Jennifer Lopez – szakítás és nászéjszaka

Nem unatkozik J-Lo, az már szent. Alig fejezte be a The Wedding Planner című filmjét, eladott két millió lemezt, mindezek mellett a férjhez menésre is maradt ideje. A szerencsés ifjú Cris Judd, akit számos videóklipben is a sokoldalú sztár mögött láthatunk, táncos-koreográfus. Érdemes volt-e lecserélni a rap-mogul Puffy-t – vagy ahogy mostanában hívatja magát, P. Diddy-t -, majd az idő eldönti. Jennifert arra kértük, tekintsen velünk vissza a 2001-es évre.

Milyen volt a nászút?

Milánóba utaztunk, azután Mexikóba, majd Miami-ba. Nekem nagyon rövidnek tűnt, és próbáltam minden percét kihasználni. Mexikó gyönyörű volt, a semmi közepén jártunk, ahol nem zavarhatott bennünket senki. Tervezzük, hogy visszatérünk, úgyhogy nem mondhatok közelebbit a dologról.

Rengeteg kiváló lemez jelent meg tavaly, neked melyik a kedvenced?

Craig David Born To Do It-je, de az angol verziója. Amit az Államokban kiadtak, közel sem annyira forró. Az eredeti sokkal jobban tükrözi Craig stílusát. Az életem filmzenéje volt idén.

Mit tervezel 2002-re?

Sűrű év van mögöttem, nagyszerűen mennek a dolgok a ruházati cégem körül is, épp most jöttem meg egy megbeszélésről. Három filmszerepet is ajánlottak, közben remélem, lesz időm a zenével is foglalkozni. A napokban írtam egy új dalt az Enough című filmemhez, amely májusban kerül a mozikba. A nászúton jött az ihlet hozzá.

Szóval iszonyú elfoglalt leszel idén is?

Igen, egészen novemberig tele van a naptáram.

2002. január 10.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster