N'Sync - A közönségkedvencek

N'Sync
Akárhogy csűrjük-csavarjuk, az N'sync napjaink egyik legnépszerűbb pop csapata. Boy-band-je, vokál-csapata, sztárocskája... hívhatjuk őket, aminek csak akarjuk, sikereiket azonban senki sem hagyhatja figyelmen kívül, különös tekintettel a legutóbbi, No Strings Attached albummal beállított 2,6 milliós /egy hét alatt produkált / lemezeladási számra. Nem véletlen tehát, hogy a sokáig egyeduralkodónak tartott Backstreet Boysnak fáj a feje, ha csak meghallják az orlandói srácok nevét. Az interjú az amerikai turné befejeztével készült.

- Milyen volt?

JC: Csodálatos, hatalmasakat nevettünk, nagyon jó volt a hangulat.

Justin: Őrület volt, mert ez olyan fiú-turné volt. Eredetileg a Destiny's Child is velünk tartott volna, de aztán mégis Christina Aguilerával mentek, de abban a pillanatban, hogy meghátráltak, Sisqo beugrott a helyükre, ami állati volt, mert így nem kellett vigyáznunk arra, hogy nő társaságban normálisabban viselkedjünk.

- Nem volt Sisqo egy kicsit.. hogy is mondjam... túl forró?

Chris: Nem hiszem, hogy bárkit is megbotránkoztatott volna. Visszavett egy kicsit magából, mert megértette, hogy a mi közönségünk nem egészen ugyanaz, mint ami az ő koncertjeire jár.

Justin: Briliáns előadó, némi Michael Jackson van benne, nagyszerű énekes és jókat lehet vele bulizni.

- Nagyon jól táncoltok, látni, hogy értetek hozzá, sosem sérültetek meg közben?

Justin és Britney
JC: Igen, elég őrült a show-nk, de a sérülések benne vannak a pakliban. Bekötöznek, jegelnek, aztán már mehetsz is vissza a színpadra. Justinnak és nekem volt már fog sérülésünk is, szájonvágtuk magunkat a mikrofonnal. Joey, Chris és Lance bokája kifordult egy párszor. Chrisnek a térde sérült meg, és Justin egyszer eltörte a karját. Ha egyszer meglátod a tömeget a nézőtéren, már nem gondolsz a fájdalomra, elönt az adrenalin, és más nem számít, csak a buli.

- Ki a legnagyobb díva a csapatban?

Joey: Justinra szavazok, egyértelműen!

Justin: Nem is igaz!

Joey: De bizony, megvan hozzá a modorod is. Most mit aggódsz, ez tök jó, állandóan énekelsz benned van a szenvedély. Bárcsak én tudnék úgy énekelni!

Lance: Igen Just', totál díva vagy!

- Amikor mind ilyen jóképűek vagytok, miért lökdösitek mindig Justint előre?

Lance: Az emberek őt jobban megnézik.

Joey: Igen, én például nem szeretek elől lenni, boldog vagyok azzal, ahol most állok. Minden csapatban van egy valaki, aki a frontember, nálunk ő lett az. A lányok imádják őt!

- Buliztok-e együtt, amikor éppen vakáción vagytok?

Lance: Tényleg a legjobb barátok vagyunk. Joey-val koncerten voltunk valamelyik nap.

Justin: Sokat lógunk együtt. Szinte undorító, hogy mennyire jól kijövünk egymással, ennyi év után is.

- Ki az, aki segít abban, hogy ne szálljatok el magatoktól a hatalmas sikerek miatt?

Lance: A családjaink, nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. Majd' minden nap beszélünk velük, egyszerű, hétköznapi emberek. Biztos, hogy jól kupánvágnának, ha elkezdenénk a sztárt játszani.

- Szoktátok figyelni a rajongói weboldalaitokat?

Chris: Igen, tök jók. Azt hiszem, ezt a módot találták arra, hogy megmutassák elkötelezettségüket és szimpátiájukat irántunk. Vannak viccesek is, de a legtöbb nagyon tehetséges. Szeretem őket, szerintem nagyszerűek.

- Ha már a rajongókról beszélünk, miket szoktak nektek küldeni?

JC: Csodálkoznál, ha tudnád! Nagyon kreatív dolgokat is, például ász videókat raknak össze. Vagy gumicukorból összevarrva a képmásunkat. Olyan dolgokat, amiket el sem tudsz képzelni. Volt, aki kartonból elkészítette a színpadunk mását. Egyrészt nagyon jó érzés ilyesmit kapni, másrészt óriási, hogy inspiráljuk őket, megmozgatjuk a fantáziájukat, és hogy a kedvünkért ollót ragadnak és beleássák magukat a munkába.

- Biztosan vannak barátnőitek, nem féltékenyek a rajongók?

Joey: Remélem tisztában vannak azzal, hogy lehet, hogy mindannyian randizgatunk már valakivel. Egyelőre azonban nincs időnk erre, ha komoly kapcsolatunk lesz, arról biztosan tudni fognak.

Justin: Azért azt senki ne várja, hogy bemutassuk a barátnőinket a nyilvánosságnak, mert ez magánügy, de úgyis rá fognak jönni, innen-vagy onnan, hogy kikkel járunk.

Lance: Amikor tavaly együtt jártam egy lánnyal, a rajongók megtudták. Először fura volt, de aztán megszokták és nagyon kedvesek és támogatóak voltak.

- Rengeteget utaztok, de mit csináltok legelőször, amikor megérkeztek a hotelszobátokba?

Chris: Alszok! Éppenséggel mostmár mindig viszem magammal a laptopomat, az a kapcsolatom a külvilággal. Patetikus, tudom, de így van.

Justin: Amikor megérkezünk, többnyire nem mehetünk ki a városba sétálgatni, mert eléggé vad dolgok történhetnek. Azért néha megpróbálunk vásárolgatni, de jó nagy zűrzavar támadhat körülöttünk, úgyhogy nekünk az az igazi pihenés, amikor hazamehetünk. Úgyis túl sokat utazunk, amikor turnézunk.

Lance: Hiányzik az otthon, a saját ágy amikor turnén vagyunk. Odahaza nyugi van, és sokszor hiányzik is a koncertek energiája.

2001. január 11.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster