POP DOKTOR

Ha popkarrierre vágysz, fordulj tanácsért Billie-hez, a popdoktorhoz. Ért a témához, tapasztalt pár dolgot, s ő már megcsinálta a karrierjét!

Mostanában jelenik meg az első kislemezünk, és nagyon idegesek vagyunk. Milyen tanácsot tudnál adni? (egy fiúzenekar)

Az idegesség természetes, minden zenész ilyen. Ne foglalkozzatok azzal, hogy első lesz-e a listákon a lemezetek. Készüljetek fel a legjobbra és a legrosszabbra is. Gondolkodjatok azon, hogyan birkóznátok meg a feladattal. De ne vegyétek túl komolyan. Szurkolok nektek!

Vannak fiúk a zenekarunkban, és az igazat megvallva, szaguk van. És nem is énekelnek. Mit tehetnénk, hogy rábírjuk őket, hogy jobban csinálják a dolgukat? (Lisa, Steps)

Elkötelezettség és szenvedély. Erről szól a zenekarosdi. De mindenkinek egyenlően ki kell vennie a részét a munkából. Ha erre nem képesek, rájuk kell szólni! A szagról annyit, hogy nem kell vele törődni, minden férfi ilyen!

Nemrég készítettem egy videót. Csomó forgás, meg ilyesmi volt benne. Még mindig szédülök. Mit tehetnék? (Ronan)

Le kell egy kicsit higgadnod, szedd össze a gondolataidat. Igyál sok vizet. Jó ötlet lenne, ha a következő videódban nem sokat ugrándoznál!

Senki sem szeret minket. Mit tegyünk? (Névtelen)

Ha jó belső tulajdonságaitok vannak, engedjétek, hogy megmutatkozzanak. Meg kell mutatni az embereknek, hogy ti is emberi lények, csodálható emberek vagytok. Nem pedig emberietlen popsztárok, akikkel a rajongók nem tudnak azonosulni.

Milyen lehet Number 1-nak lenni? Igazán szeretném tudni! (Névtelen)

Ez a legjobb dolog a világon! Jó lenne, ha mindenki érezhetné egyszer, annyira jó érzés, ha tudod, hogy a dalod a slágerlisták élén áll! Soha nem fogom elfelejteni.

Egy sikeres banda tagja vagyok, de unatkozom. Szólókarrierre vágyom. Mi benne a legjobb? (Névtelen)

Azért jó, ha egyedül vagy, mert a saját kreativitásodat használhatod. Azt érzed a színpadi siker után, hogy "Igen, ezt én egyedül értem el!". Ráadásul a pénzen sem kell mással osztozni!

Egy fantasztikus zenekarban vagyok, de heten vagyunk, és nem mindig tudom a többiek nevét. Hogy tudnám kikerülni az ebből adódó zavaró szituációkat? (Névtelen)

Az összes zeenekari tagnak névtáblát kellene hordania, vagy adjál nekik könnyen megjegyezhető beceneveket!

Popszenzáció vagyok, és a jóbarátom egy férfi popsztár. Sajnos, néhány lányrajongó irigy lett, borzalmasan viselkednek velem. Mit tegyek? (Britney)

Felül kell emelkedned az irigységen, próbáld meg beleképzelni magad az ő helyzetükbe. Ne vedd személyes sértésnek, hiszen az igazi énedet nem ismerik. Ráadásul ők rajongók, akik imádnak téged!

A sajtóban mindig hazugságok jelennek meg rólunk, azt írják, hogy utáljuk a Five-ot. Mit csinálhatnánk? (Westlife)

Nem tudtok semmit sem tenni, mert akármit nyilatkoztok, a sajtó akkor is rivalizálást szeretne a két zenekar között.

A menedzserem azt akarja, hogy új frizurát csináltassak, de én nem akarok. Mit tanácsolsz? (Névtelen)

Ne engedd, hogy bárki is megmondja neked, hogyan nézz ki. Te fogsz fenn állni a színpadon, és úgy érzed majd magad, mint egy idióta, ha nem tetszik a hajad.

Szeretünk nevetni ,de a nyilvánosság nem mindig látja a dolgok humoros oldalát. Legyünk mások, csak hogy tetszünk az embereknek, vagy legyünk önmagunk? (Daphne & Celeste)

Mindenki azt csinál, amit akar, de néha vissza kell magatokat fogni. Tudom, hogy őszinték vagytok, de ne inzultáljátok az embereket. Egyébként én viccesnek talállak benneteket!

A karrierem mellett egyre nehezebb az iskola. De én szeretem. Mit tegyek, hagyjam ott a sulit? (Mandy Moore)

Nem, semmiképpen sem szabad a sulit otthagyni. Sosem tudhatod, mit hoz a jövő!

2000. november 15.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster