Kefír élete nem fenékig tejfel

A V-Tech frontemberéről, Kefírről azt rebesgetik mostanában, hogy szerelmes. Ugyan titkos hódítottja nevét nem akarta elárulni, azért a riport kapcsán megbizonyosodhatunk felőle, hogy a szőke sztár jelenleg a hetedik Mennyországban érzi magát kedvesével. Eleinte természetesen a V-Tech új albumáról is faggattuk.

- A jelenleg is a boltokban kapható új, Nem kell várnod.című album meglehetősen nagy sikernek örvend, amelyet tulajdonképpen NSYNC-es stílusának köszönhet. Miért ez a nagy változás?

- Én az 'N SYNC együttest jónak tartom, eredményeket értek el, és nem egyszer bizonyítottak a rajongóknak, hogy tehetségesek és tudnak énekelni. Mi nem tértünk el a saját stílusunktól, csupán a divatot követjük, ami folyton változik, azaz haladunk a korral.

- Nem gondolod, hogy ezután a rajongók egy része - akiknek az NSYNC-es stílus nem tetszik, de a sajátotok igen - elfordul tőletek?

- Bevallom őszintén, valóban megfordult a fejünkben és féltünk is tőle, hogy ez bekövetkezik, de szerencsére eddig csak pozitív jelzéseket kapunk vissza a lemezzel kapcsolatban. Úgy tűnik, tetszik az embereknek, mert akik V-Tech rajongók voltak, talán most még szívesebben hallgatnak minket, és akik eddig nem tartoztak a rajongótáborunkba, - a stílusváltás miatt - most már ezt elmondhatják magukról.

- Külsőleg is nagy változásokon mentél át. Az új image miatt több lány vonzódik hozzád?

- Nem tudom, hogy előnyömre vagy hátrányomra, de változtattam a külsőmön is. Én jól érzem magam a bőrömben. De a fontos, hogy elsősorban a zeném miatt szeressenek, a külső csak egy másodlagos dolog.

- Karácsonyra készültök valami meglepetéssel?

- Az idén nem készülünk különösebb dologgal, mert tavaly az EMI gondozásában megjelent egy kiadvány Sztárcsengő címmel, amin a V-Tech elénekelt egy karácsonyi dalt. Ez idén is aktuális lesz, így nem írtunk újabb ünnepi dalokat.

- Mikor jelenik meg a következő albumotok?

- Eddig mindig, minden évben október táján került a boltokba az új lemez, de jövőre szeretnénk egy kicsit késve elkészíteni az albumot. Ez azt jelenti, hogy nem téli, hanem tavaszi megjelenést akarunk, de ezt még a kiadóval is meg kell tárgyalnunk, hiszen több emberen múlik, hogy így lesz-e. Meglehet, hogy minden marad a régiben.

- Elfoglalt, de sikeres emberek vagytok Szamócával, így ritkán van szabadidőtök kikapcsolódni. Folyamatosan járjátok az országot, soha nincs megállás?

- Igen, szinte soha nincs időnk, de ez is csak azt mutatja, hogy szerencsére nagyon sok meghívást kapunk különféle rendezvényekről, clubokból és diszkókból. Mi igyekszünk mindegyiknek eleget tenni. Az biztos, hogy 2001 december 22-ig szinte minden hétvégén fellépünk valahol, amire természetesen nagyon büszkék vagyunk.

- Változtatok külsőleg, úgy érzed, hogy komolyodtatok is egyben?

- Önmagunkhoz képest sokat komolyodtunk, hiszen az első lemezhez képest rengeteg változáson mentünk keresztül. Kevesebb felelősségtudattal tettük a dolgainkat, igaz, meglehetősen gyerekek voltunk még.

- Tavaly elmentetek síelni, idén is megfordultok az Alpokban?

- Igen, feltétlenül. Én már bevásároltam az idén, elmentem az EXPO-ra, ahol egy vadonatúj snowboard-ot vettem magamnak. Elvileg január elsejétől 18-ig kapunk egy rövid téli szünetet, amit nagy valószínűséggel külföldön töltök a családommal, Szamócával, és a barátaimmal.

- Sajnos sok fiatal a drog áldozatává esik Magyarországon. Te kerültél már kábítószerrel kapcsolatba?

- Őszintén bevallom, hogy életemben egyszer próbáltam ki a marihuanás cigarettát, amiből összesen három slukkot szívtam. Nem ismertem ezt a szert, nem tudtam, milyen hatásai vannak. De amikor odamentem a tükörhöz, hogy megnézzem, kit látok.hát, azt a látványt nem kívánom senkinek.

Ha valaki ki akarja próbálni, tegye, de utána nézzen tükörbe. Szerintem egy életre elmegy tőle a kedve.

- Hogyan alakul a magánéleted mostanában? Arról csicseregnek a verebek, hogy szerelmes vagy. Igaz ez?

- Igen, valóban nagyon szerelmes vagyok egy lányba, de maradjon titok, kibe. Nem szeretném elárulni a nevét.

- Mióta tart a kapcsolatotok?

- Úgy tíz hónapja vagyunk együtt. Ez számomra már nagy idő, és komolynak számít a kapcsolatunk. Ő mindenben támogat, és jól kiegészítjük egymást. De az élet kiszámíthatatlan.

Sajnos borzasztóan kevés időt tudunk együttölteni.

Mégis, hogy jut időd a szerelemre?

- Hát, kevés lány van, aki ezt megérti, és együtt tud élni a gondolattal, hogy keveset találkozhatunk. De én megtaláltam ezt a lányt, és most nagyon boldogok vagyunk.

- Milyen az ideális nő számodra?

- Nekem nincs női ideálom, de fontos számomra, hogy szép arca legyen, ez az, amit azonnal észreveszek egy lányon. A külsődleges jegyeket egyébként nem tekintem szempontnak, mert számomra elsősorban a belső értékek a mérvadóak. Egy lány legyen okos - szerintem ez az alapja mindennek.

- Mit jelent számodra a szerelem?

- A szerelem szó bizalmat takar, terveket a jövőre nézve, tiszteletet a másik iránt, ezek a legfontosabbak.

- Mi az, amit a társadnak adnia kell, mi az, amit elvársz a másiktól?

Az őszinteséget, azt, hogy kimutassa a szeretetét irántam. Simogatás, becézgetés - ez az, amire mindenki vágyik - én sem kérek többet. Ennyi elég a boldogságomhoz.

Hűséges típus vagyok és szeretem az egyenes dolgokat, ezt a társamtól is elvárom, és nem szeretem, ha megbántanak. Jelenlegi barátnőmben megtalálom mindazt, ami a szerelemhez kell.

Varga Fruzsina

2000. november 14.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster