Mel B

A tavalyi év nem volt könnyű számára, de minden problémájával a háta mögött, Mel B biztosít mindenkit, hogy erősebb, boldogabb és ijesztőbb mint valaha!

-Egy jó ideig nem láthattunk.Mik történtek veled?

-Nem csináltam semmit.Meditáltam, pelenkákat cseréltem, finom vacsorákat főztem, sétáltattam a kutyát és egy kicsit naturalisa lettem Phoenix révén.Tudták, hogy a gyerekek szeretnek meztelenül rohangálni?Hát, én és Phoenix meztelenül rohangáltuk a kertben.Senki sem láthat be és nagyon felszabadul tőle az ember, tehát miért ne?

-Elmennél valaha egy naturalista táborba?

-Ha elég privát lenne, akkor igen.Nem arról szól az egész, hogy beképzelt valaki, vagy, hogy azt hiszi, hogy jó a teste, hanem inkább arról, hogy a testem az az én testem, és ezzel együttélek.

-Mondtad, hogy meditáltál is.A zenédben is látszik a spiritualitás hatása?

-Mindig nagyon spirituális voltam.A meditáció megnyugtat és elhallgattat tíz percre.Vagy ha szerencsés vagy, akkor egy fél órára.

-Minden mástól elhatárolódva saját lemezeden dolgoztál.Most már egy R'n'B Spice vagy?

-Nem!Tudom, hogy azért magyarázzák így, mert nem tudják másképp magyarázni.Szeretem az R'n'B-t, de szeretem a popzenét is.Csak néhány ember akivel együtt dolgoztam a lemezen, R'n'B beállítottságúak-de csak ezért nem lesz olyan a lemez is.Ez csupán Melanie terápiás albuma.Ha-ha!

-Hát az első kislemez elég önéletrajz jellegű.

-Nálam, amit látsz azt kapod meg, és amit írok az szívből jön.Ha jó, ha rossz egy szám, a legjobb számok úgy is a szívből jönnek, mert azokat meggyőződéssel énekled.Miután megírtam a Tell Me című számot, sokkal jobban éreztem magam.Anyukám ott volt a forgatáson, és elsírta magát, mert rájött, hogy mindezen tényleg átmentem.Lent voltam, de most már újra itt vagyok.

-Mesélj a klippről!

-Van 24 táncos benne és a 19 éves Tony készítette hozzá a koreográfiát.Láttam táncolni egy klubban és felkértem, hogy csinálja ezt meg nekem.Nagyon funky, nagyon utcai.Van benne szex, érzelem, agresszió és egy kis meztelenség.

-Nehéz volt szóló albumot készíteni?

-Igen, mert itt nincs kihez igazodj.Mindent egyedül kell csinálj.Nem mondhatom, hogy 'Emma, gyere és énekeld te ezt helyettem'.De most amúgy is erősebb vagyok vokálisan.Amúgy mindannyiunk erősebb, mert mindenki csinált már szóló albumot.Tehát a Spice albumon is jobban hangzunk mint régen.

-Phoenix-nek tetszik?

-Oh, neki minden tetszik amiben jó basszus van.Tudja, hogy én vagyok, mert bármikor meghallja, mondja, hogy "Anyu, anyu".Annyira szereti az életet és annyi energia van benne.

-Nemrég színészkedtél is egy kicsit.

-A film címe Fish, és én egy félvér anyát játszom benne, akinek 14 éves fia nem tud beilleszkedni a társadalmába, mert félvér.A sztori igazán megindító.Főleg arról szól, hogy hogyan is éreznek a félvér emberek.Amúgy csak 15 perc az egész, tehát, ha rossz vagyok akkor legalább nem kell sokáig elviselni engem.Egy hónap múlva jelenik meg.

-Tervezed, hogy barátod oldalán is fellépsz?

-Nem, mert ő profi én meg kezdő.Éppen Mariah Carey-vel forgat.Ő játssza Mariah menedzser-barátját, tehát van benne csókos jelenetük.Sokan kérdezték, hogy nem vagyok-e féltékeny, de én nagyon bízom magamban, tehát nem igazán zavartatom magam.

-Amilyen negatívan a kapcsolatod Jimmy-vel befolyásolta az albumot, annyira feldobja a mostani kapcsolatod az életed?

-Hát a fiúm imád és az nagyon jó.Minden lány így kellene érezze magát és hát persze, hogy befolyásolt.

-Hogyan sikerül egyszerre Spice Girl-nek, szóló artisának, szinésznőnek és anyának lenni?

-Emberek elfelejtik, hogy a saját programjaikat ők állítják össze, tehát ha valami már nagyon terhelő, akkor azt átrakjuk másnapra.És lehet szabadnapot is kivenni.Ma volt egy fotózásom és négy interjúm.És ez így még jó.

-Tehát az élet jól bánik veled jelenleg?

-Nagyon jól.Jól érzem magam, és szerintem, ha jól érzed magad, akkor sok jó dolgot vonzhatsz magadhoz. Persze most válok, ami sok pénzembe kerülhet, de van egy szép kislányom, egy nagyszerű karrierrem és Spice Girl is vagyok, a fenébe.Mi mást is kérhetnék??

2000. november 20.Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster