RONAN KEATING

Csokit csórt a boltokból

RONAN KEATING
A Boyzone szólistaként is sikeres frontembere úl albuma kapcsán mesélt az álmairól, a félelmeiről, a sírásról, George Michaelről és az orrpiszkálásról.

- Ki volt az első szerelmed?
Yvonne, a feleségem. 17-18 éves korunkban ő volt a legjobb barátom. Akkor még nem volt közöttünk semmi szex, mivel - ezen a téren - még nem nagyon érdeklődtem a lányok iránt. De lassan belészerettem, és szerencsére ő is ugyanígy érzett.

- Mi a legkorábbi gyerekkori emléked?
Amikor Írország nyugati partjára, Kerry-be utaztunk a családdal vakációzni. Mindig ugyanabban a panzióban szálltunk meg - csodálatos idők voltak.

- Mi a leggyakrabban használt szavad?
„Klassz”. Addig nem vettem észre, hogy milyen sokat használom, amíg a barátaim el nem kezdtek viccelődni ezen.

- Megszegted valaha is a törvényt?
Amikor fiatalabb voltam, rengeteg csokoládét csórtam a boltokból, és utána befaltam mindet - néha még most is így csinálom. Egyszerűen úgy érzem, hogy meg kell kóstolnom, mielőtt megveszem. A végén már csak azt veszem észre, hogy rengeteget megettem és rosszul vagyok. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy soha többé nem teszek ilyet.

- Mi volt a legnagyobb tévedésed az öltözködés terén?
A Boyzone sikereinek kezdetén mindig bő ruhákat hordtam. Emlékszem, hogy gyakran zsákszerű ruha, Beastie Boys típusú vastag nyaklánc és hozzátartozó gyűrű volt rajtam. Úgy néztem ki, mint egy idióta.

- Ki játszana téged, ha filmet csinálnának az életedről?
Nagyon sok jó brit színészt ismerek, mint például Jude Law és Ewan McGregor, de ők túl jóképűek ahhoz, hogy engem eljátszanak. Azt hiszem inkább egy ismeretlen ír színész lenne alkalmas a szerepre.

- Mi az, amit legjobban megbántál?
Nem buliztam eleget, amikor még a bandában voltam. Túl komolyan vettem mindent, amit csináltam. Nem vertem szét elég hotelszobát - azt hiszem, nem voltam elég laza.

- Mi a legrosszabb szokásod?

RONAN KEATING
Turkálok az orromban. De azért nem szoktam megenni, mindig zsebkendőbe teszem. Sokan meglátnak, mikor ezt csinálom, de nem érdekel, ha az emberek azt gondolják, hogy undorító vagyok. Suttyomban mindenki ezt csinálja, és egyébként is ez az én orrom.

- Mi nevettet meg?
A Ted atya a kedvenc műsorom. Dougal atya (Ardal O’Hanlon) a legviccesebb ember a világon. Jó lenne, ha volna saját műsora - szívesen fellépnék benne.

- Mikor sírtál utoljára?
Kb. egy hónapja. Los Angelesben voltam, és már nagyon régóta nem láttam a feleségemet, Yvonnet és a fiamat Jacket (22 hónapos). Nagyon hiányoztak. Általában velem szoktak utazni, de van amikor ez lehetetlen.

- Mitől félsz a legjobban?
Teljesen be vagyok rezelve a kígyóktól. Azt hiszem meghalnék, ha meg kellene érintenem akár egyet is. Amikor a TV-ben kígyókról van szó, akkor sem merek odanézni.

- Van még beteljesületlen álmod?
Szeretném átutazni Yvonnal Amerikát a Harley Davidsonomon. A 66-os úton száguldoznánk - ez az út köti össze Amerika keleti és nyugati partját -, poggyász nélkül, és útközben minden nap vennénk egy tiszta pólót. Csodálatos volna.

- Melyik lemezt vetted meg először?
A Wham-től a Last Christmas-t. Imádom George Michaelt. Ő egy igazi úriember, természetes és őszinte. A legtöbb sztár nem ilyen, ezért is örülök neki, hogy megismerhettem.

- Mitől forr fel a véred?
A goromba emberektől. Egyszer egy repülőgépen utaztam, és átmentem beszélgetni egy barátomhoz a másik sorba. Erre jött a légikísérő és követelte, hogy menjek az első osztályról vissza a turistára. Egyszerűen nem hittem a fülemnek. Az válaszoltam: ”Lehet, hogy csak 12-nek nézek ki, de azért én is megengedhetem magamnak az első osztályt.” Ezután befogta a száját, de nem kért bocsánatot. Azt hiszem, hogy nem ismert fel, de nem is ez a lényeg. Az ember ne gorombáskodjon másokkal.

2001. január 12.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster