Auguszt Bárió: Mikor a Föld alszik

"Lábnyomomban álmok haltak el

csodaszépek - amerre mentem

Messzebb nem juthatsz , mint ahonnan indultál

suttogtad - s én visszajöttem „

Sokaknak nyilván ismerősen cseng Auguszt Bárió neve, de ha valaki nem biztos benne, hol is hallhatta már, annak segítségül először néhány dalcímet sorolunk fel: Álmaimban Amerika, Páratlan Páros, Nyári eső. Ezen slágerek -amelyek rendszeresen visszaköszönnek minden rádióállomáson- szerzője és előadója az A.D. stúdió egykori frontembere Auguszt Bárió.

Bárió aranylemezekkel a háta mögött most önálló zeneanyagot készített „AMIKOR A FÖLD ALSZIK” címmel, amelyen zeneileg és szövegileg is igényes, élő zenekarral is megszólaltatható, vadonatúj slágerek gyűjteménye hallható. Ezúttal a zeneszerzés mellett a szövegeket is Bárió jegyzi. Az album táncolható, érzékeny GROOVE - BALLADÁK-at tartalmaz gondolkodásra késztető szövegekkel. A korszerű zenei világban jól megfér egymás mellett a house lüktetése és az akusztikus rockos felfogású hangszerelés, melyek hol kiegészítik, hol ellensúlyozzák Bárió hangját.

Az anyag vadonatúj slágerek gyűjteménye az elmúlt évek egyik legnépszerűbb szerzőjétől és hangjától .

A CD-n olyan vendégművészek működnek közre, akik szintén bizonyítottak már a hazai könnyűzenei életben: Czomba Imre - zenei producer, billentyűs hangszerek, harmónika; Sipeki Zoltán - gitár; Mészáros Péter – billentyűs hangszerek; Fehér Adrienn - vokál; Kiss Zoltán – gitár; Vámos Zsolt - gitár; Nemo - basszugitár; Fekete Zsolt - dob.

2001. november 7.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster