A nagy visszatérés

Kylie Minogue. szexről, szerelemről, na és Robbie Williams-ről.

Kylie Minogue
A diszkó-királynő végre újra a régi. Szakmai vélemények szerint új albuma a legjobb az 1988-as debütáló lemeze ("Enjoy Yourself") óta. 32 évét meghazudtoló külsővel sorra adja az interjúkat -saját bevallása szerint ez munkája legkellemetlenebb része. Mindenkivel kedves, pedig valószínűleg halálra unja már, hogy egész álló nap magáról kell beszélnie.A B munkatársának azonban intim titkairól is mesélt.

."Rettegtem attól, hogy betöltöm a harmincat, de szuper volt. Ma már jobban szeretek harmincas lenni, mint huszas. Sok szempontból ma is gyereknek érzem magam. Azt hiszem, igazán csak negyven évesen fogok beindulni."

A dolgok azonban nem álltak mindig ilyen jól. Nem is olyan régen Minogue kisasszonyt kidobta az a lemezcég, amellyel eddig dolgozott, és színészi pályafutása is romokban hevert

Mindez egy csapásra megváltozott júliusban, amikor a "Spinning Around" a megjelenést követő első héten a slágerlisták első helyére került. "Hatalmas kő esett le a szívemről. amikor a menedzserem fölhívott.Először föl sem tudtam fogni. Éppen társasjátékot játszottunk a barátaimmal, amikor hülyéskedve azt mondta a telefonba: 'Na, tippelj!' Amikor elárulta, hogy a szám az első helyen van, visszamentem a többiekhez a szobába, és sírva fakadtam."

Ez azonban csupán a kezdet volt. A "Spinning Around" még csak az első maxi a "Light Years" című albumról, amellyel - kevésbé sikeres, alternatív körökben való próbálkozások után - visszatért a pop-gyökereihez. Ez az album korántsem olyan zavaros mint előző lemeze.

"Nem volt az rossz album, de túlságosan össze-visszára sikeredett. Nem lehet ennyire összezavarni a közönséget."

Miután a deConstruction lemezcég dobta, Kylie újat kezdett keresni, és mindenki, akivel tárgyalt, azt akarta, hogy pop albumot készítsen.

"Az volt a legnagyszerűbb ebben, hogy én is erre vágytam. Azért sikerült ilyen jól, mert mindenki, aki a lemezen dolgozott, ugyanabba az irányba tartott."

A lemezen kívül a másik nagy beszédtéma persze Robbie Williams, aki társszerzője a "Your Disco Needs You"-nak, és a cím is az ő ötlete volt. A két ex-tini-sztár három napot töltött a szám felvételével, és kiderült: nagyon jól megy nekik az együttműködés. Ám mégsem annyira jól, mint ahogy azt mindenki gondolná. Bármit is terjeszt róluk a sajtó, abszolút semmi nem történt köztük.

" Nem tudom, hogy neki volt-e akkoriban partnere, mindenesetre nekem volt, és semmi "olyasmi" nem történt köztünk. A pletyka-áradat úgy indult, hogy megkérdezték tőlem, szerintem Robbie vonzó-e? S én igennel feleltem. Aztán megkérdezték azt is, hogy el tudnám-e képzelni, hogy valaha ilyesvalakivel járjak. Azt feleltem, soha nem mondom azt, hogy soha. Ezután egyszer csak azt láttam, hogy egy magazin összerakta a kettőt, és egy teljesen alaptalan címlapsztorit adott le, amelyre persze mindenki más is rábukott. Még csak nem is ismerem Robbie-t. Amit ismerek belőle, az szimpatikus. Nagyon tisztelem, mint pop-sztárt és szórakoztatót."

Tehát Kylie köszöni szépen, jól van, és partnerével nagyon boldog. Legújabb szerelme, James Gooding, aki megtöri az idősebb férfiak sorát Kylie életében, akik között ott volt Michael Hutchence és Stephane Sedanoui is. A férfi modell a maga 25 évével hét évvel fiatalabb az énekesnőnél.

"James jó ember. Az pedig, hogy fiatalabb, nem jelenti azt, hogy nem tanulok tőle semmit. Elég sok dolgot megélt már az életében. Nem élünk együtt, csak élvezem a románcot. Úgyis minden kapcsolatban vannak nehézségek. Még olyankor is, amikor minden csodás, valahol biztosan lesben áll valami, ami próbára teszi az embereket."

Az biztos, hogy új barátja meg tudja nevettetni a sztárt. A beszélgetés alatt is hívja Kylie-t, aki a hívás után még szebb és mosolygósabb. Állítólag azt is megérti, ami együtt jár egy sztár életével.

"Bárki, aki járni kezd velem, tudatában van, vagy nagyon hamar tudatába kerül azoknak a dolgoknak, amelyekkel foglalkozom. Én azonban néha nagyon naiv tudok lenni, és nem jól mérem föl a tetteim következményeit."

Például akkor, amikor a GQ magazinnak megmutatta a fenekét, meg sem fordult a fejében, hogy ebből szenzáció lesz.

"Azt gondoltam, milyen bátrak, hogy az arcom helyett csak a fenekemet teszik a címlapra!"

Mindegy, végül is ez most a nagy visszatérés, és erről mindenkinek tudnia kell. Ez magyarázza meg azt a sortot is, amelyet a "Spinning Around" klipjében láthattunk rajta, és amely valószínűleg sok fiú lepedőjén hagyott foltot. Meglepő, de szex-hírneve ellenére, soha nem keringtek róla negatív pletykák. Arra a kérdésre, hogy élt-e valaha kicsapongó élete, nemmel válaszol, bár közben lekopogja az előttünk lévő asztalon.

"Létezik egy internetes oldal a lábamról, ami azért elég furcsa. De ha a dolgok zavaróvá válnak, el fogok költözni. Nem mintha a költözködés túl sokat segítene. A hírnév mindenhová elkísér, és nem válhatok egyszeriben névtelenné."

Valószínű azonban, hogy Kylie nem is akar "noname" hölgy lenni. Folyamatosan próbál betörni az amerikai piacra - például a "Streetfighter" című filmmel -, de ez valahogy eddig nem jött össze.

"Fantasztikus dolog Amerikában úgy sétálni, hogy senki sem ismer föl."- mondja, mert ez Európában nem történhetne meg. Az új lemez sikere mindenhol végigsöpör, és a Kylie-gépezet halad tovább. Csakhogy mostmár ő ül a volánnál.

"Az első években nem sokra tartottam a saját véleményemet. Ahogy azonban öregszik az ember, egyre jobban megismeri a saját stílusát; azt, hogy mit akar, és mi az, amit nem hajlandó elfogadni. Korábban annyiszor éreztem, hogy valami nincs rendjén, de mindig azt mondtam magamnak: 'A felnőttek biztosan tudják, mit csinálnak. Én csak egy gyerek vagyok.' Ma már én vagyok a felnőtt, és az ellenőrzés az én kezemben van."

2000. november 25.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster