Geri Halliwell - aki Bridget Jones slágerét énekli

Az egykori "spice girl" egy nagy világsikerrel tért vissza a köztudatba. A Bridget Jones naplója című film slágerdalával -It's raining men ismét a sikerlisták élvonalába került. Ebben az interjúban a nagy visszatérés alkalmából nyilatkozott a TOTP riporterének.

- Hello Geri! Hosszabb szünet után ismét hallhatunk rólad.

Geri: Köszönöm, jól megvagyok. Jó dolog hosszabb idő után ismét a reflektorfényben állni. Elég türelmetlen személyiség vagyok. Az előző hónapokat stúdióban töltöttem, ahol az új albumomat készítettem el. De a kivárás is az üzlet része, amit néha nagyon nehéz elviselni.

- Mi a véleményed a lemezről?

Geri: Nagyon büszke vagyok erre az albumra! Őszintén szólva még tovább akartam várni vele, s az egyik saját kislemezemmel akartam nyitni. De amikor az It's raining men eléneklésére felkértek, azonnal igent mondtam.Túl jó volt ahhoz, hogy elutasítsam. Egy ajándék, amit ezüsttálcán átnyújtanak. Álmomban sem gondoltam arra, hogy a dalt a Bridget Jones naplója című filmzenéből kislemezre is kimásolják.

- Mi a véleményed a filmről?

Geri: Nagy rajongója vagyok a Bridget Jones könyveknek, s láttam a filmet is. Nagyon jópofa, és szerintem mindenki nagyon fogja szeretni.

- Mondj valamit a lemezfelvételről?

Geri: Amikor a studióban a felvételt készítettük, percről percre egyre nagyobb örömet okozott. Az voltam az érzésem, hogy óriási siker lesz. És azt is gondolom, hogy a dal nagyon is geri halliwelles.

- És hogyan fogadtak vissza a szünet után a kollégák?

Geri: Nagyon rendesek voltak. Előszőr a British Music Awards díjkiosztóján léptem fel. Előnyös volt abból a szempontból is, hogy ez a díjkiosztó olyan, mint egy osztálytalálkozó - sztároknak.

- Sokan állítják, soha nem néztél ki még ilyen jól. Mi a titok?

Geri: Nagyon jó érzés ilyen bókokat kapni. Szerintem a külső csupán a belsőt tükrözi. S nincs különösebb titok. Ha minden oké, akkor ez látszik is.

- Vannak azért olyan napok, amikor nem nézel ki olyan jól?

Geri: Persze! Mindenki bele szokott nézni a tükörbe, s azt gondolja: Te jó Isten! Nekem az a módszerem, hogy nem nézegetem magam sokáig a tükörben. Oké - mondom - nem vagy tökéletes. De jóban vagyok magammal. És a legjobbat próbálom meg kihozni magamból.

- Az első albumoddal sok mindent elértél. Mi most a célod?

Geri: Mindig nagy céljaim vannak. Ezt az új CD-t több rajongónak kell megvennie, mint az előzőt. De szerintem ez sokkal, de sokkal jobb a másiknál.

- Magánemberként - úgy tűnik - mindenütt jelen vagy.

Geri: Valóban kicsit sokat nyüzsgök. Voltam Amerikában, lakást bérelek Londonban, s természetesen van saját házam is. És gyakran járom a világot. Ezért vagyok ott mindenütt.

-Mennyire tartod magad "normális" embernek?

Geri (nevetve): Teljesen normális nő vagyok - szokatlan környezetben.De nagyon odafigyelek arra, hogy milyen vélemény alakul ki rólam. Vannak barátaim.

- Robbie és George.

Geri: akikkel nagyon jóban vagyok. De nekem mindig is sok barátom volt. Szükségem van ezekre a barátokra körülöttem. Elvégre, én is Spice Girl voltam.

2001. szeptember 3.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster