Christina Aquilera

A party-lány

Christina Aquilera
2000-ben ő volt Britney Spears legnagyobb vetélytársa, akit - kolléganőjével ellentétben - kissé vagányosra, csajszisra alakítottak a "tervezők". De vajon valójában is ilyen az énekesnő? Az alábbi interjúrészletekből minden kiderül. A kérdezők a TOTP munkatársai voltak.

- Ha egy egytől tízig terjedő skálán kellene értékelned, milyen party-lánynak tartanád magad?

- Ooooh....Eléggé sokra értékelném... Talán 8 vagy 9 pontot adnék magamnak. De ha igazán benne vagyok a dolgokban, akkor nyugodtan megkaphatom a tizes értékelést is!

- Mikor voltál előszőr egy "igazi" partin?

- 16 éves voltam. Az első partit, amit kifejezetten az én kedvemért adtak, l7 éves koromban rendezték.A menedzserem szervezte abból az alkalomból, hogy megjelent az első kislemezem. Nagyon jól sikerült.

- Az elsők egyikeként libbensz a táncparkettre?

- Egyszer igen, másszor nem.Ha egy klubba megyek, akkor rendszerint keresek magamnak egy kényelmes sarkot, ahol táncolni, flörtölni, dumálni lehet. Szükségem van egy kis térre, hogy jó hangulatom legyen. S ha jó a hangulat, akkor biztos, hogy gyakran vagyok a táncparketten.

- Hogyan alakul egy napod, ha partira készülsz?

- Ha valóban nagy a felhajtás, akkor már korán reggel elkezdődik az előkészület. Előszőr a városba megyek bevásárolni, aztán estefelé találkozom a barátaimmal egy jobb étteremben, ahol megvacsorázunk. Aztán lehet, hogy elmegyünk egy moziba vagy egy klubba. Kihasználom ezeket a lehetőségeket, mert egyébként alig van időm.

- Milyen volt az utóbbi idők legjobb partija?

Christina Aquilera
.-...ez tegnapelőtt történt. Fantasztikus volt! A kisérőzenekarom, a táncosaim és én közösen elmentünk egy soulfood étterembe /afro-amerikai konyha/, majd egy szuper klubba. A DJ annyira jól tette a dolgát, hogy egész éjszaka táncoltunk.

- Előfordult már, hogy csak lányokkal ünnepeltél egész éjszaka?

Nem, még soha. A középiskolai barátnőimet túlságosan ritkán látom. Csak a menedzsment vagy a divatrészleg női tagjaival töltök el együtt huzamosabb időt. Mindenkinek kevés ideje van. Ezenkivül arra is kell ügyelnem, hogy kivel találkozom, kiben bízhatom meg.

- Miért?

- A lányok néha nagyon különösen viselkednek. S védekezni kell ellenük. Nem bizhatok meg akárkiben. Az a néhány lány viszont, akiben megbizom, remek partner. Velük nyugodtan beszélhetek a fiúkról is a klubokban.

- Ez azt jelenti, hogy előnyben részesíted a fiúk társaságát?

- Ezt így nem mondanám. Csak arról van szó, hogy az emberek többsége, akikkel kapcsolatom van, férfi. Például a táncosaim, akik remek emberek!

- Ha a táncparketten szemedbe tűnik egy helyes fiú, hogyan hívod fel magadra a figyelmét?

- Előszőr természetesen "szemezéssel".Aztán odamegyek hozzá, s megszólítom, beszélgetünk. megkérdezem a nevét... Természetes és barátságos vagyok vele, lehet, hogy táncolunk is. A legjobb, ha az ember egy kicsit flörtöl, de egyuttal a megközelíthetetlent is "alakítja". Ez mindig bejön!

- Van külön partira készült ruhád?

- Haha. Nem mindig ugyanaz a ruha van rajtam. Vagy kellene? Ezt azonnal észrevennék! A fotósok miatt mindig jól kell kinéznem, még ha magánemberként a lezser cuccokat is szeretem! A sminkeléssel is így vagyok. Nem sminkelem ki magam úgy, mint egy fellépésre.

- Mit csinálész akkor, ha olyan valaki "startol rád", aki nem tetszik neked?

- Mindig jó, ha ilyenkor van valaki a társaságomban. Ám, ha nincs, akkor megmondom az illetőnek, hogy foglalt vagyok, s barátom éppen elment egy italért...

- Mikor néztél utoljára a pohár fenekére?

- Utoljára, amikor kicsit többet ittam... mikor is volt...ja,tegnapelőtt, hihi... De nem! Erre a kérdésre nem felelek. Nincs válasz. Haha!

- Mit csinálsz, ha éjszaka túl sokáig kimaradtál?

- Ha másnap nem érzem jól magam, akkor sok ásványvizet iszom. Szerintem ez a legjobb, amit ilyenkor tehetünk...

-Te vagy általában az utolsó, aki távozik az ilyen partikról?

- Nem, nem. Ez ritkán fordul elő. Keményen kell dolgoznom, s gyakran korán kelek. Nem tudnám teljesíteni a feladataimat, ha éjszakáznék. Ezért nem is teszem, még akkor sem, ha örömet okoz.

2000. december 12.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster