kijártunk az Arsenal meccseire. De alapjában véve Manchester United drukker vagyok, mert ők minden meccset megnyernek.

- Most, hogy visszatértél az Államokba, vettél magadnak pisztolyt?

Nem. Azt hiszem azon kevés amerikai közé tartozom, akiknek nincs fegyvere. De természetesen tudok vele bánni. Szeretek lőtereken lövöldözni. Kimegyek a haverjaimmal és lövöldözünk. Ez egy közösségi sport.

- Kik hatottak rád először zeneileg?

Szerettem például a Depeche Mode-ot, anyukám pedig mindent szeretett az AC/DC-től kezdve George Bensonig. Az első igazi kedvencem Sean Cassidy volt. Ő egy amerikai ideál. Szőke haja volt, gyöngyház mosolya és nagy szemei. Akkoriban egyértelműen a jó megjelenést néztem. Mostanában már nem a kinézetet figyelem. Most a személyiség fontos nekem, nem a megjelenés.

- Hogy mutatnád ki egy férfinak, hogy tetszik neked?

Szégyenlős vagyok. Ha tetszik egy srác, nem tudok csak úgy odamenni, és azt mondani: "Szia!".

- De te Caprice vagy!

Más a helyzet, ha már ittam egy keveset. Ha spicces vagyok, minden könnyen megy.

- Hoztad magad valaha kínos helyzetbe?

Általában megbízok valakit, aki odamegy a pasihoz, és azt mondja: "Caprice meg szeretne hívni egy italra." (nevet) Hát nem kib**ott elkeserítő?

- Mennyire hatékony ez a módszer?

Általában isznak velem egyet. Olyankor nagyon koncentrálok, hogy megfelelően fejezzem ki magam, és hogy a három arcból, amit látok, csak az egyikre nézzek.

- Ébredtél már egy csúnya, ismeretlen alak mellett?

Odáig nem jutottam - még. Még sosem bántam meg egy részeg ismerkedést sem. Csak barátságos és kacér leszek. Nem viselkedek illetlenül - csak a második randin.

- Ki a nyerő nálad: egy kedves szegény srác vagy egy gazdag bunkó?

A kedves, szegény srác. De ne legyen túl kedves - ki nem állhatom a túl kedves srácokat. Egy erős egyéniségre vágyom. Nem szeretem az "anyámasszony-katonákat". Amikor fiatalabb voltam, a gazdag bunkók vonzottak.

- Miért?

Nem tudom. Nekem csak a nagy dugás számít. Hoppá! Megpróbáltam visszafogott lenni, aztán egyszer csak elszóltam magam.

Ne fogd vissza magad. Végezetül beszélj egy kicsit az aktfotókkal kapcsolatos tapasztalataidról.

Ez volt az első és egyetlen alkalom, hogy teljesen levetkőztem. A képek a Playboy számára készültek, főleg azért, mert a megjelenéssel egy időben adtam volna ki a lemezemet. Végül a lemez nem jelent meg időben, de a képek igen. Egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, mert szerintem sokkal szexisebb, ha a melleket takarja valami. Nem vagyok prűd, szívesen készítenék meztelen képeket egy partnerrel is. De filmet nem! Nem csinálnék egy Pamela Anderson - Tommy Lee videót!

2001. szeptember 3.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster