Mel B

Aki jól fűszerezi az életét

Mel B
A tavalyi év nem volt könnyű számára ,de a problémákkal a háta mögött, Mel B most már biztosít mindenkit, hogy erősebb, boldogabb és ijesztőbb mint valaha!

-Egy jó ideig nem láthattunk.Mik történtek veled?

-Nem csináltam semmit. Meditáltam, pelenkákat cseréltem, finom vacsorákat főztem,sétáltattam a kutyát és egy kicsit naturista lettem Phoenix révén. Tudták ,hogy a gyerekek szeretnek meztelenül rohangálni? Hát,én és Phoenix meztelenül rohangáltuk a kertben.Senki sem láthat be és nagyon felszabadul tőle az ember, tehát miért ne?

-Elmennél valaha egy naturista táborba?

-Ha elég privát lenne,akkor igen..

-Mondtad,,hogy meditáltál is. A zenédben is érződik a spiritualitás hatása?

-Mindig nagyon spirituális voltam. A meditáció megnyugtat és elhallgattat tíz percre.Vagy ha szerencsés vagy, akkor fél órára.

-Minden mástól elhatárolódva dolgoztál a saját lemezeden. Most már egy R'n'B Spice vagy?

-Nem!Tudom ,hogy azért magyarázzák így ,mert nem tudják másképp magyarázni. Szeretem a R'n'B-t,de szeretem a popzenét is. Azok az emberek, akikkel együtt dolgoztam a lemezen, R'n'B beállítottságúak-de csak ezért nem lesz olyan a lemez is.

Ez csupán Melanie terápiás albuma.Ha-ha!

-Hát az első kislemez elég önéletrajz jellegű volt.

-Nálam, azt kapod, amit látsz,és amit írok, az szívből jön. A legjobb számok úgy is a szívből jönnek, mert ezeket a dalokat meggyőződéssel énekled. Miután megírtam a Tell Me című számot ,sokkal jobban éreztem magam. Anyukám ott volt a forgatáson, és elsírta magát, mert rájött, hogy mindezen tényleg átmentem. Lent voltam ,de most már újra itt vagyok.

-Nehéz volt szóló albumot készíteni?

-Igen ,mert itt nincs kihez igazodj.Mindent egyedül kell, hogy csinálj. Nem mondhatom ,hogy 'Emma, gyere és énekeld te ezt helyettem'.De most már erősebb vagyok vokálisan. Amúgy mindannyiunk erősebb lett,mert mindenki csinált már szóló albumot.Tehát a Spice albumon is jobban hangzunk, mint régen.

-Phoenix-nek tetszik?

-Oh ,neki minden tetszik, amiben jó basszus van.Tudja ,hogy én vagyok,mert bármikor meghallja,mondja,hogy "Anyu ,anyu".Annyira szereti az életet és annyi energia van benne.

-Nemrég színészkedtél is egy kicsit.

-A film címe Fish ,és én egy félvér anyát játszom benne ,akinek a 14 éves fia nem tud beilleszkedni a társadalmába ,mert félvér.A sztori igazán megindító.Főleg arról szól, hogy hogyan is éreznek a félvér emberek.Amúgy csak 15 perc az egész ,tehát ha rossz vagyok, akkor legalább nem kell sokáig elviselni engem.Egy hónap múlva jelenik meg.

-Tervezed, hogy barátod oldalán is fellépsz?

-Nem, mert ő profi én meg kezdő vagyok.Éppen Mariah Carey-vel forgat.Ő játssza Mariah menedzser-barátját, tehát van benne csókos jelenetük.Sokan kérdezték, hogy nem vagyok-e féltékeny, de én nagyon bízom magamban, tehát nem igazán zavartatom magam.

-Hogyan sikerül egyszerre Spice Girl-nek,szólistának,,szinésznőnek és anyának lenni?

-Az emberek elfelejtik ,hogy a saját programjaikat ők állítják össze ,tehát ha valami már nagyon terhelő ,akkor azt átrakjuk másnapra.És lehet szabadnapot is kivenni. Ma volt egy fotózásom és négy interjúm.És ez így még jó.

-Tehát az élet jól bánik veled jelenleg?

-Nagyon jól.Jól érzem magam,és szerintem, ha jól érzed magad, akkor sok jó dolgot csinálhatsz. Persze most válok, ami sok pénzembe kerülhet, de van egy szép kislányom, egy nagyszerű karrierem és Spice Girl is vagyok ,a fenébe.Mi mást is kérhetnék??

2000. október 31.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster