Go! - Semmi más?

Lassan megszokottá válik, hogy évente-félévente feltűnik egy újabb pop csapat, és sajnos legalább ugyanilyen ütemben vesznek a feledés homályába. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a két srác - Feba és Swéd - alkotta Go! együttes meddig fog a csapból folyni, viszont abban biztosak lehetünk, hogy a fiúk keményen készülnek arra, hogy eloszlassák minden kételyünket. Adjunk nekik egy esélyt, és lássuk, mire képesek.

Go! együttes tagjai:

Feba (Fehér Balázs) 1983.04.20

Ének-zenei iskolában tanult, imádja az R’N’B zenét. 6 évig versenyszerűen kosárlabdázott, másfél éve modellkedéssel is foglalkozik.

Swéd (Bakcsy Szilárd) 1982.05.21.

Ő az együttes szövegírója. 6 évig versenyszerűen kosárlabdázott, és 10 évig teniszezett.

Érettségi vizsgáit 2001. májusában tette le. Az életben három dolgot imád: csajok, sör, pizza.

A Sztori:

Feba és Swéd egy csapatban kosaraztak, és egy edzőtábor keretén belül ismerkedtek össze. Eleinte nagyon nem szerették egymást, egyfolytában rivalizáltak. Egy semmiségen összevesztek, ezért ez edzőjük azzal büntette őket, hogy egy egész délutánon át összezárva krumplit kellett pucolniuk. Innen indult barátságuk. Rengeteget jártak együtt szórakozni, mindig a társaság középpontjában szerettek lenni, és ezért mindent el is követtek.

Innen jött az elhatározás, hogy zenélésre adják a fejüket: Swéd szövegeket kezdett el írni, Feba pedig már régóta egy kórusban énekelgetett. Hosszú, kitartó próbálkozások után, egy szerencsés véletlen alkalmával ismerkedtek meg Gyur-ral (Szatmári György), aki fantáziát látott bennük, és elkezdődtek a közös munkák: Feba énekel, Swéd szövegeket ír és „zenei monológokat” ad elő, a zenét pedig Gyur-ral közösen írják.

Az együttes második single-je 2001. szeptemberében jelent meg „Ha véget ér a nyár” címmel.

Ezt a dalt a megjelenés hetétől kiemelt rotációban játsza a Danubius Rádió, valamint már szerepel a Juventus, és több vidéki rádió játszási listáján is. A dalhoz készült klip hamarosan látható a tévékben.

Az album Semmi más címmel szeptember közepén jelent meg.

2001. november 7.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster