Billie Piper felnőtt

Billie Piper
Billie Piper 15 éves pop szenzációból időközben felnőtt nővé érett, második nevet is kapott, de mindez hogyan változtatta meg az életét? Billie hosszú utat tett meg azóta, hogy tv-reklámokban szerepelt, és bár a védjegyévé vált grimasz még mindig ott bujkál az arcán, már egy sokkal komolyabb, érettebb hölgy van a telefon túlsó végén.

"Azt hiszem, hatalmas különbség van egy 15 és egy 18 éves lány között, én is nagyon sokat változtam. - mondja - Mindenki változik, de a korombeliek sokkal gyorsabban, mint az idősebb generáció."

A kicsi Billie mindig is popsztár szeretett volna lenni, de sosem tudta, mit remélhet a sikertől, addig, amíg az első nagy sikerét el nem érte, a Because we want to című dallal.

"Mindig is hittem abban, amit csináltam és abban, hogy egyszer sztár lesz belőlem, de nem is reméltem, hogy mindez ilyen hirtelen fog történni. Néha elég nyomasztó, ugyanakkor fantasztikus érzés."

A bulvárlapok rengeteg figyelmet szentelnek Billie-nek, ami meglepi a 18 éves énekesnőt: "Nem hittem, hogy bárkit is érdekelni fogok. - nevet. - Nagyszerű, hogy az emberek törődnek a dolgaimmal, de kiábrándító és zavaró is tud ez a nagy érdeklődés."

Kapcsolata a 5ive-os Richie-vel nem lehet titok, a pletykalapok naponta szellőztetik a párocska ügyeit. "Nagyon közel állunk egymáshoz, sokat találkozunk - sóhajt. - De nem igazán járunk együtt. Nagyon jól érzem magam vele, és örülök, hogy együtt lehetek egy sráccal anélkül, hogy 100%-osan csak vele kellene foglalkoznom."

Amikor elindult, nem nagyon gondolt arra, hogy elköltözzön otthonról, de mostanra már megszokta, hogy saját lakásában, önállóan él egy lakótárssal, aki sokat segített neki a berendezkedésben. "Ez új dolog számomra, de tök jó! Kaját rendelünk, filmeket nézünk, és eljárunk bulizni." - mondja, majd bevallja, egyelőre nem igazán jó a főzésben, viszont takarításban és dekorálásban verhetetlen.

Nagyon sok dolog változott meg körülöttem az elmúlt években, de szerencsére minden folyamatosan történt, ezért Billie szerint nem igazán volt fordulópont.

"Valószínűleg majd amikor 25 leszek és visszanézek, meg tudom mondani, hogy na ez volt az az esemény, ami mindent megváltoztatott, de most még túl közeli minden és túl fiatal vagyok, hogy ezt megállapítsam. Cinikusabb lettem, sokkal jobban megértem az élet dolgait és jobban is értékelem őket. Fontosabbá vált számomra például a családom. Azelőtt természetesnek vettem, hogy ők ott vannak nekem. Annyira kevés az olyan ember, akiben igazán hihetsz, hogy ezért a családot mindenképpen nagyra kell becsülni."

Viccesen hangzik, hogy "Billie, mint 25 éves", de ha belegondolunk, nincs is már messze az az idő. "Remélhetőleg akkor is a zenével fogok foglalkozni, és szórakoztatni fogom a közönséget. Talán filmezni is kezdek, de ezek majd spontán kialakulnak. Mostanában annyira be van táblázva minden időm, hogy jobb, ha a sorsra bízom az események alakítását, és sodródom velük."

Hát… ez nagyon misztikusan hangzik.

Végül is mi az a dolog, amiért jó ma Billie-nek lenni? "Őrült rajongókkal találkozni és látni, milyen hatással vagyok az életükre. - mosolyog, majd hozzáteszi. - Jó barátokat találni, csodálatos családban élni és nagyszerű lehetőségeket kapni."

2000. december 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster