Kylie Minogue

JÓL ÉRZI MAGÁT A LÁNY

Nem volt szem előtt egy darabig, de most újra itt a csúcson, s kész ünnepelni.

- Neked is évekbe telik, hogy elkészülj egy bulizós este előtt?

"Valós időben, vagy nőiben? Egészében véve szupergyors vagyok, de oké, legyünk realisták. Ruhákat fel, rúzs, arcpír, szempillák. Hat perc a leggyorsabb eredményem. Persze, ha valamelyik barátnőmmel együtt készülünk, akkor egy kicsivel tovább tart!"

- Mindig szükséges a forrónadrág?

"Hát, a legújabb videóklipben három gyönyörű ruhát viselek, amiket nagyon szeretek. Egyébként az új klipben egy forrónadrág sincs! De remélhetőleg a hatás így sem marad el."

- Ékszerek?

"Volt egy masszív karkötő és egy nyakkendő tele gyémátokkal. Liz Taylor is büszke lett volna! El sem tudom képzelni, mennyi lehet az értékük, engem két biztonsági ember vigyázott sasszemekkel. Kész komplexusom volt már! Meg voltak győződve arról, hogy fogom, és zsebrevágom a gyémántokat!"

- Lányokkal, vagy inkább fiúkkal szeretsz bulizni?

"Inkább a koktél, mint egy korsó sör. Én ilyen vagyok. Tegnap este is egy pub előtt ültem, kezemben egy pohár rosé bor. Igazán nőies ital. Egy fél Guinness-t élvezettel megiszok, ha Írországban járok, de ennyivel vége is."

- Miről beszélgetnél mostanában egy buliban?

"Az olimpiáról, a záró ceremónián adott műsoromról. Január óta nem voltam otthon, és bár már régóta nem Ausztráliában lakom, nagyon hiányzik a családom, az időjárás, a nagy kék ég."

- A nem kívánt figyelemmel hogyan birkózol meg?

"Legtöbbször az emberek nagyon barátságosak. Néhányuk sír. Az a vége, hogy átölelem őket, hátha megvigasztalódnak. Inkább figyelek rájuk, mintsem zavarban lennék."

- Mi van a buja férfiakkal, akik nem értik a elutasító gesztusokat?

"Ezzel minden nőnek meg kell küzdeni! A férfiak többsége egyébként elég félénk, nem mond semmit. Inkább mondjon annyit, hogy "Helló!", aztán majd meglátjuk."

- Táncoltál már buliban a saját dalodra?

"Dehogyis! Amikor a klubban, vagy az étteremben felteszik a számomat azzal, hogy biztos örülnék neki, én csak taltakozom:"Neeeee!"

- Mikor buliztál utoljára olyan igazit?

"Óóó, arról nem mesélhetek! De amikor sokáig el vagyok, az is csak azért van, mert dolgozom. Fél háromig, fél négyig is tartott már show."

- Normál esetben mikor kerülnél haza?

"Fél egy körül. Nézem egy kicsit az MTV-t, vagy csak kapcsolgatok össze-vissza. Egészen addig, míg el nem érek valami olyan klasszikus filmhez, ami vagy arra emlékeztet, hogy irány az ágy, vagy arra, hogy induljak vissza bulizni!"

- Rendes lányhoz méltóan éjszakára mindig leszeded a make-up-ot?

"Mindig. Nincs annál rosszabb, ha úgy kelsz, hogy még mindig rajtad van. Ha bárban, vagy klubban voltam, akkor le is tusolok lefekvés előtt. Az én házam, az én váram, oda nem megyek be én sem, ha büdös vagyok!"

- És a másnapok?

"Imádom a vasárnapi pizsamában heverészést a kanapén, tökéletes!"

2000. november 12.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster