Ricky Martin

Elvis óta senki nem hódított annyit a csipője mozgásával, mint ő.Mások csupán derékszíjat csatolnak rá, Ricky Martin viszont afrodiziákumként használja ezt a testrészét. Ha csupán megjelenik, s csavar egyet a derekán,már tombol a közönség. Kétségtelen Ricky Martinnak különleges erotikus kisugárzása van. S ebben nagy szerepet játszik az öltözködése is, amit Enrique Martin Morales divattervező koordinál. Az alábbi interjúban a sztár divatról, szexi megjelenéséről és sikeréről mesél.

-Van valamilyen példaképe a szexi öltözködést tekintve?

- Martin: Tinédzserként úgy akartam kinézni, mint a Menudo fiúcsapat tagjai. Tizenkét évesen aztán én is az együttes tagja lehettem. De a stílusomat mindannyian kinevették. Farmereket viseltem, amelyre képregényfigurákat nyomattak, s az ingeimen is hasonló ábrák voltak láthatók. Állandóan azt kérdezték tőlem, hogy nincs-e hasonló kesztyűm is az összeállításhoz.

- Keresett utána magának új stílusideált?

- Martin: Igen. Később rátaláltam Billy Idolra és David Lee Rothra. De David öltözködése nem az én stílusom volt. Azokhoz a testresimuló lycranadrágokhoz még túlságosan vékony volt a lábam. Billy Idol átváltozóképessége és különleges divatcuccai viszont nagy hatással voltak rám. De Brad Pittet is klassznak találtam a Harcosok klubja című filmben. Bőrcuccok, napszemüveg és rövid haj….

- És hogy tetszik az új frizurája?

- Martin: Alapjában véve elégedett vagyok vele. De miért kérdezi?

- A She Bangs videoján még hosszú hajjal látható.

- Martin: Igen, ez igaz. A forgatás után pár nappal felébredtem, s magam előtt láttam egy ollót. Gyorsan határoztam, s azt mondtam: Oké, tegyük meg, és már le is vágtam a hajamat. Ez persze sok megjegyzést szült. Azt gondolom, hogy az ismerőseim és a barátaim egészen meglepődtek.

- Az öltözködés terén szintén sikerült már hasonló meglepetést szereznie?

- Martin: Néha nagyon elcsodálkozom, hogy korábban miket viseltem: például cowboycsizmába gyűrt farmert. De szerintem igazán egy tévériportert sokkoltam. A kilencvenes évek elején, amikor rövid ideig Mexikóban éltem. A hajam akkor a derekamig ért, s a műsor kedvéért felvettem Yohji Yamamoto egyik csodaszép nadrágját, amely a lábamon egészen szűk volt, a többi része pedig szoknyára emlékeztetett. A ripoter megkérdezte: Ricky, lehet, hogy a nadrágja elszakadt

- Yamamoto a kedvenc divattervezője?

- Martin: Nagyon kedvelem Giorgio Armani ruháit. De a divat terén azt vallom, hogy a változatosság gyönyörködtet. Otthon például farmert és pólót viselek. Henry Duarte kollekciójából. Vagy olyan nadrágokba bújok, amelyek elől a szőrzetig nyitottak, hátul pedig kilátszik a fél fenekem, de olykor az egész is.

- A feneke tűnik magán az egyetlen ékszernek, mert még órát sem visel.

- Martin: Semmi óra, semmi gyűrű, e tekintetben nagyon puritán vagyok.

- S mi a véleménye a piercingről?

- Martin: A mellbimbómban volt piercing. Nagyon jól nézett ki. De a mellbimbóm nagyobb lett, s ez nem tetszett túlságosan.

2001. november 19.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster