Robbie Williams

Tíz éve nincs kapcsolatom a valósággal.

Robbie Williams
Robbie Williams néhány éve a brit popélet fenegyereke. Óriási sikerei ellenére önpusztító életmódját sokan aggodalommal figyelik. Williams nemrégiben új albuma megjelenése kapcsán is a lapok címoldalára került. S ennek apropóján számos interjút adott különböző lapokban. Ezekből talloztuk a legérdekesebb kérdéseket. A popsztár a drogokról, barátságról, Kylie Minogue-ról, homoszexuális hajlamairól beszélt.

- Milyen a viszonya az alkohollal mostanában?

Williams: Az alkohol iránti vonzalmam meglehetősen alábbhagyott. Felhagytam az ivással, s ezt - azt hiszem - jót tett nekem. De Red Bull nélkül aligha tudtam volna megtenni. Nemrégiben egyik este kirúgtam a hámból, s amikor egy Primal Scream-koncerten kötöttem ki, már 15 Red Bull volt bennem. Következmények nélkül. Mellettem egy fazon teljesen kész volt. Egyik pillanatban abszolut készséges volt, a másikban rám akart támadni. Ezért otthagytam a bulit. Hazamentem, bevettem két Melatonint,s másnap délután fél négykor ébredtem fel.

- Kokaint sem szippant?

Williams: Az alkohol és a kokain nálam együtt járt. Azért szippantottam kokszot, hogy ébren maradjak. De ha koksz van bennem, akkor nem vagyok önmagam. Akkor teljesen használhatatlan leszek. Nagyon veszélyes drog. Bár ne találták volna fel. Ha manapság valaki szedi a társaságomban, azonnal hazamegyek. Mostanában inkább be vagyok kábelezve: History Channel, Nature Channel, napi 24 órában elefántok. Inkább őket nézem, minthogy valamelyik begőzölt haveromat hallgassam, akik állandóan körülöttem nyüzsögnek.

- Alkoholista?

Robbie Williams
Williams: ...hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Pillanatnyilag nem látok elég tisztán ebben a kérdésben. Én nem az a fajta piás vagyok, aki elsősorban társaságban iszik. Én azért iszom, hogy berúgjak. És így is teszek. Egyedül is meg tudom tenni, mert senkivel nem akarok beszélgetni, ha inni akarok.

- Milyen most Robbie Williamsnek lenni?

Williams: Olyan, mint a Truman Show....Mindig ilyen, ha a nyilvánosság elé lépek....Tíz éve nincs kapcsolatom a valósággal. És most már nem tudom megtalálni a magam valóságát, amelyben jól érzem magam...

- Az utóbbi években nagyon boldogtalan volt. Mi volt az oka?

Williams: Elegem lett mindenből. Mindazt végigcsináltam, amit a 24-25 évesek végigcsinálnak. Miért tartok ott, ahol tartok? Miért tették ezt velem a szüleim? Mi is történt velem? El kellett jönnöm, végig kellett csinálnom a Take That-tel az egészet, hogy ne a pubertáskori problémákkal küszködjek. Most viszont mindent bepótolok.

- Van egy állandóan visszatérő rémálma?

Williams: Ujra és ujra azt álmodom, hogy ismét a régi házban lakom, Stoke-on-Trentben, ahol valakit megöltem, s elástam a garázs alá.

- Sok barátja van?

Robbie Williams
Williams: Csak egy. Akit a születésem óta ismerek. Olyan vagyok neki, mint a bátyja, én pedig azt kapom tőle, hogy a társaságában abszolut jól érzem magam. Azt mondhatom neki amit akarok, amikor akarom, s akiről akarom, anélkül, hogy ítéletet mondana felettem. Ez megfizethetetlen.

- Kylie Minogue....

Williams: Kylie okos, kedves és szexi. Nagyon tetszik nekem, de félek tőle. Amikor együtt voltunk a stúdióban, nem mertem beszélgetni vele. Ennek ellenére tegnap felhívtam, s azt mondtam neki: Kylie, tudom, hogy most egy kicsit pofátlan és rámenős vagyok,de nem volna kedved ma este egy forró numerára? Ő erre azt válaszolta, hogy akkor utána néhány hétig nem vehetne fel bikinit! Ami azt mutatta, hogy ő is benne lett volna. De komolyra fordítva a szót, gondolja, hogy hajlandó volna velem egy numerára?

- Nem, hiszen új barátja van.

Williams: Ő kukkolhatna vagy videóra vehetné, amikor csak akarja.

- Volt már igazán szerelmes?

Williams: Nem. Nagyon kedveltem embereket, teljesen beléjük bolondultam, de szerelmes még soha nem voltam.

- Nehéz Önnel együtt élni?

Williams: Ez attól függ, melyik Robbie jut az illetőnek, mert egész sok létezik belőlük. Tudok nagyon gizda is lenni.

- Mi történne akkor, ha Önt és az Oasis énekesét, Liam Gallaghert egy szeméttárolóba zárnák össze. hogy a köztük lévő nézeteltéréseket elintézzék egymás között?

Robbie Williams
Williams: Valószínűleg szexelnénk. Merthogy erről van szó, vagy nem? Szeretném őt megérinteni, aztán bután és bárgyún jól megkefélni, mégpedig úgy, hogy neki is jó legyen. Szeretném, ha ezért hálás volna. Ennek végre el kellett hangoznia.

- Úgy hangzik, mintha mindenáron botrányt akarna provokálni.

Williams: Dehogy, egyszer már voltam férfivel, de mégsem volt igazi buzi dolog. Olyan volt, mint amikor a lányok egy leszbikussal vannak. Másnap reggel felébrednek, s rájönnek, hogy előző éjszaka Kate Moss-szal csókolóztak. Hasonló történt meg velem is. Megcsókoltam, de sok minden más nem történt. Bár nagyon klassz dolognak tartanám, ha hirtelen azt mondhatnám: na, akkor én most már buzi vagyok.

2000. szeptember 22.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster