Christina Aguilera

Christina Aguilera
Christina Aguilera saját bevallása szerint idén először mondhatta el magáról, hogy szerelmes. A dolog nem tartott sokáig, az énekesnő tovább keresi a nagy Őt. Mindenesetre most már tudja, hol kell válogatnia. Mint mondta, New York, édesanyja és mostohaapja lakóhelye ideális terep a partnerkeresésre. Véleménye szerint sehol nem találni olyan fiúkat, mint itt. Ami biztos: Detroitot messzire elkerüli. Eminem ugyanis még mindig neheztel rá.

- Az előbb a kezedbe került egy magazin, amelyben egész oldalas fotó volt DMX-ről. Feltűnően sokáig nézegetted. Szívesen találkoznál vele?

Christina Aguilera: Nem is tudom. Nagyon jól néz ki. A magazinok néha úgy működnek, mint egy partnerközvetítő. Megemlítem valakiről egy interjúban, hogy milyen jól néz ki, és másnap már össze is hoznak vele. Ez volt Fred Dursttal, Enrique Iglesiassal, de még Eminemmel is. Aztán ha összetalálkozunk egy partin, csak nézünk egymásra, hogy most akkor mi van. Még sohasem randiztam egy igazi hírességgel.

- Eminem az egyik számában elég durván fogalmaz a szexuális életedről.

Aguilera: Őrület, hogy egy félreértett interjú mennyire fel tud húzni valakit.

- Az MTV-nek adott interjúdra gondolsz?

Aguilera: Igen. Megkérdezték tőlem, hogy még mindig hajtok-e rá. Mintha bármikor is hajtottam volna. Azt feleltem, nagyon jó fejnek tartom, de túl sok csajt készített már ki. Emellett pedig nős, úgyhogy igyekszem távol maradni tőle. Eminem ezen sértődött meg, nem igazán értem, hogy miért.

- Azt hiszem, más oka is lehetett.

Aguilera: Micsoda?

- Amiért kritizáltad, hogy a szövegeiben folyton a gyermeke anyját szidja.

Aguilera: Ja igen. Nem titok, hogy a '97 Bonnie and Clyde című számot undorítónak találom. Beteg dolog arról rappelni, hogy bedobod a csomagtartóba a feleséged, aztán meg behajtasz az óceánba. Szerintem ezt majdnem mindenki visszataszítónak találja. Rosszul esett, hogy rámtámadt a dalaiban, mivel korábban rengetegszer elismertem a tehetségét.

- Úgy látod, túlreagálta a dolgot?

Aguilera: Megdöbbentett a reakciója, de valamilyen szinten meg tudom érteni őt. Tudom, honnan jött, tudom, mennyire fontos neki, hogy tiszteljék. Túl gyorsan lett belőle sztár, és még nagyon érzékeny. Érthető, hogy a legnagyobb sztárok, a Backstreet Boys és Britney Spears ellen lázad. Ha ezt akarja, csinálja csak. Mindenesetre a következő albumomon nem hagyom szó nélkül a szemétségeit.

- A szüleid hallották a számot?

Aguilera: A mostohaapám teljesen kiakadt. Repülőgépre akart szállni, hogy szétrúgja Eminem seggét. Nekem kellett lenyugtatnom. De jól esett, hogy mellém állt. Néha nagyon kemény rivaldafényben lenni.

- Ezek a dolgok befolyásolják majd, milyen lesz az új lemezed?

Aguilera: Ez is egy furcsa dolog. Egy ideig sokat mászkáltam Fred Dursttal. Mindig azt mondta, hagyjam a francba az R& B-t, maradjak a popnál. Aztán meg szerepel Eminem videójában, ahol az én zenémet szidják. szóval most már csak magamra hallgatok. Felvettem a kapcsolatot DMX producerével, Swizz Beatz-cel. Nagyon tetszik Aaliyah zenéje, én is megpróbálkozom valami ilyesmivel. Szeretnék minél több olyan balladát felvenni, amelyben csak egy zongora kísér. Ez az igazi zene, amikor nincs semmiféle hókuszpókusz a háttérben. Nem könnyű megcsinálni, ideges is vagyok miatta. De ezt akarom.

- Mostanában állítólag különösen feszült vagy, és ismerőseid szerint ez nem magyarázható sem az új lemez előkészületeivel, sem az Eminem-üggyel. Elárulod, mi van veled?

Aguilera: Ez meglehetősen személyes ügy... Furcsán hangzik, de először tapasztalhattam meg, milyen érzés szerelmesnek lenni. Hülye dolog, meg kissé ijesztő is. Mindig is független csaj voltam, nem igazán érdekeltek a fiúk, aztán hirtelen megjelent ez a fickó, és teljesen átvette az irányítást. Ez nem tetszett. Végignéztem anyám válását, és az nagyon kemény időszak volt. Nem szeretnék én is besétálni ebbe a csapdába.

2000. szeptember 14.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster