KÉRDEZD BRITNEY-T!

Kihez fordulhat egy sztár, ha valami gondja van? Természetesen Britney Spears-hez!

 Fenn, a magasban

Tériszonyom van, és ez megtépázza az önbizalmam! Turné során a koncerteken fel-alá kell rohangászni a színpadon, ami magasan van. Majdnem sírva fakadok, olyan rossz érzésem van mindig! Nem tudok megoldást találni erre e rémálomra. Te tudsz? (Claire, Steps)

"Pontosan tudom, mit érzel. Nekem a csónakoktól volt természetellenes félelmem. Megrémültem tőlük, segítségre volt szükségem. A produceremhez fordultam, aki azt hitte, ha viccet csinál a dologból, rendejövök. Teljesen igaza volt! Mindenki gondolkozott, miért van az 'Oops.' klip közepén az a Titanic-os rész. Hát azért, hogy nevethessek valamin, amitől félek. Talán meg kellene győznög a többieket, hogy csináljatok valamelyik számotokhoz egy új mixet. Például 'Tragedy (Igazán Magas Létra Mix'. Ez talán segít."

Mikrofonpróba

Mindig is rapper akartam lenni, de azt hiszem nem értek hozzá. Amikor dalt írunk a Spice Girls-zel, mindig mondom, hogy feküdjünk neki a ritmusoknak, de a tübbiek nem akarják. Még egy rapperrel is jártam, hátha az segít fejleszteni a technikám. Mit tanácsolnál?

"Én is meg szeretném tanulni a mikrofon másfajta kezelését is. Justin segített, tanított pár dologra, de hogy őszinte legyek, használhatatlan vagyok. Azt mondják, csak gyakorolni kell, ismétlés a tudás anyja, stb., talán összejöhetnénk egy kis szabadstílusú gyakorlatra!"

A MOSOLY MINDENNÉL TÖBBET ÉR

Egyfolytában veszekszem! Mindig is vitatkozós voltam, olyan ember, akinek kell, hogy övé legyen az utolsó szó. Nem akarom, hogy az emberek azt higyjék, szörnyű vagyok. Mit tehetnék, hogy lehiggadjak?

"Fiatalabb koromban tanítottak nekem egy düh leküzdő technikát, amit a mai napig nem felejtettem el. Ha idegesítő helyzetbe kerülsz, ne kezdj el dühöngeni, csak vedd fel csodaszép, fogaidat kivillantó, TV-sztár mosolyod, és ne hagyd abba addig, míg a baj el nem múlik. Hidd el nekem, működik, egyes díjkiosztókat például e trükk nélkül biztos nem lettem volna képes elviselni."

ISZÁKOSSÁG

Túl sok kólát iszom, már tiszta bután érzem magam tőle. Mit tegyek, hogy leszokjak? (Jessica Simpson)

"Szerintem te vágysz valakire, Jessica. Hiányzik valaki, és egy másik valami töménytelen élvezetével próbálod pótolni! Egy hatalmas plüss mackóra van szükséged, egy ölelés és a baj elmúlik, ez a gyógyír, hogy ne figyelj oda a kólára. Csak egy dologra ügyelj! Ne a szobádon kívül ölelgesd a plüss állatokat! Mit gondolnának az emberek?"

A HÓNAP PROBLÉMÁJA

NYAKFÁJÁS

 Ha jobbra-balra mozgatom a fejem, nagyon fáj a nyakam. Reggelente, mindegy milyen párnán alszom, nagyon tud fájni. Kérlek, intézd el, hogy ne így legyen! Segíts!

"Scott, ha fáj, amikor ide-oda mozgatod, akkor ne tedd! Egyébként az ilyet nagyon komolyan kell venni. Pár hetes reggeli és esti masszázs, és meggyógyulsz. Nyakmasszázs, persze!!

2000. november 13.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster