Robbie Williams

A pop fenegyereke

Úgy él, mint Mick Jagger a hatvanas években. Igazi fenegyerek. Nem ismer tabukat. Falja a nőket, éli a szex, drog, rock and roll életformát. S nem utolsósorban napjaink Nr 1 férfisztárja. Az In Style magazinban ezuttal a kényes kérdéseket is vállalta.Őszintén beszélt a legintimebb titkairól is.

A nőkről

„Két éve nincs állandó partnerem. Az utolsó nő, akivel összejöttem, Tanya Strecker volt ( brit tv- személyiség). De nem voltunk igazi pár, csak barátok. Nem volt köztünk szoros kapcsolat. Egyszerűen csak egy helyes ember.

A sajtó viszont szívesen hiszi azt, hogy Geri Halliwellel vagy másokkal állandóan együtt vagyok. De nem így van. Csak jó barátok vagyunk.”

A szexről

„Amikor drogokat szedtem, minden este a wécén végeztem, s megpróbáltam valamilyen csajt megdugni. Ez szégyenletes. Nagyon ciki. De egyszerűen csak szexet akartam, őrült, fékevesztett szexet. De szomorúvá tett a dolog.”

A drogokról és az alkoholról (A sztár négy évvel ezelőtt volt előszőr elvonókúrán. Több próbálkozás után ma tisztának vallja magát.)

„Lakozik bennem egy borzalmas ördög. S néha előbújik, hogy más irányba csábítson. Azt akarja, hogy tönkretegyem magamat. Van egy betegségem, ami a sajkát hangomon mondja, hogy „nem vagy beteg”.

Ezuttal ( a Sermon On The Mount-turnéról van szó – a szerk.) azonban sem drogot, sem pedig alkoholt nem fogyasztok, de mivel ellensúőyozni akartam, ezért a hangsúly a szexre került. Ez lehetséges. Elvégre popsztár vagyok. Szexuális téren azt csinálhatsz, amit akarsz, s úgy csinálhatod, ahogy akarod. De hiányzik belőle a lélek. Minden egyes alkalommal unalmas lesz. De számomra ez kényszeres, s az volt korábban is. Szex, alkohol és a drogok. Ez a három dolog ad kézről-kézre.”

Az absztinenciáról

„Amikor első alkalommal lettem tiszta, ami 9 hónapig tartott, arra gondoltam, hogy jó volna ezt állandósítani, jó volna megállni, amig az ember rendbe teszi a hálószobáját, amig meg tudja állni, hogy nem csionálja… De ha a hálószobámban ismét káosz lesz az úr, akkor valószínűleg ismét inni fogok…”

A homoszexualitásról (Williams már kétszer nyilatkozta, hogy „meleg” Egy párizsi koncerten azt kiabálta a közönségnek: HÍvhattok Roberta Williamsnek!)

„ Valóban megcsókoltam már egy férfit egy klubban, de ez olyan volt, mint a kisminkelt leszbikusoknál, ha érted mire gondolok…Egy barátom volt, aki odajött hozzám, s megcsókolt. Gondoltam, a francba, akkor már én is megcsókolom. De férfias módon. Lehet, hogy kipróbálnám, de eddig egyetlen férfi sem közeledett úgy hozzám, hogy szexelni akartam volna vele.”

Híres kollégákról

„Ha olyanokkal beszélgetek, mint Elton John vagy Bono, mindig azt kívánom, hogy bárcsak megnyílna alattam a föld. A társaságukban vagy a jelenlétükben mindig olyan picinek érzem magam.Ha túl sokáig beszélgetek velük, észrevennék, hogy még arra sem vagyok méltó, hogy a közelükben legyek.”

A versírásról

„Már akkor elkezdtem az írást, amikor a Take Thattel voltam. Tudtam, hogy nem vagyok teljesen tehetségtelen, mert a sorok dallamosak voltak. A fejemben mindig dalokat csináltam belőlük.Tudtam, hogy sikeresek lesznek, mert részegen néhány idegen fürdőszobában, na jó, partikon már skandáltam őket. Soha nem felejtem el, amikor Bonot és George Michaelt arra kényszerítettem, hogy átjöjjenek velem egy másik szobába és meghallgassák a verseimet.”

A bizonytalanságról

„Már régóta felépítettem azt a kulisszát, ami mögé elrejthetem a bizonytalanságomat, az önértékelésemmel kapcsolatos kételyeimet. S ez a kulissza százszor nagyobb, mint én magam. Az a kép, amit magamról kialakítok, olyan mint egy védőernyő, amit magam előtt tartok: magabiztos, arogáns, nagyképű…Nem ilyen vagyok. Rob más mint Robbie. Robbie az, aki felugrik a színpadra, s azt kiabálja: Hadd szórakoztassalak benneteket! Ha nem állok a színpadon, akkor senki nem kérdezgetek, hogy szórakoztathatom-e? Túlságosan is félnék az elutasító választól.

2001. november 19.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster