Fresh: Szép nap klipforgatás

A Fresh legújabb slágeréhez a Szép nap című dalhoz, amely kislemez formájában már megjelent (Record Express) elkészült a videoklip is.

A történet Wiki, Andi és Ági egy napjáról szól, amint egy nyitott sportkocsiban utazgatnak Budapest utcáin. Szerencsére tényleg szép napot fogott ki a stáb (Tóth György és Nagy Zsolt operatőrök), ami elengedhetetlen volt a szabadtéri felvételekhez.

Hajnali három órakor kezdődött a munka a sminkeléssel (Barna Elza) és a különleges frizurák (Baráth László) megalkotásával. Öt órakor indult az első felvétel a Citadellától. A lányok a kocsijukkal egy speciális trélerre voltak felszerelve, amiről kameraállványok és lámpák lógtak ki és így a vezetésre nem kellett ügyelni miközben haladt a konvoj. A nyugodt közlekedést erre az alkalomra felkért motoros rendőr (Bandi) biztosította, aki végig elől haladt és leállította a forgalmat amíg a Fresh tovagurult.

Emiatt néha kisebb forgalmi dugók alakultak ki különösen a Lánchíd és az Andrássy út környékén,de szerencsére az autósok és a járókelők is megértőek voltak, különösen mikor meglátták az éneklő csinos lányokat.

A forgatás egészen naplementéig tartott és a fárasztó nap után Wiki, Andi és Ági egy teljes napot átaludtak.

Maga a klip az utómunkák (Illés Gábor) végeztével a Fresh-től megszokott vidámságával, különleges trükkjeivel és képi világával olyan lett, mint egy finom üdítőital.

Az elkészült klip minden bizonnyal hatalmas siker lesz majd, hiszen három gyönyörű, fiatal lány egy drága sportautóban biztosan a képernyő elé ragasztja a fiúkat-férfiakat, és libidó szempontjából ingerlően hat majd…

2001. július 13.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster