René Baumann visszatért. Új album,, új turné, új sikerek.

Dj Bobo tehát ott folytatja, ahol egy évvel ezelőtt abbahagyta: a csúcson!

- Mit csináltál az elmúlt évben?

DJ Bobo: Elhatároztam, hogy nem vállalok több fellépést, s így tulajdonképpen semmit nem csináltam. Már egy régóta tervezett hosszabb szünetet tartottam. Nyáron sokat vizisieltem, s a barátaimmal néhány hetet a hajómon töltöttünk el. A szünet minden bizonnyal jótékony hatással volt az új album minőségére.

- Az első kislemez, a What A feeling - nem saját szerzemény.

DJ Bobo: Én azokat az embereket, akik másolnak, ötlettelennek tartom. Ezuttal azonban ifjúságom egyik nagy sztárjával, Irene Cara-val akartam duettet énekelni. Tinédzserként ezt a dalt hallgatva álltam a tükör előtt, s táncoltam. A What A Feeling világsiker volt, amiért az előadója Grammy-díjat kapott, a Fame című filmben nyújtott alakításáért pedig egy Oscart. Ezzel a dallal egy kicsit magam is megjutalmaztam...

- A dalhoz készített video forgatásán súlyosan megégetted a kezedet. Nagyon sokkoló volt a számodra?

DJ Bobo: Természetesen! Ezt a jelenetet csak egyszer tudtuk felvenni, hiszen utána már sérült voltam. Emberi mulasztás okozta a balesetet, amivel előre nem lehetett számolni. Egészen gyorsan történt.... Nagy szerencsém volt, hogy a kezemet éppen az arcom előtt tartottam, mert különben a robbanásnál az arcom is súlyosan megsérülhetett volna.

- DJ Bobo-t állandóan nevető, boldog embernek ismerik. De mikor szokott René Baumann "berágni"?

DJ Bobo: Ha nem profin mennek a dolgok. S ez különösen a saját stábomra vonatkozik. Aki nem teljes erőbedobással próbál vagy elszúr valamit, akkor nagyon tudok kiabálni, s néha igazságtalan is vagyok. A körülöttem lévő emberektől elvárom, hogy ugyanúgy álljanak a dolgokhoz, ahogy én. Ez az egyik rigolyám.

- A barátnőddel, Nancy-vel is veszekedtél már hangosan?

DJ Bobo: Természetesen. Ez minden kapcsolatban előfordul. Többnyire jelentéktelen dolgokon veszünk össze, s ezek a konfliktusok aztán megoldódnak.

- Nemrégiben ünnepelted a születésnapodat. Mivel ünnepeltél?

DJ Bobo: Kibéreltem kb. 100 fő részére egy túristaházat. Éjfélkor tüzijáték is volt. Egyébként nem nagyon szoktam ünnepelni magam, de ezuttal a család minden tagja ott volt.

- Kedveled a partikat?

DJ Bobo: Csak, ha jó társaság jön össze. Ki nem állhatom a pofavizites összejöveteleket.. Inkább el se megyek.

- Ebben a tartózkodásban szerepet játszik az alkohol is?

DJ Bobo: Nálam igen. Egyszerűen nem izlik. Már mindent kipróbáltam. Lassan szentnek érzem magam: életvidám vagyok, nem iszom, nem dohányzom... Sört is csak akkor iszom, ha hideg, s odakint éget a nap. Különben ez sem megy le a torkomon.

- Hogyan ünnepli DJ Bobo a farsangot?

DJ Bobo: Luzernben nagy hagyományai vannak a farsangolásnak. Ekkor mindenki beöltözik. Ez számomra azzal az előnnyel jár, hogy végre kimehetek az utcára anélkül, hogy felismernének. Múlt évben a Vasálarcosnak öltöztem fel. Sajnos, ebben az évben a karnevál kimarad az életemből, mert a turnémat kell előkészítenem.

2001. február 10.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster