Billie Piper interjú

A kislányos pop-újonc, akit színes egyénisége a kezdeti időktől egészen a jelenlegi sztárságig mindvégig a rivaldafényben tartott.

-A rágógumis image teljesen bevált . Az is a lemezkiadód ötlete volt?

-Nem vettem észre ,hogy a zeném vagy az image-em valamit is változott volna. Ez csupán egy természetes előrehaladás. Felnőtté válás. A zene és az idők változnak. Ha még mindig olyan zenét csinálnék, mint a Because We Want To, az most nem jönne be annyi embernek. Tehát az egész a fejlődésről, az előrehaladásról és a kisérletezésről szól.

-Biztos ,hogy nem azért van ,mert a régi image-ed elavult egy kicsit?

-Senki sem kényszerített még olyan dologra ,amit én ne akartam volna! Nem hiszem, hogy sarokba szorítottak volna. Meg vagyok elégedve mindennel ,ami eddig történt.

-Ijesztő a nehézsúlyú amerikai konkurrencia?

-Nem igazán érdekel más karrierje.A sajátomon gondolkodom és a lemezeladások sem érdekelnek .Ami engem érdekel, hogy jó benyomást tegyek valakinek az életére, és nem a slágerlistás helyezések.

-Tehát akkor sem zavarna, ha 38-ik lennél a slágerlistán?

-Természetesen minél többet szeretnék elérni, mindenki ezt akarja, és keményen megdolgozom azért, hogy jó legyek, de nem vagyok kapzsi,kompetitív típus.Én mindenkit tisztelek, aki keményen dolgozik és eljut a csúcsra.

-Mondhatjuk, hogyBillie a brit Britney?

-Azonkívül, hogy brit vagyok, egyben más jellem is. Szeretem Britney és Christina zenéjét,de én teljesen másfajta dolgokat csinálok. Persze ez is pop, de az ő számaik között sok a lassúbb szám, míg az enyéim nagyrészt táncosak. Mindhárman énekelünk és táncolunk, nekik nagyszerű hangjuk van, de nekem más az elméletem. Máshogy közeledek dolgokhoz és másként gondolkodom az életről. Vannak olyan dolgaik, amit én soha nem csináltam volna és fordítva. Minhárman egyedülállóak vagyunk a magunk módján.

-Sokan drasztikusnak titulálták az új arculatodat. Számítottál arra ,hogy a sajtó ennyit fog beszélni az új megjelenésedről?

-Nem leszek ennél szexisebb.Most váltam felnőtté. Én soha nem leszek olyan, aki szereti kirakni a cicijeit.Vannak bizonyos elveim és nem hiszem, hogy többet kellene mutassak a testemből, hogy versenyezhessek Christina-val, vagy Britney-vel, vagy bárki mással. Minden lány tudja, hogy jó érzés néha szexisen öltözködni, tehát néha majd felveszek valami picit szexis ruhát, dehát mindenki ezt teszi!

-Volt egy kemény időszakod a rajongóiddal, még mindig keserű vagy?

-Egy kicsit sem. De volt olyan időszak, amikor féltem felmenni a színpadra. Ezért jó volt ez a kis kihagyás. De volt olyan eset, mikor szó szerint kilökdöstek a színpadra. Akkoriban azt gondoltam, hogy miért menjek ki, mikor úgy is kifütyülnek annak ellenére, hogy semmi rosszat nem tettem.

-Biztosan utáltad őket.

-Az utálat nagyon erős. Nem mondhatom azt,hogy utáltam de volt úgy ,hogy már nem bírtam elviselni. Halálos fenyegetéseket kaptam, a testvéreim nagyon féltek az iskolában. Soha nem támadtak meg fizikálisan, de volt már köpködés, szóbeli erőszak, meg minden.Nem mehettem ki, anélkül, hogy ne nézzek a hátam mögé.

-Te meg Rich tényleg szakítottatok, vagy ez is csak egy kacsa?

-Igen szakítottunk,tehát nem kacsa a hír. Őszintén, az egész sajtó-felhajtás felesleges volt.

-Mondd el ,ki kit dobott?

-Egyikünk sem dobta a másikat. Mindketten úgy éreztük, hogy itt kell véget vetni az egésznek. Nem arró szól, hogy ki mondja ki, hogy legyen vége, hanem arról ,hogy mi történik a kapcsolatban. Két ember kell ahhoz, hogy elkezdődjön, s hogy lezáruljon egy kapcsolat.

-Barátok vagytok még?Beszéltek még egymással?

-Igen. Nem felejthetsz el mindent, csak azért, mert már nem vagytok együtt. Sokat beszélgetünk.

-Mennyire játszott a szakítás közre az ájulásodhoz?

-Nem tudom.Az biztos, hogy nem segített.

-Szerinted mi okozta?

-Tudom ,hogy egy vesefertőzés okozta. Megtörtént. Túl vagyok rajta.Sajnos, nem mindenki van túl rajta.

-Popsztár barátaid melletted voltak?

-Nincsenek igazán popsztár barátaim, úgy hogy nem mondhatom valamelyikük is cserben hagyott.

-Van valami, amit másképp csináltál volna a karriered során?

-Nincs. Nagyon idegesít ez a kérdés. Nincs semmi, amit másképp tudnék csinálni. Nem tekinthetsz sajnálkozva és szégyenkezve vissza. Akkor jó volt. A legrosszabb az volt, amikor elmondtam a sajtónak ,hogy szerintem ki néz jól ki ,és kivel szeretnék járni?

-Miért?

-Mert mindig erről kérdeztek, és én mindig őszintén válaszoltam. Mostantól fogva tartom a szám. Mihelyt normális lány szeretnél lenni ,az emberek elkezdenek hibáztatni. Nem nyerhetsz!

-Végül, Miss Piper, hazudott Ön az interjú során?

-Nem!

2000. november 20.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster