Christina Aguilera elárulja nekünk a nagy titkot: nem mindig sminkeli ki magát

Christina Aguilera
A fiatal Miss Aguilera nagyon korán kezdte az előadóművészi pályát, mindössze hat éves volt, amikor előszőr fellépett. Azóta a világ összes színpadát megjárta és sikerült összehoznia négy No 1. dalt is. Pedig még most is csak 19 éves! De mi az a zenén kívül, amiről Christina még híres? A természetes szépsége, a hosszú szőke haja, az óriási kék szemei. A következő interjúból megtudhatják, hogy mi az, amit ez a „modern lány” még el szeretne érni, és mi az amire szüksége van a piperetáskájában?

- Láthatóan nagyon erősen sminkelsz. Van olyan alkalom, amikor inkább a természetes külsőt választod, és nem használsz sminket?

Persze. Amikor otthon vagyok, vagy a barátaimmal találkozom, akkor sohase sminkelek, vagy csak nagyon minimálisan festem ki magam. A sminkem mindig aszerint változik, hogyan érzem magam, és hova megyek? A legtöbbször mindig interjú vagy fellépés előtt fényképeznek le, ezért erősebb a sminkem.

- Ki ad neked sminkkel kapcsolatos tanácsokat?

Van egy pár sminkes, akikkel a turnékon együtt dolgozom. Ők igazán fantasztikusak. Órákon át tudunk beszélgetni egymással, azt hiszem ők már szinte a családomhoz tartoznak.

- Mi inspirál arra, hogy változtasd a külsődet?

Nem tudom. Nem sokat lapozom a női magazinokat, és szerintem nem is sokat változtatom a külsőmet. Mindig azt csinálom, amihez kedvem van, és ösztönösen jön. Az ahogyan most kinézek, annak köszönhető, hogy megpróbáltuk kialakítani a „Genie” (szellem a palackban) imaget.

- Mit használsz szépítkezéskor?

Christina Aguilera
Nagyon elfoglalt vagyok és nem is szeretem az időmet sminkelésre pazarolni. De sajnos kénytelen vagyok, mivel állandóan fotóznak vagy filmeznek. Eddig a MAC kozmetikumokat használtam, de most saját kozmetikai termékeket próbálok kifejleszteni a FETISH céggel közösen.

- Mi az a termék, amire minden körülmények közt szükséged van?

Egyértelmű, hogy a hidratáló ajakír.

- Megijeszt az a gondolat, hogy ne viselj sminket?

Egyáltalán nem. Mindig izgalommal várom azokat a napokat, amikor nem kell majd sminkelnem magam.

- Milyen szépségápolási tanácsot adnál az olvasóknak?

A legjobb tanács, amit adhatok: legyenek természetesek és érezzék jól magukat a bőrükben! Nincs annál visszataszítóbb, mint amikor valaki másmilyen akar lenni, mint amilyen valójában.

- Hol veszed meg a szépségápolási termékeket, amelyeket használsz?

Ott, ahol tudom. Sajnos nagyon kevés időm és lehetőségem van, hogy egyedül menjek el vásárolni.

- Hogyan jellemeznéd a külsődet?

Vidám és szexi (remélem).

- Volt-e már kellemetlen élményed fellépéskor?

Természetesen. Például az ingem kigombolódott egy szám előadása közben, vagy a póthaj-tincsek kiestek a hajamból. De volt olyan is egyszer Dél Amerikában, hogy olyan párás levegő miatt a sminkem lefolyt az arcomról, szörnyű volt.

- Jó hallani, hogy a sztárok élete sem fenékig tejfel. Köszönjük az interjút.

2001. január 12.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster