Christina Aguilera elárulja nekünk a nagy titkot: nem mindig sminkeli ki magát

Christina Aguilera
A fiatal Miss Aguilera nagyon korán kezdte az előadóművészi pályát, mindössze hat éves volt, amikor előszőr fellépett. Azóta a világ összes színpadát megjárta és sikerült összehoznia négy No 1. dalt is. Pedig még most is csak 19 éves! De mi az a zenén kívül, amiről Christina még híres? A természetes szépsége, a hosszú szőke haja, az óriási kék szemei. A következő interjúból megtudhatják, hogy mi az, amit ez a „modern lány” még el szeretne érni, és mi az amire szüksége van a piperetáskájában?

- Láthatóan nagyon erősen sminkelsz. Van olyan alkalom, amikor inkább a természetes külsőt választod, és nem használsz sminket?

Persze. Amikor otthon vagyok, vagy a barátaimmal találkozom, akkor sohase sminkelek, vagy csak nagyon minimálisan festem ki magam. A sminkem mindig aszerint változik, hogyan érzem magam, és hova megyek? A legtöbbször mindig interjú vagy fellépés előtt fényképeznek le, ezért erősebb a sminkem.

- Ki ad neked sminkkel kapcsolatos tanácsokat?

Van egy pár sminkes, akikkel a turnékon együtt dolgozom. Ők igazán fantasztikusak. Órákon át tudunk beszélgetni egymással, azt hiszem ők már szinte a családomhoz tartoznak.

- Mi inspirál arra, hogy változtasd a külsődet?

Nem tudom. Nem sokat lapozom a női magazinokat, és szerintem nem is sokat változtatom a külsőmet. Mindig azt csinálom, amihez kedvem van, és ösztönösen jön. Az ahogyan most kinézek, annak köszönhető, hogy megpróbáltuk kialakítani a „Genie” (szellem a palackban) imaget.

- Mit használsz szépítkezéskor?

Christina Aguilera
Nagyon elfoglalt vagyok és nem is szeretem az időmet sminkelésre pazarolni. De sajnos kénytelen vagyok, mivel állandóan fotóznak vagy filmeznek. Eddig a MAC kozmetikumokat használtam, de most saját kozmetikai termékeket próbálok kifejleszteni a FETISH céggel közösen.

- Mi az a termék, amire minden körülmények közt szükséged van?

Egyértelmű, hogy a hidratáló ajakír.

- Megijeszt az a gondolat, hogy ne viselj sminket?

Egyáltalán nem. Mindig izgalommal várom azokat a napokat, amikor nem kell majd sminkelnem magam.

- Milyen szépségápolási tanácsot adnál az olvasóknak?

A legjobb tanács, amit adhatok: legyenek természetesek és érezzék jól magukat a bőrükben! Nincs annál visszataszítóbb, mint amikor valaki másmilyen akar lenni, mint amilyen valójában.

- Hol veszed meg a szépségápolási termékeket, amelyeket használsz?

Ott, ahol tudom. Sajnos nagyon kevés időm és lehetőségem van, hogy egyedül menjek el vásárolni.

- Hogyan jellemeznéd a külsődet?

Vidám és szexi (remélem).

- Volt-e már kellemetlen élményed fellépéskor?

Természetesen. Például az ingem kigombolódott egy szám előadása közben, vagy a póthaj-tincsek kiestek a hajamból. De volt olyan is egyszer Dél Amerikában, hogy olyan párás levegő miatt a sminkem lefolyt az arcomról, szörnyű volt.

- Jó hallani, hogy a sztárok élete sem fenékig tejfel. Köszönjük az interjút.

2001. január 12.Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster